نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: باز کردن پورت

  1. #1

    Question باز کردن پورت

    با سلام

    این پورتهایی که هکر ها باهاش کار میکنن مثلا پورت 21 و 23 و 445 و ..... همون پورت سریال یا کام هست یا نوع دیگه ای است؟؟؟

    کدی میخوام که بشه باهاش پورت رو باز کزد یعنی وقتی برنامه رو اجرا میکنم مثلا پرت 23 کامپیوترم رو باز کنه .

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: باز کردن پورت

    دوست عزیز ! پورت COM یه چیز دیگه است ! من نمیدونم که تحت .NET بشه اینکارو کرد یا نه ولی می تونی با استفاده از CMD اینکارو بکنی(یعنی تو برنامه از CMD استفاده کنی!)

  3. #3

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط mehdy.programmer مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ! پورت COM یه چیز دیگه است ! من نمیدونم که تحت .NET بشه اینکارو کرد یا نه ولی می تونی با استفاده از CMD اینکارو بکنی(یعنی تو برنامه از CMD استفاده کنی!)
    ممنون میشه یه توضیح مختصر در مورد پورت سریال و کام و .... بدین.
    من فرمان cmd رو میدونم با کد سی شارپ رو میخوام.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: باز کردن پورت

    پورت کام یه پورت فیزیکی هستش که برای ارتباط کامپیوتر با پرینتر ،موس و کیبرد و قطعات الکترونیکی و کلا با ماژول هایی خارج از کامپیوتر(که به درد کاره شما نمیخوره) شما با پورت های TCP و UDP کار دارین که کلی اطلاعات راجع بهشون تو وب هست! برای CMD هم باید یه پروسس CMD باز کنی بعد کد هاتو اجرا کنی همین!

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: باز کردن پورت


  6. #6

    نقل قول: باز کردن پورت

    در مورد باز کزدن پورت tcp و udp چطور؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: باز کردن پورت

    باز هم CMD و netsh : برای مثال 21:
    netsh -c firewall set portopening tcp 21

  8. #8

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط mehdy.programmer مشاهده تاپیک
    باز هم CMD و netsh : برای مثال 21:
    netsh -c firewall set portopening tcp 21
    یعنی اصلا با کد سی شارپ نمیشه اینکارو کرد.بدون cmd و مشتقاتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: باز کردن پورت

    دوست عزیز یه چیز می گم از امیدوارم نارحت نشی !
    به نظر من شما C#‎ و .NET رو اشتباه متوجه شدید!
    ببینید وقتی میگید با C#‎ منظورتون اینه که یه کلاس رو فراخوانی بکنید که این کار رو براتون انجام بده(غیر از اینه؟؟)
    خوب حالا شما فرض کن به جای اینکه کلاس توی .NET باشه شما کلاس رو بنویسد (که تو کلاس همین CMD رو استفاده می کنید!)
    البته شاید تو کلاس های .NET از روش CMD استفاده نشده باشه ولی مطمئنن از روش سخت تری استفاده شده!
    امیدوارم منظورم متوجه شده باشید!
    من خودم چند سال در گیر این درک اشتباه از برنامه نویسیه تحت .NET بودم!

  10. #10

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط mehdy.programmer مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یه چیز می گم از امیدوارم نارحت نشی !
    به نظر من شما C#‎‎‎‎‎ و .NET رو اشتباه متوجه شدید!
    ببینید وقتی میگید با C#‎‎‎‎‎ منظورتون اینه که یه کلاس رو فراخوانی بکنید که این کار رو براتون انجام بده(غیر از اینه؟؟)
    خوب حالا شما فرض کن به جای اینکه کلاس توی .NET باشه شما کلاس رو بنویسد (که تو کلاس همین CMD رو استفاده می کنید!)
    البته شاید تو کلاس های .NET از روش CMD استفاده نشده باشه ولی مطمئنن از روش سخت تری استفاده شده!
    امیدوارم منظورم متوجه شده باشید!
    من خودم چند سال در گیر این درک اشتباه از برنامه نویسیه تحت .NET بودم!
    منظورم رو بد بیان کردم.منظورم از سی شارپ یعنی با استفاده از کلاس های خود دات نت.امکانش هست؟
    اگر کدی یا مرجع بدید ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله xxxsenatorxxx : دوشنبه 20 شهریور 1391 در 12:22 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: باز کردن پورت

    ببخشید، اگه نارحت شدی ! من که چنین کلاسی ندیدم تا حالا! تو MSDN بگرد شاید چیزی دست گیرت شد!

    ولی بازم می گم قرار نیست هر کلاسی که می خوایم تو .NET باشه !

  12. #12

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط mehdy.programmer مشاهده تاپیک
    ببخشید، اگه نارحت شدی ! من که چنین کلاسی ندیدم تا حالا! تو MSDN بگرد شاید چیزی دست گیرت شد!

    ولی بازم می گم قرار نیست هر کلاسی که می خوایم تو .NET باشه !
    نه خواهش میکنم.منم این تاپیکو زدم ببینم کسی بلده یا تجربه کارکرد با اون رو داشته.

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    49

    نقل قول: باز کردن پورت

    یعنی در C#‎ همونطوری که با پورت usb کار میشه نمیتوان با پورت های سریال و کام هم کار کرد
    همچین یه جورایی گیج شدم ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad bayervand مشاهده تاپیک
    یعنی در C#‎ همونطوری که با پورت usb کار میشه نمیتوان با پورت های سریال و کام هم کار کرد
    همچین یه جورایی گیج شدم ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کی گفته نمیشه عزیز من!!!!!

    اولا بحث روی پورت های TCP و UDP بود نه پورت سریال و COM !!!! دوما کی گفت نیشمه ! من گفتم اطلاعاتی ندارم(راجب به کلاسی تو .NET که بشه این کارارو باهاش کرد!)

  15. #15

    نقل قول: باز کردن پورت

    سلام میدونم تاپیک قدیمیه ولی واقعا کسی نیست بلد باشه که با چه دستوری میشه مثلا پورت 1433 که پورت SQL SERVER هست رو باز کرد؟ منظورم تو C#‎‎‎ هستش نه با دستور تو داس دستور داسش رو دارم
    الان این شده
    netsh advfirewall firewall add rule name="Open Port 1433" dir=in action=allow protocol=TCP localport=1433netsh firewall add portopening TCP 1433 "Open Port 1433


    قدیما این بود
    netsh advfirewall firewall add rule name="Open Port 1433" dir=in action=allow protocol=TCP localport=1433

  16. #16

  17. #17

    نقل قول: باز کردن پورت

    سلام شما خودت این لینک ها که گذاشتی رو نگاه کردی؟
    یعنی کسی واقعا نمیدونه چطوری میشه یک پورت رو تو فایروال باز کرد یک پورت مثل اس کیو ال؟؟؟؟؟

  18. #18
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت

    بفرما دوست عزیز

    public static bool AddPort(string title, int portNumber)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(title))
    {
    throw new ArgumentNullException("title");
    }




    // Get the type based on program ID
    Type type = Type.GetTypeFromProgID(ProgramIDOpenPort);
    INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;


    port.Name = title;
    port.Port = portNumber;


    try
    {
    GetCurrentProfile().GloballyOpenPorts.Add(port);
    }
    catch (Exception)
    {
    return false;
    }




    return true;
    }


    فقط رفرنس مربوط به firewall رو باید اضافه کنی... فکر کنم توی تب com باشه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: باز کردن پورت

    چرا عزیزم
    این کار رو براحتی میشه انجام داد
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd.exe", "/k cmd_command");

    هر کاری دوست داشته باشی به راحتی می تونی انجام بدی
    این کارهای که شما میگی کار اصلا پیچیده ای نیست
    به طرز فکرت بستگی داره که چه کاری میخوای انجام بدی و چه ابزاری
    میشه عزیزم
    جستجوتو قویتر کن
    در آخر
    هک کار زشتیه
    تسبیحم کو

  20. #20

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط mandanim مشاهده تاپیک
    چرا عزیزم
    این کار رو براحتی میشه انجام داد
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd.exe", "/k cmd_command");

    هر کاری دوست داشته باشی به راحتی می تونی انجام بدی
    این کارهای که شما میگی کار اصلا پیچیده ای نیست
    به طرز فکرت بستگی داره که چه کاری میخوای انجام بدی و چه ابزاری
    میشه عزیزم
    جستجوتو قویتر کن
    در آخر
    هک کار زشتیه
    تسبیحم کو
    سلام و ممنون از راهنماییتون موضوع هک نیست یه برنامه تحت اس کیو ال سرور نوشتم میخواستم پورت اس کیو ال رو تو سرور باز کنم که کلاینت ها بتونن کانکنت شن بدون اینکه مجبور باشم پورت رو با دستور باز کنم یا دستی همین به خدا اصلا موضوع هک نیست

  21. #21

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    بفرما دوست عزیز

    public static bool AddPort(string title, int portNumber)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(title))
    {
    throw new ArgumentNullException("title");
    }




    // Get the type based on program ID
    Type type = Type.GetTypeFromProgID(ProgramIDOpenPort);
    INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;


    port.Name = title;
    port.Port = portNumber;


    try
    {
    GetCurrentProfile().GloballyOpenPorts.Add(port);
    }
    catch (Exception)
    {
    return false;
    }




    return true;
    }


    فقط رفرنس مربوط به firewall رو باید اضافه کنی... فکر کنم توی تب com باشه
    سلام و ممنون از وقتی که گذاشتین مشکل منم دقیقا رفرنسشه اسمش نمیدونم چیه که اضافه کنم



    public bool AddPort(string title, int portNumber)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(title))
    {
    throw new ArgumentNullException("title");
    }
    // Get the type based on program ID
    Type type = Type.GetTypeFromProgID(ProgramIDOpenPort);
    INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;
    port.Name = TxtPortName.Text;
    port.Port = Int32.Parse(TxtPort.Text);
    try
    {
    GetCurrentProfile().GloballyOpenPorts.Add(port);
    }
    catch (Exception)
    {
    return false;
    }

    return true;
    }



    رفرنسInterop.NetFwTypeLib
    using NetFwTypeLib;
    ولی 2تا آبجکت شناسایی نمیشن
    ProgramIDOpenPort
    GetCurrentProfile
    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : جمعه 06 شهریور 1394 در 01:45 صبح

  22. #22

    نقل قول: باز کردن پورت

    کسی میدونه چرا از کد من ایراد میگیره ؟

    INetFwOpenPorts ports;
    INetFwOpenPort port;
    port.Port = Int32.Parse(TxtPort.Text); /* port no */
    port.Name = TxtPortName.Text; /*name of the application using the port */
    port.Enabled = true; /* enable the port */
    /*other properties like Protocol, IP Version can also be set accordingly
    now add this to the GloballyOpenPorts collection */
    Type NetFwMgrType = Type.GetTypeFromProgID("HNetCfg.FwMgr", false);
    INetFwMgr mgr = (INetFwMgr)Activator.CreateInstance(NetFwMgrType);
    ports = (INetFwOpenPorts)mgr.LocalPolicy.CurrentProfile.Gl oballyOpenPorts;
    ports.Add(port);


    ارور زیر رو میده:
    Use of unassigned local variable 'port'    

  23. #23
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت

    چون متغیر پورت مقدار دهی نشده...
    به جای
    INetFwOpenPort  port;
    اینو بنویس
     INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;

  24. #24

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    چون متغیر پورت مقدار دهی نشده...
    به جای
    INetFwOpenPort  port;
    اینو بنویس
     INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;
    سلام شرمنده من یکم ناشی هستم الان هم از type ایراد میگیره
    The name 'type' does not exist in the current context

    راستی بهترین رفرنسی که پیدا کردم این سایته ولی همچنان مشکل باقیه اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
    http://blogs.msdn.com/b/securitytool...gs-with-c.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : جمعه 06 شهریور 1394 در 19:25 عصر

  25. #25
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت

    چرا از تابعی که براتون فرستادم استفاده نمی کنید؟؟

    public bool AddPort(string title, int portNumber)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(title))
    {
    throw new ArgumentNullException("title");
    }
    // Get the type based on program ID
    Type type = Type.GetTypeFromProgID(ProgramIDOpenPort);
    INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;
    port.Name = TxtPortName.Text;
    port.Port = Int32.Parse(TxtPort.Text);
    try
    {
    GetCurrentProfile().GloballyOpenPorts.Add(port);
    }
    catch (Exception)
    {
    return false;
    }

    return true;
    }

  26. #26

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    چرا از تابعی که براتون فرستادم استفاده نمی کنید؟؟

    public bool AddPort(string title, int portNumber)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(title))
    {
    throw new ArgumentNullException("title");
    }
    // Get the type based on program ID
    Type type = Type.GetTypeFromProgID(ProgramIDOpenPort);
    INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;
    port.Name = TxtPortName.Text;
    port.Port = Int32.Parse(TxtPort.Text);
    try
    {
    GetCurrentProfile().GloballyOpenPorts.Add(port);
    }
    catch (Exception)
    {
    return false;
    }

    return true;
    }
    سلام
    اگه پست های بالا رو نگاه کنید متوجه میشید که با این تابع هم به مشکل بر خوردم
    ProgramIDOpenPort
    GetCurrentProfile
    رو نمیشناسه
    The name 'GetCurrentProfile' does not exist in the current context
    The name 'ProgramIDOpenPort' does not exist in the current context
    این پروژه ایه که دارم روش کار میکنم خودتون ببینید شاید مشکل از پروژه من باشه
    http://cnmeysam.persiangig.com/C sha...n.zip/download

  27. #27
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت

    شرمنده اینو یادم رفته بود برات بفرستم!!

    private static INetFwProfile GetCurrentProfile()
    {
    INetFwProfile profile;
    try
    {
    profile = GetFirewallManager().LocalPolicy.CurrentProfile;
    }
    catch (System.Runtime.InteropServices.COMException e)
    {
    throw new NotSupportedException("Could not get the current profile (COMException)", e);
    }
    catch (System.Runtime.InteropServices.InvalidComObjectEx ception e)
    {
    throw new NotSupportedException("Could not get the current profile (InvalidComObjectException)", e);
    }


    return profile;
    }

  28. #28

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    شرمنده اینو یادم رفته بود برات بفرستم!!

    private static INetFwProfile GetCurrentProfile()
    {
    INetFwProfile profile;
    try
    {
    profile = GetFirewallManager().LocalPolicy.CurrentProfile;
    }
    catch (System.Runtime.InteropServices.COMException e)
    {
    throw new NotSupportedException("Could not get the current profile (COMException)", e);
    }
    catch (System.Runtime.InteropServices.InvalidComObjectEx ception e)
    {
    throw new NotSupportedException("Could not get the current profile (InvalidComObjectException)", e);
    }


    return profile;
    }
    سلام مهندس جان شرمنده ولی یک بار خودت تست کن باز هم ارور داد تازه ارورها بیشترم شد میشه تو پروژه ای که فرستادم بذاری ببینی مشکل کجاست؟ دیگه عصبیم کرده این موضوع ممنون از لطفت

  29. #29
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت

    کلمه استاتیک رو بردار ببین درست نمی شه؟؟

  30. #30

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    کلمه استاتیک رو بردار ببین درست نمی شه؟؟
    نه فرقی نکرد فکر کنم یکی از سربرگا یعنی using ها کم باشه
    GetFirewallManager
    InvalidComObjectEx ception e
    ارور میدن
    میشه تو برنامه که گذاشتم بذارید تست کنید؟

  31. #31
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت


  32. #32

    نقل قول: باز کردن پورت

    ممنون ولی باز هم کار نمیکنه مثلا وقتی میزنم 8080 باید این پورت باز شه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته حتی برنامه هم میگه این پورت بسته است و تو فایروال هم اضافه نمیشه

  33. #33
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت

    پورت بسته است رو به من خطا داد ولی به فایر وال اضافه می کنه
    2015-08-30_12-29-22.png

    اینم بعد از اجرا
    2015-08-30_12-30-39.png

  34. #34

    نقل قول: باز کردن پورت

    کد های خودمم رو هم با کمک کدهای شما درست کردم ولی باز هم جواب نگرفتم یعنی هیچ راهی نیست؟



     


    private const string ProgramIDOpenPort = "HNetCfg.FWOpenPort";
    private void BtnPort_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    //روش دوم
    Type type = Type.GetTypeFromProgID(ProgramIDOpenPort);
    INetFwOpenPorts ports;
    INetFwOpenPort port = Activator.CreateInstance(type) as INetFwOpenPort;


    port.Port = Int32.Parse(TxtPort.Text); /* port no */
    port.Name = TxtPortName.Text; /*name of the application using the port */
    port.Enabled = true; /* enable the port */
    /*other properties like Protocol, IP Version can also be set accordingly
    now add this to the GloballyOpenPorts collection */
    Type NetFwMgrType = Type.GetTypeFromProgID("HNetCfg.FwMgr", false);
    INetFwMgr mgr = (INetFwMgr)Activator.CreateInstance(NetFwMgrType);
    ports = (INetFwOpenPorts)mgr.LocalPolicy.CurrentProfile.Gl oballyOpenPorts;
    ports.Add(port);


    }


    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : یک شنبه 08 شهریور 1394 در 12:22 عصر

  35. #35

    نقل قول: باز کردن پورت

    امکانش هست از ویندوز باشه؟
    آخه ویندوز من 10 هستش

  36. #36
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط cnmeysam مشاهده تاپیک
    امکانش هست از ویندوز باشه؟
    آخه ویندوز من 10 هستش
    نمی دونم...ممکنه...

  37. #37

    نقل قول: باز کردن پورت

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    نمی دونم...ممکنه...
    سلام رو ویندوز 7 ویستا و ایکس پی جواب داد ولی رو ویندوز 10 لب تاپ جواب نداد حالا یا مشکل از 10 هست یا ویندوزی که رو لب تاپه

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن پورت خاص برنامه ها در ISA Server
    نوشته شده توسط mRizvandi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 10:11 صبح
  2. باز کردن پورت USB
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 15:32 عصر
  3. باز کردن پورت USB
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آبان 1386, 19:01 عصر
  4. باز کردن پورت با FOPEN
    نوشته شده توسط وصال1386 در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •