نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کپی رایت اسکریپت آپلود سنتر کلیجا

  1. #1

    کپی رایت اسکریپت آپلود سنتر کلیجا

    سلام. من اسکریپت آپلود سنتر کلیجا رو نصب کردم (ورژن 1.0.1 فارسی). ولی اگه دیده باشین، اون علامت کپی رایت پایینشو هیچ جوری نمیشه حذف کرد. مگه این که توی چهارتا فایل do.php، و... saafooter (); و حذف کنیم که این جوری کل فوتر حذف میشه خب اونم حذف میشه. ولی من نمیخوام کل فوتر حذف بشه. یه چیز دیگه اینکه این علامت کپی رایت float توی صفحه هست. ینی توی اسکرول پیج جاش ثابته اون قسمت پایین سمت چپ. حالا کسی میتونه کمک کنه اینو حذفش کنم؟ ممکنه از کد ASCII رمزیش کرده باشه توی CSS؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zigoratsoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    30
    پست
    117

    نقل قول: کپی رایت اسکریپت آپلود سنتر کلیجا

    سلام دوست عزیز من تاحالا کلیجا نصب نکردم که کپی رایتشو ببینم

    ولی معمولاً در اینجور مواقع با notepad++ کل فولدر رو سرچ میکنم خودش پیدا میکنه توی کدوم فایل و کجاش هست.

    امیدوارم کار شما هم با همین روش راه بیوفته

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: کپی رایت اسکریپت آپلود سنتر کلیجا

    میشه بگی با Notepad++ چجوری این کارو باید بکنم؟ از کدوم منوش؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zigoratsoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    30
    پست
    117

    نقل قول: کپی رایت اسکریپت آپلود سنتر کلیجا

    اول توی notepad++ کلیدهای ترکیبی Ctrl+F رو بزن تا صفحه find باز بشه
    این صفحه چند تا سربرگ داره.
    ازون بالا سربرگ find in files رو انتخاب کن
    جلوی find what متنی که دنبالش هستی رو بنویس و جلوی directory آدرس پوشه ای که داخلش فایل ها هستند رو مشخص کن

    دقت کن حتما گزینه in all sub-folders تیک داشته باشه

    بعدم گزینه find all رو میزنه و صبر میکنی تا جستجو کامل بشه

    بعد لیست فایل ها و خطوطی که کلمه مورد نظرت توشونه پایین صفحه نمایش داده میشه که اگه رئ هرکدوم دابل کلیک کنی فایلش باز میشه و میتونی همون لاین رو ویرایش کنی

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال کلی در مورد نوشتن یک اسکریپت آپلود سنتر با asp.net
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 20:52 عصر
  2. سوال: کمک در راه اندازی اسکریپت آپلود سنتر تحت Asp.net
    نوشته شده توسط si6arp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 00:37 صبح
  3. اسکریپت آپلود سنتر
    نوشته شده توسط kianphp در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1387, 21:14 عصر
  4. اضافه اتوماتیک کپی رایت به عکس های آپلود شده
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1385, 22:16 عصر
  5. پیشنهاد ایجاد آپلود سنتر برای سایت
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1382, 15:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •