نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره و بازیابی عکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار DarkACE
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    59

    ذخیره و بازیابی عکس

    سلام دوستان، اگر توی یه برنامه به زبان دلفی نیاز به نمایش عکس باشه بطوری که نیاز باشه با هر بار اجرای برنامه عکس کاربر بارگذاری و نمایش داده بشه ( سیستم چند کاربره ) عکس توی بانک اطلاعاتی ذخیره بشه بهتره یا توی یه مسیر خاص ذخیره بشه؟

    لطفاً اگر ممکنه واسه هر راهی که پیشنهاد می دید یه نمونه برنامه واسم بزارید یا تکه کدش رو واسم بزارید.

    ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: ذخیره و بازیابی عکس

    اگر در حد عکس کاربرها باشه، چون حجم چندانی نداره بهتره داخل بانک اطلاعات ذخیره کنی.

    برای ذخیره سازی:
    TBlobField(tbl.fieldbyname('pic')).loadfromfile('. ..');
    برای بازیابی:
    img.Picture.Graphic.Assign(Tgraphicfield(tbl.Field ByName('pic')));

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار DarkACE
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    59

    نقل قول: ذخیره و بازیابی عکس

    نوع پایگاه داده و همچنین نوع اتصال به پایگاه مهم نیست؟

  4. #4

    نقل قول: ذخیره و بازیابی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen24000 مشاهده تاپیک
    اگر در حد عکس کاربرها باشه، چون حجم چندانی نداره بهتره داخل بانک اطلاعات ذخیره کنی.

    برای ذخیره سازی:
    TBlobField(tbl.fieldbyname('pic')).loadfromfile('. ..');
    برای بازیابی:
    img.Picture.Graphic.Assign(Tgraphicfield(tbl.Field ByName('pic')));
    عالي بود ممنون مشكل بزرگي را حل كرد فقط يك مشكل ديگه دارم اونم اينه كه وقتي فايل گزارشم را كه با rave ساختم پرينت مي گيرم مشكلي ندارم فقط زماني كه با فرمت pdf ذخيره مي كنم فونت هاي فارسي آن بهم مي ريزد مشكل چيست؟

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره و بازیابی عکس
    نوشته شده توسط sh_m در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1388, 22:52 عصر
  2. چگونگی ذخیره و بازیابی عکس درSQL
    نوشته شده توسط zei_mash_62 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 22:50 عصر
  3. مشکل در ذخیره و بازیابی عکس در وی بی دات نت
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 08:32 صبح
  4. ذخیره و بازیابی عکس در Access
    نوشته شده توسط ali643 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 20:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •