نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: خالی بودن تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    خالی بودن تکست باکس

    سلام دوستان
    من تو برنامم 10 تا تکست باکس و یک دکمه توی یک فرم دارم
    چه طوری می تون بگم اگه یکی از این تکست باکس ها خالی بود دکمه غیر فعال باشه و اگر همش پر بود دکمه فعال
    از دستور if استفاده می کردم اما خیلی طولانی میشه
    میخوام ببینم دستور کوتاه تری هست ؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس


    if (textbox1.Text.Trim() == "" || (textbox2.Text.Trim() == "" || (textbox3.Text.Trim() == "" || (textbox4.Text.Trim() == "" || (textbox5.Text.Trim() == "")
    {
    MessageBox.Show("اطلاعات را کامل وارد کنید", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    btnCancel.Enabled = false;
    return;
    }
    else
    {
    btnCancel.Enabled = True;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    این کد رو کجا بنویسم ؟؟

  4. #4

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس


    private bool IsFull()
    {
    foreach (Control ctl in root.Controls)
    {
    if (ctl is TextBox)
    {
    TextBox tmp;
    tmp = (TextBox)ctl;
    if (tmp.text =="") return false;
    }
    return true;
    }
    }

    اگر خروجي اين تابع true بود همه چي پر شده اگرنه نه! كدش هم كه معرف حضورتون هست
    آخرین ویرایش به وسیله ali_habibi1384 : سه شنبه 28 شهریور 1391 در 17:48 عصر

  5. #5

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

            public static bool ChkEmpty(params System.Windows.Forms.TextBox[] tb)
    {
    int i; for (i = 0; i < tb.Length; i++)
    {
    if (tb[i].Text.Trim() == "")
    {
    MessageBox.Show("Don't keep field empty");
    tb[i].Focus();
    return false;
    }
    }
    return true;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    میشه یک مثال بزنید
    من اصلأ چیزی سر در نمیارم
    گفتم 10 تا تکست باکس دارم اگر حتی یکیش خالی بود و بقیه پر دکمه غیر فعال باشه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    if (textbox1.Text.Trim() == "" || (textbox2.Text.Trim() == "" || (textbox3.Text.Trim() == "" || (textbox4.Text.Trim() == "" || (textbox5.Text.Trim() == "")
    {
    MessageBox.Show("اطلاعات را کامل وارد کنید", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    btnCancel.Enabled = false;
    return;
    }
    else
    {
    btnCancel.Enabled = True;
    }
    این کد پرانتزش کمه یا زیاده معلوم نیست خطا میده

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    این کد رو کجا بنویسم ؟؟
    در بالای دکمه ثبتت دیگه !

  9. #9

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک

    private bool IsFull()
    {
    foreach (Control ctl in root.Controls)
    {
    if (ctl is TextBox)
    {
    TextBox tmp;
    tmp = (TextBox)ctl;
    if (tmp.text =="") return false;
    }
    return true;
    }
    }

    اگر خروجي اين تابع true بود همه چي پر شده اگرنه نه! كدش هم كه معرف حضورتون هست
    مشخصه تابعي كه مقدار true يا false برميگردونه. داخل بدنه تابه با يه حلقه كليه كنترلهاي روي فرم رو چك كردم اگر خالي بوده مقدار false رو برگردوندم در آخر هم اگر چيز خالي پيدا نكنه مقدار true بر ميگردونه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    11232.JPG
    این خطاها برای چیه
    نتونستم رفعش کنم
    اگه ممکنه توی یک مثال حل کنید
    یعنی روی برنامه
    ممنون

  11. #11

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    حرف اول رو با حرف بزرگ بنویسید.

  12. #12

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    11232.JPG
    این خطاها برای چیه
    نتونستم رفعش کنم
    اگه ممکنه توی یک مثال حل کنید
    یعنی روی برنامه
    ممنون
    اين كد رو من از يه تيكه از تابعي كه نوشته بودم قبل استخراج كردم . بجاي root بنويسيد this , فكر كنم اون text هم بصورت Text بنوسيد حله

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    حالا این سری به IsFull گیر داد
    اینو چی کارش کنم
    بعدش چه طوری تو رویداد کلیک دکمه ازش استفاده کنم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    دوست عزیز درستش کردم اما نتیجه ای که داد دقیقأ بلعکس اون چیزیه که من میخواستم
    من گفتم اگه حتی یک کنترل هم خالی بود دکمه غیر فعال بشه
    اما این کد اگه یک کنترل پر شه دکمه فعال میشه

  15. #15

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    return true را از حلقه بیاری بیرون درست میشه.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    return true را از حلقه بیاری بیرون درست میشه.
    اون جور از پرانتزها میاد بیرون و خطا میده
    این کد منه

    private void Form1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    foreach (Control ctl in this.Controls)
    {
    if (ctl is TextBox)
    {
    TextBox tmp;
    tmp = (TextBox)ctl;
    if (tmp.Text == "")
    {
    button1.Enabled = false;
    }
    else
    {
    button1.Enabled = true;

    }
    }
    }
    }

    چی کارش کنم

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    کمک
    یکی کمک کنه ؟؟

  18. #18

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    خب كدتو اشتباه نوشتي ديگه بايد اينجوري بنويسي مثلا تو رويداد موس موت:

    botten1.enabled = isfull();

  19. #19

    نقل قول: خالی بودن تکست باکس

    فکر کنم اگه تو رویداد Key_up فرم فراخونی بشه عملکردش بهتره

    در ضمن خاصیت key preView فرم را هم true کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خالی نشدن تکست باکس
    نوشته شده توسط dddd10 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 20:29 عصر
  2. بررسی خالی نبودن تکست باکس ها
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 10:50 صبح
  3. مبتدی: مشکل در بررسی خالی بودن تکس باکس
    نوشته شده توسط mirage041 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 14:44 عصر
  4. سوال: خالی بودن تکست باکس
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 00:23 صبح
  5. کنترل خالی یا پر بودن تکست باکس ها
    نوشته شده توسط hosseinab در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •