نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: یک مثال برای آموزش QML

  1. #1

    یک مثال برای آموزش QML

    من یک اتوران برای یک سی‌دی با استفاده از QML طراحی کردم، که البته میشد با استفاده از نرم‌افزارهای اتوران‌ساز ساختش شاید هم نه! من خبر ندارم.
    اما به هر حال می‌تونه یک مثال آموزشی از کسانی که دنبال یادگیری QML هستند باشه. یا حتی می‌تونه به کسانی که با این تکنولوژی آشنایی ندارند ایده بده که اصلا QML چی هست.

    از فایل ضمیمه دانلود کنید.

    ضمناً:‌هنگام باز کردن پروژه بهتون میگه سورس qmlviewer تغییر پیدا کرده آیا می‌خواهید به حالت اولیه برش گردونید؟
    به این سوال جواب No بدید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: یک مثال برای آموزش QML

    داداش گلم لینک دانلود بسته شده و امکان دانلود وجود نداره

    Farshad Nooranian


  3. #3

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    fereydoun kenar
    پست
    50

    نقل قول: یک مثال برای آموزش QML

    خیلی خوب بود ولی اگه یه سری توضیح هم می دادی بهتر می شد.

  5. #5

  6. #6

    نقل قول: یک مثال برای آموزش QML

    باسلام خدمت آقای مصافی عزیز
    خواستم خدمتون عرض کنم که کدتون حین کامپایل سه تا ارور می دهد لطفا راهنمایی کنید با تشکر
    اما خطاها
    1:
    C:\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer  .cpp:146: error: 'WA_LockPortraitOrientation' is not a member of 'Qt'
    attribute = Qt::WA_LockPortraitOrientation;
    ^

    2:
    C:\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer  .cpp:149: error: 'WA_LockLandscapeOrientation' is not a member of 'Qt'
    attribute = Qt::WA_LockLandscapeOrientation;
    ^

    3:
    C:\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer  .cpp:153: error: 'WA_AutoOrientation' is not a member of 'Qt'
    attribute = Qt::WA_AutoOrientation;
    ^

    کامل:
    07:35:53: Running steps for project AppCD...
    07:35:53: Configuration unchanged, skipping qmake step.
    07:35:53: Starting: "C:\Qt\Qt5.2.0\Tools\mingw48_32\bin\mingw32-make.exe"
    C:/Qt/Qt5.2.0/Tools/mingw48_32/bin/mingw32-make -f Makefile.Debug
    mingw32-make[1]: Entering directory 'C:/build-AppCD-Desktop_Qt_5_2_0_MinGW_32bit-Debug'
    g++ -c -pipe -fno-keep-inline-dllexport -g -frtti -Wall -Wextra -fexceptions -mthreads -DUNICODE -DQT_QML_DEBUG -DQT_DECLARATIVE_DEBUG -DQT_DECLARATIVE_LIB -DQT_WIDGETS_LIB -DQT_SCRIPT_LIB -DQT_GUI_LIB -DQT_CORE_LIB -DQT_NEEDS_QMAIN -I..\AppCD -I"..\AppCD\qmlapplicationviewer" -I"C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\mingw48_32\include" -I"C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\mingw48_32\include\QtDeclara tive" -I"C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\mingw48_32\include\QtWidgets " -I"C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\mingw48_32\include\QtScri pt" -I"C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\mingw48_32\include\QtGui" -I"C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\mingw48_32\include\QtCore " -I"debug" -I"." -I"C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\mingw48_32\mkspecs\win32-g++" -o debug\qmlapplicationviewer.o ..\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer .cpp
    ..\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer .cpp: In member function 'void QmlApplicationViewer::setOrientation(QmlApplicatio nViewer::ScreenOrientation)':
    ..\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer .cpp:146:21: error: 'WALockPortraitOrientation' is not a member of 'Qt'
    attribute = Qt::WALockPortraitOrientation;
    ^
    ..\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer .cpp:149:21: error: 'WA_LockLandscapeOrientation' is not a member of 'Qt'
    attribute = Qt::WA_LockLandscapeOrientation;
    ^
    ..\AppCD\qmlapplicationviewer\qmlapplicationviewer .cpp:153:21: error: 'WA_AutoOrientation' is not a member of 'Qt'
    attribute = Qt::WA_AutoOrientation;
    ^
    Makefile.Debug:550: recipe for target 'debug/qmlapplicationviewer.o' failed
    mingw32-make[1]: *** [debug/qmlapplicationviewer.o] Error 1
    mingw32-make[1]: Leaving directory 'C:/build-AppCD-Desktop_Qt_5_2_0_MinGW_32bit-Debug'
    makefile:34: recipe for target 'debug' failed
    mingw32-make: *** [debug] Error 2
    07:35:56: The process "C:\Qt\Qt5.2.0\Tools\mingw48_32\bin\mingw32-make.exe" exited with code 2.
    Error while building/deploying project AppCD (kit: Desktop Qt 5.2.0 MinGW 32bit)
    When executing step 'Make'
    07:35:56: Elapsed time: ۰:۰۰:۰۲.

  7. #7

    نقل قول: یک مثال برای آموزش QML

    من اینو در نسخه ۴.۸ نوشتم. برای استفاده در نسخه ۵.۲ ابتدا یک پروژه جدید از نوع Qt Quick ایجاد کنید سپس فولدر حاوی qml و تصاویر را به پروژه جدید کپی کنید.

  8. #8

    نقل قول: یک مثال برای آموزش QML

    بازم سلام
    اگر میشه خودتون این کار را انجام بدهید و ورِن جدیدش را در سایت آپلود کنید
    باتشکر

  9. #9

    Thumbs up نقل قول: یک مثال برای آموزش QML

    بازم سلام
    اگر میشه خودتون این کار را انجام بدهید و ورژن جدیدش را در سایت آپلود کنید.
    باتشکر

تاپیک های مشابه

  1. دموی خوب برای آموزش
    نوشته شده توسط سار در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 10:07 صبح
  2. مثال برای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1382, 15:21 عصر
  3. سایت برای آموزش
    نوشته شده توسط ali643 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1382, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •