نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن مسیر و نام فایل انتخابی توسط openFileDialog

  1. #1

    بدست آوردن مسیر و نام فایل انتخابی توسط openFileDialog

    سلام
    چه کدی بنویسم که مسیر فایل انتخاب شده رو بدست بیارم؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: کار با openFileDialog

    سلام
    معمولا" این کدها به راحتی تو اینترنت پیدا میشه:

    OpenFileDialog ofd = new OpenFileDialog();

    string filename = "";
    string path = "";

    if (ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    filename = System.IO.Path.GetFileName(ofd.FileName);
    path = System.IO.Path.GetDirectoryName(ofd.FileName);
    }

    MessageBox.Show(filename, "Filename");
    MessageBox.Show(path, "Directory");

    مثل:
    http://www.dotnetspider.com/resource...g-control.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 23 خرداد 1396 در 13:34 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: کار با openFileDialog

    سلام دوست عزیز
    ساده ترین روش برای بدست آوردن مسیر انتخابی
    این کد مسیر فایل به همراه نام فایل رو بر میگردونه ، مثلا (C:\test.txt)
    openFileDialog1.ShowDialog();
    textBox1.Text = openFileDialog1.FileName;

    این کد فقط مسیر فایل رو بر میگردونه ، مثلا (\:C)
    openFileDialog1.ShowDialog();
    textBox1.Text = openFileDialog1.SafeFileName;

    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: کار با openFileDialog

    openfildialog1.filename;

  5. #5

    نقل قول: کار با openFileDialog

    چطور میشه فقط نام فایل اتخاب شده را بدست آورد؟

  6. #6

    نقل قول: کار با openFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhatmi مشاهده تاپیک
    چطور میشه فقط نام فایل اتخاب شده را بدست آورد؟
    پست2 رو ندیدید؟!!

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن مسیر فایل exe
    نوشته شده توسط mikhak در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 08:58 صبح
  2. سوال: بدست آوردن مسير فايل
    نوشته شده توسط ابوذر محمودی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1387, 01:05 صبح
  3. بدست آوردن پارامترهایی که به فایل اجرایی پاس داده شده اند توسط برنامه های مونیتورینگ
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 12:27 عصر
  4. بدست آوردن مسیر فایل setup در حال اجرا
    نوشته شده توسط rosenth در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 10:21 صبح
  5. بدست اوردن مسیر فایل savedialog
    نوشته شده توسط .مهدی فهمیده غلامی. در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 09:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •