نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

  1. #1

    Question logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    سلام به همه استادان ارجمند
    جدیداً من یه سایتی طراحی کردم که حالت ثبت نام برای کاربر و کنترل پنل مجزا برای کاربر داره. مشکل من با این سایت اینه که وقتی می خوام از بخش کنترل پنل (که خودش تو یک فولدر دیگه است) لوگ اوت کنم با یک صفحه سفید مواجه میشم. در ضمن با wampserver سایتمو اجرا می کنم مشکلی نداره ولی وقتی رو سرور آپلود می کنم این مشکل پیش میاد. و لازم به ذکر است که من این سایتو با dreamweaver ساختم و برای لوگین و لوگ اوت از بخش user authentication، لوگین یوزر و لوگ آت یوزر زدم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    دوست عزیز لطفا کد هاتون رو ضمیمه کنید.

  3. #3

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید


    <?php
    //initialize the session
    if (!isset($_SESSION)) {
    session_start();
    }

    // ** Logout the current user. **
    $logoutAction = $_SERVER['PHP_SELF']."?doLogout=true";
    if ((isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) && ($_SERVER['QUERY_STRING'] != "")){
    $logoutAction .="&". htmlentities($_SERVER['QUERY_STRING']);
    }

    if ((isset($_GET['doLogout'])) &&($_GET['doLogout']=="true")){
    //to fully log out a visitor we need to clear the session varialbles
    $_SESSION['MM_Username'] = NULL;
    $_SESSION['MM_UserGroup'] = NULL;
    $_SESSION['PrevUrl'] = NULL;
    unset($_SESSION['MM_Username']);
    unset($_SESSION['MM_UserGroup']);
    unset($_SESSION['PrevUrl']);

    $logoutGoTo = "../index.php";
    if ($logoutGoTo) {
    header("Location: $logoutGoTo");
    exit;
    }
    }
    ?>


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    برخی مواقع این مشکلات برای سرور سایت پیش میاد منم یه مدت سایتم اینطوری شده بود بعد از یه مدت خود به خود خوب شد.

  5. #5

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    ravand عزیز هر مشکلی یه علتی داره، باید اونو پیدا کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    دلیل حرف من این بود که اگه تغییری در کدهات نداده باشی و خود به خود این اتفاق افتاده باشه. به خاطر سرور سایتت میتونه باشه.

  7. #7

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    من تازه این سایتو طراحی کردم و برای اولین بار این اتفاق افتاده، چند روز هم است که درست نمیشه.

  8. #8

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    کسی نیست جواب ما رو بده؟

  9. #9

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    احتمالا به خاطر اینه که در صفحه logout قبل از اجرا تابع هدر چیزی به خروجی فرستادی یا رفته. چک کن تو فایل logout نباید هیچی قبل تابع header به خروجی بره حتی یه کارکتر اینتر. شاید فایل php ات bom کارکتر داشه باشه. با notpad++ چک کن.

  10. #10

    نقل قول: logout و مواجه شدن با یک صفحه سفید

    مشکلم حل شد. با نرم افزار ++notepad فایلمو باز کردم و با فرمت UTF-8 Without BOM ذخیرش کردم.
    ممنون ayub_coder
    آخرین ویرایش به وسیله mhsn20 : چهارشنبه 29 شهریور 1391 در 17:59 عصر

تاپیک های مشابه

  1. Load شدن بخشهای مختلف صفحه بدون frame
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 11:37 صبح
  2. جلوگیری از MOVE شدن Window در صفحه
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 14:19 عصر
  3. لینک شدن به یک صفحه
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 09:30 صبح
  4. باز شدن لینکها در صفحه جدید
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 09:09 صبح
  5. باز شدن لینک در صفحه جدید
    نوشته شده توسط archi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 13:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •