نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

  1. #1

    چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    سلام
    چطور میشه چک کرد که مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی داره یا نه؟؟؟
    نمیخوام از MaskedTextbox استفاده کنم.

  2. #2

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    یعنی واقعا کسی نیست بدونه چطور میشه این کار رو کرد؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    دلیل اینکه کسی پاسخ نمیده این نیست که کسی نمیدونه! بلکه این سوال شما بارها تو همین تالارها مطرح شده و سوال پیش پا افتاده ای محسوب میشه.

                // نتیجه
    bool dataValid = true;

    // متن
    string buffer = textBox1.Text;

    // بررسی
    foreach (char alpha in buffer)
    {
    if (!char.IsDigit(alpha))
    {
    dataValid = false;
    return;
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    اگر میخواهید محتوای تکست باکس را به عدد تبدیل کنید
                int num;
    try
    {
    num = int.Parse(textBox2.Text.Trim());
    }
    catch (System.FormatException formatEx)
    {
    //MessageBox.Show(formatEx.Message);
    }

    اگر catch انجام بشه یعنی محتوا خالی و یا شامل کاراکتر غیرعددی بوده.

  5. #5

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    ممنون بابت راهنماییتون.
    حالا من این کد رو واسه Textbox یی که به گرید اضافه کردم به شکل زیر استفاده کردم ولی خطا میده...
            private void dataGridView1_CellLeave(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    bool dataValid = true;
    if (e.ColumnIndex == 0)
    {
    string buffer = dataGridView1[0, e.RowIndex].Value.ToString();
    foreach (char alpha in buffer)
    {
    if (!char.IsDigit(alpha))
    {
    dataValid = false;
    return;
    }
    }
    if (dataValid == false)
    dataGridView1.CurrentCell.ErrorText = "مقدار این فیلد باید از نوع عددی باشد";
    }
    }

    اینم خطاش
    Object reference not set to an instance of an object.

  6. #6

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    خطا رو از خط شماره 6 کد بالا میگیره...

  7. #7

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    میتونید با یک ترفند رویدادهای تکست باکس را برای سلول گریدویو بسازید
            private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == dataGridView1.Columns["Column1"].Index)
    {
    TextBox txt = e.Control as TextBox;
    txt.KeyPress += new KeyPressEventHandler(txt_KeyPress);
    }
    }
    void txt_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    e.Handled = !(char.IsControl(e.KeyChar) || char.IsDigit(e.KeyChar));
    }

    به جای Column1 نام ستون مورد نظر را بذارید.
    در رویداد EditingControlShowing میتونید سلول مورد نظر را با استفاده از e به کنترلهای دیگر مثلا تکست باکس و یا کمبوباکس و ... کست کنید تا بتونید رویدادهای کنترلهای دیگر رو شبیه سازی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 25 شهریور 1391 در 22:36 عصر

  8. #8

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    مرسي mafaman2003.
    ترفندت عالي بود. رويداد KeyPress به خوبي كار ميكنه ولي تو روبداد TextChanged هميشه قسمت Catch اجرا ميشه.(عدد وروديم هم در بازه int هستش). نميدونم چرا؟؟!

  9. #9

    نقل قول: چک کردن اینکه مقدار وارد شده در Textbox کاراکتر غیرعددی نداشته باشه

    TextChanged حذف کن. پست قبل رو آپدیت کردم.
    همون KeyPress کافیه و فقط عدد دریافت میکنه. البته اگر بخواهید از متنی را کپی و داخل سلول پست کنید باید از رویدادهای دیگر گریدویو استفاده کنید و با try .. catch که قبلا گفتم تشخیص بدی.

تاپیک های مشابه

  1. حذف کردن مقدار وارد شده در تکس باکس
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1391, 09:10 صبح
  2. سوال: Load کردن کلیه آیتم هایی که با حرف وارد شده در TextBox شروع شده باشند
    نوشته شده توسط ندااحمدی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:28 عصر
  3. سوال: فیلتر کردن رکوردهای DataGrid بر اساس عبارت وارد شده در TextBox
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 14:08 عصر
  4. مقدار وارد شده در textbox
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 00:23 صبح
  5. سوال: چک کردن مقدار وارد شده توسط کاربر در edit box؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 12:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •