نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: QPushbutton

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    QPushbutton

    سلام
    من یه سوال داشتم تو qt اگر رو یک pushbutton خاص باشی با زدن space سیگنال کلیک امیت می شه می خواستم بدونم می شه این رو عوض کرد مثلا space رو یک دکمه دیگه کرد؟

  2. #2

    نقل قول: QPushbutton

    یک کلاس جدید تعریف کنید که از QPushButton مشتق شده باشد و سپس به کد‌های زیر توجه کنید. بعد از آن به جای QpushButton از کلاس زیر استفاده کنید.

    class myButton : public QPushButton{
    protected:
    void keyPressEvent(QKeyEvent *e){
    if(e->key() == Qt::Key_Space)
    e->ignore();

    if(e->key() == Qt::Key_F1)
    this->animateClick();
    }

    };

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: QPushbutton

    سلام
    من یکم تازه واردم می شه بیشتر توضیح بدید من تو qt creator یه Qpushbutton ساختم داخل QMainWindow الان تابع شمارو چجوری ربطش بدم به دکمم؟
    آخرین ویرایش به وسیله zidom72 : دوشنبه 20 شهریور 1391 در 08:54 صبح

تاپیک های مشابه

  1. resize نشدن Qpushbutton در زمان ساخت به صورت Dynamic
    نوشته شده توسط returnx در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •