نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با ناسازگاری Codejock و استفاده از کتابخانه Microsoft Word

  1. #1

    مشکل با ناسازگاری Codejock و استفاده از کتابخانه Microsoft Word

    سلام دوستان
    در پروژم از کامپوننت Codejock برای ساخت منوها استفاده کردم و مشکلی نبود تا اینکه مجبور شدم برای ارتباط و خروجی اطلاعات به ورد از رفرنس کتابخانه Microsoft word استفاده کنم . بعد از اضافه کردن این کتابخانه بین ساخت منوهای شورتکات در Codejock و کتابخانه ورد مشکل (Conflict) به وجود اومده و این مشکل اجازه ران شدن برنامه رو نمیده تا وقتی که من کدهای مربوط به شورت کات Code jock رو ریمارک کنم . جالب اینه که من از کتابخانه اکسل هم استفاده کردم ولی مشکلی به وجود نیومد ولی با کتابخانه ورد این خطا به وجود میاد .

    حالا مشکل اینه که برای سرعت بخشیدن به کار با برنامه , حتما باید از شورت کات ها هم استفاده کنم تا اپراتور بتونه به راحتی با برنامه کار کنه .
    این مشکل Conflict چطور قابل حل هست و آیا راه دیگه ای برای رفع این مشکل سراغ دارید ؟

    کد مربوط به شورت کات Codejock :

    Public WithEvents StatusBar As XtremeCommandBars.StatusBar

    '/// اعمال شورت كات ها به منوها
    Set KeyBindings = CommandBars.KeyBindings
    KeyBindings.AddShortcut ID_FILE_pay_cash, "Ctrl+W"
    KeyBindings.AddShortcut ID_FILE_Pay_install, "Ctrl+B"
    و....


    خطایی هم که رخ میده این هست

    Object Does not source Automation events


    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ناسازگاری Codejock و استفاده از کتابخانه Microsoft Word

    سلام مجدد
    یعنی راهی وجود نداره !!!!؟
    اگه این مشکل راه حلی نداره حداقل راهنمایی کنید چطور میشه برای اجرای دستورات و نمایش فرم ها از shortcut به روش های دیگه استفاده کنم .
    به فکرم رسید شاید بتونم از Form_KeyDown برای اعمال شورت کات ها استفاده کنم ولی فرم اصلی من به صورت MDI فرم هست و این فرم خاصیت Keypreview نداره , بنابراین نمی تونم از Form_KeyDown استفاده کنم .

    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    Select Case KeyCode
    Case vbKeyF10
    KeyCode = 0
    frmbackup.show
    End Select
    End Sub

    لطفا اگر راه حل دیگه ای به ذهنتون میرسه دریغ نکنید .
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده از کتابخانه graphics.h
    نوشته شده توسط maryam___ در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 10:46 صبح
  2. استفاده کردن از Microsoft Word در پروژه
    نوشته شده توسط rostamiani در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 12:50 عصر
  3. سوال: استفاده از ابزار microsoft word
    نوشته شده توسط antisocial در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 10:08 صبح
  4. مشکل در تبدیل تاریخ با استفاده از EncodeDate و یا DecodeDate
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 12:07 عصر
  5. طریقه استفاده از Component Microsoft Word 6
    نوشته شده توسط nima_isp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1384, 22:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •