نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: به هم خوردگي تاريخ اقساط

  1. #1

    به هم خوردگي تاريخ اقساط

    با سلام
    من هنگام تقسيط قرضا" وام ابتدا تاريخ شمسي را به ميلادي و سپس با تابع addmonth(1) تاريخ قسط بعدي را محاسبه و به صورت ميلادي ذخيره مي كنيم اما هنگام نمايش به صورت فرضا" يكي و يا دو روز اختلاف نشان مي دهد
    من چگونه مي توانم ابتدا تاريخ شمسي را ماه به ماه اضافه و سپس به صورت ميلادي ذخيره كنيم
    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: به هم خوردگي تاريخ اقساط

    چرا ميخواي ميلادي باشه حتما؟چرا همون اول شمسي نميكني؟

  3. #3

    نقل قول: به هم خوردگي تاريخ اقساط

    ضمن تشكر از پاسخ شما دوست عزيز
    من تاريخ را به صورت ميلادي در بانك ذخيره مي كنم و به صورت شمسي در برنامه نمايش مي دهم اما براي اقساط زماني كه با تابه addmonth() تاريخ جديد را بدست مي آورم دچار مشكل زير مي شوم
    1-29/05/1391
    30/06/1391
    30/07/1391
    1/09/1391
    البته چون ناريخ ميلادي با ما اختلاف دارد اينجوري مي شود به خاطر همين من مي خواهم اگر بشود ابتدا تاريخ شمسي را محاسبه م سپس يك ماه به آن اضافه و دوباره به صورت ميلادي ذخيره كنم
    اما هنگامي كه تاريخ شمسي را نيز با addmonth() اضافه مي كنم باز اين مشكل را دارم
    لطفا" براي حل اتين مشكل چه كاري انجام دهم
    با تشكر

  4. #4

    نقل قول: به هم خوردگي تاريخ اقساط

    لطفا" يكي جواب بده!

  5. #5

    نقل قول: به هم خوردگي تاريخ اقساط

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    لطفا" يكي جواب بده!
    شما هم جواب منو بده تا به جواب برسيم. چرا ميخواي ميلادي باشه حتما؟چرا همون اول شمسي نميكني؟

  6. #6

    نقل قول: به هم خوردگي تاريخ اقساط

    به قول دوستمون ali_habibi1384
    خوب چرا از همون اول شمسی ذخیره نمی کنید؟

  7. #7

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوري ميتونم به تعداد مشخص تاريخ اقساط وام بسازم
    نوشته شده توسط خوراسگاني در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1390, 10:44 صبح
  2. مشکل در ثبت تاريخ در RichedTextbox
    نوشته شده توسط karamoz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 08:26 صبح
  3. جدول اقساط
    نوشته شده توسط @AM!R! در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 08:45 صبح
  4. فيلتر كردن ركرودها بر اساس تاريخ
    نوشته شده توسط heroma در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1384, 14:03 عصر
  5. نگهداري ساعت و تاريخ چاپ در يك فيلد
    نوشته شده توسط nahdi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 07:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •