نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: C#‎ v plc delta

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    C#‎ v plc delta

    سلام
    نمیدونم سوالم رو باید اینجا مطرح کنم یا جایی دیگه اخه نمیدونم مربوط به کجاست!!
    دارم یه برنامه مینویسم که با plc delta با rs-232 ارتباط برقرار کنم با سی شارپ اینجوری نوشتم
    using
    System.IO.Ports;
    string
    msgwrite,msgread;
    private
    void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SerialPort porttest = newSerialPort();
    if (porttest.IsOpen != true)
    porttest.Close();
    porttest.BaudRate = 9600;
    porttest.DataBits = 7;
    porttest.Parity =
    Parity.Even;
    porttest.StopBits =
    StopBits.One;
    porttest.PortName =
    "COM3";
    porttest.Open();
    msgwrite =
    ":01 05 05 00 FF 00 F6 CR LF";
    porttest.Write(msgwrite);
    msgread=porttest.ReadExisting();
    textBox1.Text = msgread;
    MessageBox.Show("s"+msgread+"e");
    ولی هیچ جوابی نگرفتم !! پی ال سی رو با تبدیل usb به com به لپ تاپ وصل کردم و دکمه run هم رو on هست و هیچ چراغی جز power و run روشن نیست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
    ممنون


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SEZAR.CO
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    319

    نقل قول: C#‎ v plc delta

    بهتره این سوال تو خود سی شارپ بپرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن و نوشتن اطلاعات از پورت com توسط plc delta 14ss
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1390, 18:29 عصر
  2. ارتباط با PLC S7
    نوشته شده توسط Success در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 17:19 عصر
  3. کار با دستگاه PLC از طریق دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •