نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعیین حداکثر اندازه برای یک کنترل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    تعیین حداکثر اندازه برای یک کنترل

    با سلام. من قصد دارم تو یه کنترل Image یه تصویری نشون بدم بصورتی که عرض تصویر واقعی از 1000 و ارتفاع اون از 800 کمتر بود اون تصویر رو با اندازه واقعی نشون بده در غیر اینصورت، اون رو Resize کنه و Resize اش هم طوری انجام بشه که اولا نسبی باشه دوما نزدیکترین عدد به این اعداد ذکر شده

  2. #2

    نقل قول: تعیین حداکثر اندازه برای یک کنترل

    سلام
    اگر سوال شما رو درست فهمیده باشم
    این کار رو میتونی با یه کار کوچیک تو جاوااسکریپت انجام بدی
    کد HTML:
    <html>
    <body>
        <script type="text/javascript">
            function ChangeImageSize() {
                var img = document.getElementById('IMG');
                var width = img.clientWidth;
                var height = img.clientHeight;
                if (width > 1000 || height > 800) {
                    img.setAttribute('width', '1000px');
                    img.setAttribute('height', '800px');
                }
            }
        </script>
        <div style="width: 1000px; height: 800px; overflow: hidden;">
            <img id="IMG" src="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Karte_Lage_Kanton_Tessin_2011.png"
                onload="ChangeImageSize()">
        </div>
    </body>
    </html>
    من تو کد بالا هر دو خصیصه رو تغییر دادم. ولی اگر میخواهی در صورتی که تصویر تو حالت دوم سوال شماست بهتر نمایش داده بشه بهتره که فقط width رو تغییر اندازه بدی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    نقل قول: تعیین حداکثر اندازه برای یک کنترل

    ممنون از پاسختون، تا حدی درست بود، اما مسئله مهم اینجاست که اگه تصویر بزرگتر از اندازه مورد نظر بود، بطور نسبی این تغییر سایز (کوچیک کردن) عکس رو انجام بده تا عکس د فرمه نشه،

  4. #4

    نقل قول: تعیین حداکثر اندازه برای یک کنترل

    توضیح اخری که برات نوشته بودم برای همین منظور بود. من تو مثالی که برات گذاشتم هر دو رو تغییر دادم ولی اگر فقط عرض رو تغییر بدی کار حله

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعیین حداکثر طول مجاز برای یک رشته در عبارت با قاعده ذیل
    نوشته شده توسط dorparasti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 10:33 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 21:37 عصر
  3. سوال: نحوه تعیین اندازه برای اپلود عکس
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 12:23 عصر
  4. تعیین کردن اندازه کپی برای کپی یک فایل
    نوشته شده توسط mst2008 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 15:14 عصر
  5. حداکثر اندازه قابل قبول برای فایل exe برنامه؟
    نوشته شده توسط saghari در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 15 دی 1386, 15:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •