نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: در مثال زیر Qapplication چرا درون تابع main اینگونه تعریف شده است؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question در مثال زیر Qapplication چرا درون تابع main اینگونه تعریف شده است؟

    سلام
    در مثال زیر Qapplication چرا همانند QLabel درون تابع main تعریف نشده است؟ و با اجرای خط 8 چه کاری انجام می شود؟

  2. #2

    نقل قول: در مثال زیر Qapplication چرا درون تابع main اینگونه تعریف شده است؟

    اینها دو نوع تعریف در C++‎ هستند که متغیر‌ها را در هیپ و استک ایجاد می‌کنند که خود بحث مفصلیست. برای اطلاعات بیشتر همین فاروم را جستجو کنید.
    برنامه‌نویس می‌توانست لیبل را هم به این صورت تعریف کند:

    QLabel label;
    label.show();


    که در این حالت خاص مشکلی پیش نمی‌آمد. اما متغیر هایی که در استک و با نام خود کلاس (بدون اشاره‌گر)‌ساخته می‌شوند در پایان بلاک نابود می‌شوند. به همین دلیل ویدجت‌های روی فرم را در کلاس مشتق شده از پنجره به صورت اشاره‌گر تعریف می‌کنند.

    متد exec یک EventLoop را اجرا می‌کند که تا زمانی که برنامه بسته نشده پایدار است. علت این است که اگر تابع main به انتها برسد برنامه ما بسته خواهد شد اما متد exec اطمینان حاصل می‌کند تابع main تا زمانی که پنجره بازی وجود دارد به انتها نرسد. در واقع تا زمانی که label بسته نشود کنترل برنامه از خط ۸ عبور نخواهد کرد. این متد یک عدد را برمی‌گرداند تا به استفاده از return به سیستم‌عامل برگردانده می‌شود. گر این مقدار صفر باشد سیستم‌عامل اینگونه تصور می‌کند برنامه ما بدون خطا اجرا شده است.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مثال زیر تابع setText() را ما ایجاد کرده ایم؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 23:09 عصر
  2. سوال: در این تکه کد ورودی و خروجی فایل ها چرا St اینگونه تعریف شده است؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 22:54 عصر
  3. چرا تابع main بازگشتی ندارد
    نوشته شده توسط bombcreator در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 19:45 عصر
  4. مشکل در صدا زردن یک تابع از درون تابع main
    نوشته شده توسط shiva_h در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:05 عصر
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 10:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •