نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن یک آیتم خاص به عنوان آیتم select شده در select element موقع load شدن select element

  1. #1

    Question قرار دادن یک آیتم خاص به عنوان آیتم select شده در select element موقع load شدن select element

    با سلام
    در صفحه aspx. یه select element به صورت استاتیک دارم:

    <select id="t"> </select>

    option های درون select را به صورت پویا با دستورات Jquery می سازم:

    $("<option>bb</option>").attr("value", "1").attr("selected", "selected").appendTo('#t');

    میخوام به وسیله این کد این آیتم به صورت select شده و اولین آیتمی که در drop down م است نشون داده شه،اما با این کد این کار انجام نمیشه.در IE هیچ Item ی را به صورت select شده نشون نمیده ،در Fire Fox هم همیشه Item اول را به صورت select شده نشون میده.
    اشکال این کد چیه؟آیا راه دیگه ای وجود داده؟
    خیلی ممنون میشم کمک کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: قرار دادن یک آیتم خاص به عنوان آیتم select شده در select element موقع load شدن select eleme

    بیشتر توضیح بدهید
    اصلا چکار می خواهید بکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: قرار دادن یک آیتم خاص به عنوان آیتم select شده در select element موقع load شدن select eleme

    باید val سلکت باکس رو برابر با اون آپشنی که میخای بزاری
    $('#t').val(آپشن مورد نظر);

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن یک آیتم خاص به عنوان آیتم select شده در select element موقع load شدن select eleme

    خیلی ممنونم از جوابتون اما به هر دو روش زیر عمل کردم ،در Fire Fox این کدها عمل میکنه و نتیجه میده اما در IE نتیجه نمیده:
    $("<option> bb</option>").attr("value", "1").attr("selected", true).appendTo('#t');

     $('#t').val('1');


    من option های یه select را به صورت دینامیک دارم میسازم،یعنی فقط در صفحه .aspx م به صورت استاتیک select را قرار میدم اما option هاشو پر نمیکنم.این option ها به صورت دینامیک از بانک اطلاعاتیم خونده میشه و در select لود میشه.میخوام به محضی که برای اولین بار select لود میشه item اولم نشون داده بشه،مثلا اگه option های من a,b,c باشن همونطوری که در select این option ها قرار میگیرن همیشه option اولم را در select ببینم،در IE وقتی صفحه لود میشه option هام در select لود میشن اما هیچ کدوم از این option ها به عنوان select شده به من نشون داده نمیشن
    خیلی ممنون میشم کمکم کنین
    آخرین ویرایش به وسیله k_ce_esf : شنبه 01 مهر 1391 در 11:11 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: قرار دادن یک مقدار خاص در یک فیلد بانک
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1390, 13:41 عصر
  2. سوال: قرار دادن عکس مورد علاقه به عنوان پس زمیته pc
    نوشته شده توسط M aJi D در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 18:07 عصر
  3. سوال: قرار دادن متن های خاص در تکست باکس
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 15:17 عصر
  4. قرار دادن یک Screen Saver به عنوان پیش فرض اجرا
    نوشته شده توسط tthenry14plus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 07:58 صبح
  5. قرار دادن نام فیلد در نوار عنوان
    نوشته شده توسط fatimah در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 12:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •