نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل مقدار آیتم انتخابی ComboBox به عدد

  1. #1

    Question تبدیل مقدار آیتم انتخابی ComboBox به عدد

    سلام من در کمبو باکس به یک مشکلی برخوردم..... من برنامه ای نوشتم که میخوام عدد داخل تکس باکس ضرب ایتم های داخل کمبو باکس بشه... حالا مشکل اساسی که دارم نمیدونم ایتم کمبو باکس چطوری از رشته به عدد تبدیل کنم و ضرب کنم ؟؟؟ اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری ایتم داخل کمبو باکس از رشته تبدیل به عدد کنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در استفاده از کمبوباکس در محیط سی شارپ !!!

    سلام.

    اگه عددتون صحیح هست. int.parse(مقدار) این تابع یک رشته رو میگیره و تبدیل به عدد صحیح میکنه در ضمن منظور از رشته عددی هست که نوشته شده نه حروف.

    شما با یه حلقه بیا از اول کومبو تا اخر کومبو رو بخون و داخل حلقه عملیاتتو انجام بده. در ضمن بهتره کدتو بزاری تا بقیه ببین که کجاش مشکل داری
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 06 مرداد 1396 در 15:15 عصر

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد
    نوشته شده توسط helpsos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 13:01 عصر
  2. سوال: تبدیل حروف انگلیسی و کاراکتر به عدد
    نوشته شده توسط c4soft در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 19:23 عصر
  3. مشکل در تبدیل اعداد بزرگ از رشته به عدد
    نوشته شده توسط دلفــي در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:53 عصر
  4. تبدیل مقدار Null با توجه به نوع داده ستون
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 12:23 عصر
  5. تبدیل مقدار null یک فیلد به مقدار عددی صفر
    نوشته شده توسط mhddns در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •