نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: datePicker شمسی

  1. #1

    datePicker شمسی

    سلام
    کسی میتونه یه نمونه از روش استفاه شمسی DatePicker رو در MVC Razor ثوضیح بده؟

  2. #2

    نقل قول: datePicker شمسی

    دوست عزیز می تونی از پلاگین های جی کویری موجود استفاده کنی
    لینک تقویم و DatePicker شمسی و قمری با JQuery

    موفق وموید باشید

  3. #3

    نقل قول: datePicker شمسی

    ذوست عزیز من نتونستم از این در Razor View استفاده کنم .اگر امکانش هست راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: datePicker شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط Saber_Fatholahi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز می تونی از پلاگین های جی کویری موجود استفاده کنی
    لینک تقویم و DatePicker شمسی و قمری با JQuery

    موفق وموید باشید
    با سلام دوست عزیز من موفق نشدم از این پلاگین استفاده کنم در فایل html خودش درست اجرا می شود ولی در پروژه mvc درست اجرا نمی شود

  5. #5

    نقل قول: datePicker شمسی

    اگه از @HTML ها استفاده بکنید جواب نمیده.برا جواب گرفتن یه تکست باکس به شکل <input type="text"/> بذارید و بعد بقیه ی مراحل رو از لینک داده شده برید و اون خط کد رو هم به فایل جی کوئریتون اضافه کنید.فقط تاریخ رو برعکس نشون میده که شما می تونید خودتون دستی درستش کنید.یعنی با همون جی کوئری چهار رقم سال رو که آخر نشون می ده بیارید اول،2 رقم روز که اول نشون میده رو آخر نشون بدید تو تکست باکستون.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بندر ماهشهر
    پست
    23

    نقل قول: datePicker شمسی

    سلام به همه دوستان که کله های با دانشی دارن ولی کسی قدرشون رو نمیدونه!!!!
    من هم همین کار رو کردم اسکریبت ها و مخلفات datapicker آقای هاشمی نژاد رو گذاشم تو پروژه mvc دوست داشتنی ولی تا کد @Scripts.Render("~/bundles/jquery") ، رو از اخر فایل Layout بر نداشتم جواب نگرفتم.چرا؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: datePicker شمسی

    اول باید یادتون باشه فایلهای CSS رو هم بردارید و در پروژه لینک بدید.
    بعد این کد بر پایه ی jQuery نوشته شده و باید ابتدا فایلهای jQuery رو لود کرده باشید. به همین دلیل همیشه خوبه section مربوط به scripts رو در زیر قسمت scripts.render قرار بدید (فایل layout)

  8. #8

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 28
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1395, 18:13 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 بهمن 1393, 11:38 صبح
  3. Datepicker شمسی برای Extjs4
    نوشته شده توسط tah_206207 در بخش ExtJS
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1392, 08:49 صبح
  4. سوال: DatePicker شمسی
    نوشته شده توسط majid.mp در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 13:57 عصر
  5. DatePicker تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •