نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز شدن فرم 2 در پنجره فرم 1 ؟!

  1. #1

    باز شدن فرم 2 در پنجره فرم 1 ؟!

    سوال اول :: امکانش وجود داره که فرم های یک برنامه فقط در یک پنجره نمایش داده شوند؟
    مثلا یه برنامه setup رو در نظر بگیرید که بوسیله next , back بین قسمتهای مختلف (مثلا قسمت خوشامد گویی ، تعیین مسیر نصب و قسمت پایانی) عقب جلو میشیم حالا اگه هر قسمت رو یه فرم در نظر بگیریم چطور کاری کنیم مثل برنامه setup بین فرم هامون جابجا بشیم .اونم فقط در یک پنجره ؟

    سوال دوم :: اگه بر روی یه درایو (مثلا C) کلیک راست و Properties انتخاب کنید یه پنجره باز میشه که دارای چند سربرگه که با انتخاب هر سربرگ متحواش نشون داده میشه .... حالا چگونه میتونیم در ویژوال استودیو چنین فرمی تهیه کنیم منظورم فرمی با چند سر برگ که با کلیک هر سربرگ متحواش پایین نشون داده بشه..
    آیا هر سربرگ یه فرم جداگونست یا همه سر برگها در یک فرم و متحوای هر سربرگ گروه بندی شده و با کلیک بر روی سربرگها شو و های (show و hidd) میشوند?

    سوال سوم :: میشه در تنظیمات ویژوال استودیو کاری کرد که در هنگام کد نویسی خاصیت ها رو مثلا زرد نشون بده .. متدها چطور؟

  2. #2

    نقل قول: باز شدن فرم 2 در پنجره فرم 1 ؟!

    اونهايي كه شما در فايل ست آپ ميبينيد هركدام يك فرم هستند منتها چون همه در يك مكان هستند اينجوري بنظر مياد.
    براي سر برگ از كنترل Tab استفاده كنيد . همه تبها در يك فرم قرار ميگيرند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: باز شدن فرم 2 در پنجره فرم 1 ؟!

    جواب سوال اول:



    Form form = new Form();

    form.TopLevel = false;
    panel1.Controls.Add(form);

    form.Show();



    سوال دوم جواب داده شد و سوال سوم هم بله. در Option گزینه Font Color را انتخاب و پیدا کنید.

  4. #4

    نقل قول: باز شدن فرم 2 در پنجره فرم 1 ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    اونهايي كه شما در فايل ست آپ ميبينيد هركدام يك فرم هستند منتها چون همه در يك مكان هستند اينجوري بنظر مياد.
    براي سر برگ از كنترل Tab استفاده كنيد . همه تبها در يك فرم قرار ميگيرند
    بیشتر توضیع میدین؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: باز شدن فرم 2 در پنجره فرم 1 ؟!

    از کنترل تب کنترل استفاده کن


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: باز شدن فرم 2 در پنجره فرم 1 ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    اونهايي كه شما در فايل ست آپ ميبينيد هركدام يك فرم هستند منتها چون همه در يك مكان هستند اينجوري بنظر مياد.
    براي سر برگ از كنترل Tab استفاده كنيد . همه تبها در يك فرم قرار ميگيرند
    نه.
    در ستاپ ها معمولاً از panel استفاده میشه.

    حتی در vb6 خود vs چون panel نداره اگر اشتباه نکنم picturebox یا frame میزاره.

  7. #7

    تغییر رنگ خاصیتها در نمایش کد

    نقل قول نوشته شده توسط Parham.D مشاهده تاپیک
    سوال سوم هم بله. در Option گزینه Font Color را انتخاب و پیدا کنید.
    این مسیر رو رفتم:: tools > Option >Environment >Fonts and Colors
    در حالی که در سمت راست کمبوباکس بالا (Show settings for ) آیتم Text Editor انتخاب است در پایین قسمت Display item ، ایتم Identifier رو انتخاب کردم و با تغییر رنگ کل خاصیت ها و متدها همه تغییر کردند من میخواستم متد و خاصیت دو رنگ متفاوت داشته باشند اگه راهی وجود داره لطفا راهنمای کنید؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: باز شدن اوتماتیکک یک پنجره جدید
    نوشته شده توسط hamiii در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 18:09 عصر
  2. پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 15:26 عصر
  3. سوال: باز شدن فرمی در وسط فرم دیگر
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1388, 23:47 عصر
  4. حرفه ای: باز شدن يك پاپ آپ فرم حاوي اديتور
    نوشته شده توسط sav68.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 09:54 صبح
  5. ارور برای دستور باز شدن جدولها در اولین فرم برنامه..؟
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 20:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •