صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 73 از 73

نام تاپیک: سال مالی در برنامه حسابداری

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    دوستان اگه تونستید نمونه کوچک بگذارید . یک هم حسابداری پارسیان رو دانلود کنید سال مالی داره خوبم طراحی شده . برای هر سال دیتا بیس جدید درست میکنه.

    دوستانی که بحث در مورد یک دیتا بیس کردند . من میگم شاید یک شرکت بخواد دیتا بیس سالهای گذشته رو روی یک سی دی کپی کنه و دیگر نخواد اطلاعاتش روی رایانه بمونه

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    سلام
    ما در SQL Server مبحثی به نام Partitioned Tables And Indexes داریم. که میاد جداول باداده های بزرگ روی چندین Filegroup به صورت پارتیشن پارتیشن ذخیره می کنه و هنگام اجرای کوئری فقط پارتیشن مربوطه رو لود می کنه. مثلاً اگه اطلاعات 10 سال مالی رو وارد کردید و دنبال اطلاعات سال 91 هستید فقط پارتیشن سال 91 رو می خونه چون شما در WHERE کوئری تون سال مالی رو 91 درخواست کردید.

    شما ابتدا باید یک Partition Function بسازی تا و رنج سال ها رو بهش بدی مثلاً 1391 تا 1400.
    این یک نمونه میلادی هست:


    CREATE PARTITION FUNCTION [myDateRangePF1] (datetime) AS RANGE RIGHT FOR VALUES ('20030201', '20030301', '20030401',
    '20030501', '20030601', '20030701',
    '20030801', '20030901', '20031001', '20031101', '20031201');


    بعد بیای یک Partition Scheme تعریف کنی و این رنج ها رو به یک یا چند Filegroup نسبت بدی. و بعد در هنگام ساخت جدول فیلد تاریخ رو به Partition Function نسبت بدی.

    این روی چهار پارتیشن عمل می کنه:


    CREATE PARTITION SCHEME myRangePS1 AS PARTITION myRangePF1 TO (test1fg, test2fg, test3fg, test4fg);


    اعمال هنگام ایجاد جدول:
    CREATE TABLE PartitionTable (col1 int, col2 char(10))     ON myRangePS1 (col1) ;


    و البته میشه فقط در هنگام ساخت سال مالی جدید دوباره Partition Function رو دستکاری کرد. و حتی میشه با برنامه نویسی Filegroup ای به ازای هر سال مالی ساخت. و رنج یک سال رو به اون نسبت داد.

    SQL Server این قدرت داره تا حتی پارتیشن ها رو هم با هم Join کنه!

    فعلاً این لینک رو نگاه کن لینک فارسی رو بعداً اضافه می کنم:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...ql.105%29.aspx
    سلام!
    من میخوام واسه نرم افزار کارگاه تعریف کنم و کاربر با هر کارگاهی که وارد شد فقط اطلاعاتی که برای اون کارگاه ثبت شده نمایش داده بشه و بشه توی فقط همون کارگاه اطلاعات ثبت یا ویرایش بشه!
    میخوام با این روش که آقای عزیزی فرمودند عمل کنم ولی زیاد سر در نیاوردم!
    دوستان کسی یه نمونه سورس با سی شارپ داره!
    یا کسی میتونه توضیحات تکمیلی بده!
    بد گیرم اگه کمکی از دستتون برمیاد دریغ نفرمایید!

  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    دوستان نبود مددی؟
    چند وقتیه بخش سی شارپ خیلی ضعیف عمل میکنه!
    برنامه نویس های حرفه ای همه رفتن از این بخش!
    مثلا آقای عزیزی -آقای افراد-یه کاربر خیلی حرفه ای بود یا نام the king نمیدونم چرا اصلا نمیاد اینجا٬کارش خیلی درست بود!
    بقیه ام که فعالیتشون کم شده!
    تو این چند روز 6 تا تاپیک مختلف ایجاد کردم که فقط به 2تاش پاسخ داده شده...
    امیدوارم یکی بداد ما کم علم ها هم برسه!

  4. #44

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    با این نظر کاملاً موافقم

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    سال مالی مشکل بزرگی برای برنامه نویسهاست . پس دوستان بیایید تاپیک و به نتیجه برسونیم.من کارشناس حسابداری
    دوستانی که بحث گزارش کردن .
    ما در حسابداری برای هر سال یک دفتر روزنامه و یک دفتر کل داریم اطلاعات هر سال رو در ان ثبت میکنیم. این دفاتر دو تا سند کلی دارن یه یکدیگر رو بهم ربط میدن. سند افتتاحیه و سند اختتامیه.
    سند افتتاحیه جدولی است که تمام اطلاعات لازم سال گذشته رو برای گزارش سال جاری دریافت میکنه و سند اختتامیه اطلاعات لازم رو برای سال اینده فراهم میکنه. پس برای هر سال یک دیتا بیس خیلی خوبه
    با I/Oهرسال رو بازیابی کنی و باش کار کنی .
    مثلا یک سرفصل بنام 1.حسابهای پرداختنی/مشتری/علی فتحی با شرکت بصورت نسیه خرید و فروش انجام دادم
    عملیات خرید و فروش علی فتحی برای مثلا سال 90 به ریز گزارش میشه و یک مانده مثلا50000 ریال تا 29/12/1390 مانده.
    آخر سال مجمع برگزار میشه مانده بدهی اون اقا تصویب میشه . برای سال جدید دیگر ریز گذارش لازم نیست
    فقط در سند افتتاحیه یک مبلغ بستانکار به مبلغ 50000 بنام علی فتحی ثبت میشه

  6. #46

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    كسي نيست اين تاپيك و به پايان برسونيم؟

  7. #47

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    دوستان عزیز این بحث امور مالی خیلی خوب هستش خواهش اگه کسی سورس شو قرار بده به همرای پشتیبان گیریش که که بیشه کلی اطلاعات سال مالی چند ساله رو بکاپ و ریستور گرفت ممنون میشم.
    اگه بخواهیم موقع پشتیبان گیری فقط اطلاعات همون سال رو پشتیبان بگریم یا برگردونیم یه باگ خیلی بزرگ هستش
    حساب کنید من حساب سالی مالی از 90 دارم تا 92 دارم ولی از بد شناسی ویندوز میپرم ولی از قبل نسخه پشتیبان داریم برای همون سال رو ولی سال های قبل رو باید چیکار کرد در موقع پشتیبان گیری یعین همه اطلاعات باید به پرت و دیگه به اطلاعات قدیمی دسترسی نداشته باشیم یعنی طرف بکاپ سال های پیش رو نداری و فقط نسخه پشتیبان همون سال رو داری اون رو باید چیکار کرد ممنون میشم بگید.

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    اینجا برنامه نونوایی هم بنویسی یک نفر پیدا میشه که سورس روش مخلوط کردن خمیر رو میخواد.

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    کسی نبود تکمیل کنه بحث رو

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    دوستانی که بحث در مورد یک دیتا بیس کردند . من میگم شاید یک شرکت بخواد دیتا بیس سالهای گذشته رو روی یک سی دی کپی کنه و دیگر نخواد اطلاعاتش روی رایانه بمونه
    فرمایش این دوستمون خیلی منطقیه من هم فکر می کنم اطلاعات هر سال رو داخل یک دیتابیس بزاریم بهتره! دقیقاً عیحالت واقعیه حسابداری که هر سال دفتر خودش رو داره.

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    تحليلتون اشتباهه. بايد همه در يك ديتا بيس پياده سازي بشه
    سلام دوست عزیز در تمامی بنامه های حسابداری سال مالی در یک بانک مجزا ثبت میشه

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    البته با یک سند افتتاحیه و اختتامیه بانها با هم پیوند و ربط دارن. اخه در یک بانک فکرشو بنید.اطلاعات فروش یک کارخانه ارد.سالانه حداقل صد 20 هزار فاکتور داره.خوب اگه 5 سال وارد شد دیگه ردیفهای اتوماتیک هم ظرفیتشون پرمیشه چون تا 8 رقم قبول میکنه.
    پس هر سال یک بانک.نگهداری بک اپ هم هیچ مکلی نداره . شما میتونید داخل یک پوشه همیشه همه رو داشته باشی.

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار mc_laren
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    بهبهان
    پست
    197

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    البته با یک سند افتتاحیه و اختتامیه بانها با هم پیوند و ربط دارن. اخه در یک بانک فکرشو بنید.اطلاعات فروش یک کارخانه ارد.سالانه حداقل صد 20 هزار فاکتور داره.خوب اگه 5 سال وارد شد دیگه ردیفهای اتوماتیک هم ظرفیتشون پرمیشه چون تا 8 رقم قبول میکنه.
    پس هر سال یک بانک.نگهداری بک اپ هم هیچ مکلی نداره . شما میتونید داخل یک پوشه همیشه همه رو داشته باشی.
    دوست عزیز بر فرض اینکه فقط 8 رقم قبول کنه (که بیشتر رو هم قبول می کنه) این 8 رقم برای 800 سال کافیه.
    من خودم از یک دیتابیس استفاده می کنم ، و مشکلی هم از این بابت ندارم.
    شاید تنها بحثی که پیش بیاد بحث حجم پایگاه داده باشه، که اون هم در دیتابیس های حسابداری هیچ وقت تموم نمیشه. چون نوع داده ای که ذخیره میشه فقط متن هست.

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نتیجه چی شد

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    با سلام.

    اگر بنا بر این باشه که برای هر سال یک دیتابیس مجزا در نظر بگیریم بایستی یک دیتابیس برای اطلاعات مشترک بین همه دیتابیسها برای اطلاعات پایه داشته باشیم و دیتابیس های هر سال فقط برای درج اطلاعات مربوط به خرید و فروش و امثالهم باشه. اما با این کار یکپارچگی دیتابیس و قابلیت جابجایی به عنوان یک دیتابیس از ما صلب میشه.
    به نظر من یک دیتابیس کافیه و از جواب tooraj_azizi_1035 خیلی خوشم اومد.

    نهایتا اگر هم بخواهید هر سال مالی را مجزا کنید و نخواهید یک جدول جور همه اطلاعاتو بکشه (چون وقتی اطلاعات یک جدول زیاد بشه بار پردازشی برای سلکت ها و درج اطلاعات در صورتی که کلید اصلی اتونامبر نباشه ، بالا میره) میتونید برای هر سال مالی یک جدول در دیتابیس ایجاد کنید. اینطوری چون اطلاعات هر سال مجزا از سالهای دیگر است اعمال روی جداول با سرعت بیشتری انجام میشه و هم اینکه نیاز به تکثیر اطلاعات پایه نیست و یکپارچگی دیتابیس حفظ میشه.
    (منظورم از یکپارچگی اینه که موقع بکاپ گرفتن و یا انتقال دیتابیس چون با یک دیتابیس بیشتر طرف نیستیم راحت تر هست تا چند دیتابیس)


    مدیر محترم:
    من میخوام دیتابیس یه سیستم حسابداری رو تنظیم کنم مثلا 3 تا جدول اصلی دارم که سال مالی توشون مهمه مثلا یکیش خرید و فروشها رو داره ... یکیش سند ها رو نگه میداره و غیره ...
    حالا اگه من بخوام سال مالی ها رو جدا در جدولی تنظیم کنم باید جداولم با توجه به جداول اصلی اینطوری تغییر کنه:

    tblasnad 93 , tblforosh 93,tblkharid 93
    tblasnad 94, tblforosh 94,tblkharid 94
    tblasnad 95, tblforosh 95,tblkharid 95

    این یعنی به ازای هر سال مالی سه تا جدول هر سال به دیتابیسم اضافه میشه ...
    درسته؟
    یا اضافه کردن فقط یه فیلد به سه تا جدول کافیه؟
    یعنی هر سال با ایجاد سال مالی فقط یه فیلد به جدولها اضافه میشه و تعداد جدولها همون سه تا میمونه فقط داده های هر جدول خیلی زیاد میشن میشه لطف کنید و در این باره هم توضیحی یدی؟ ممنون

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    میشه کسی که اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    من واقعا به پاسخ سوالم نیاز دارم کسی نیست؟

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    منطق کار به این صورته که برای هر سال مالی باید دیتابیس جدا تعریف کنید.روند برنامه پارسیان به این صورت هست که اخر سال مالی میاین یه سند افتتاحیه واسه سال بعد ایجاد میکنید و بعد سوئیچ میکنید به سال مالی بعد.میتونید سند اختتامیه هم صادر نکنید.از نظر اصولی منظقی نیست که همه اطلاعات داخل یه دیتابیس قرار میگیره.تصورش رو بکنید مثلا اطلاعات فاکتور شماره 10 رو از سال مالی 93 بگیرین.اگه فرضا 10 سال از نصب نرم افزار گذشته باشه کار رو به شدت مشکل میکنه.ولی اگه یه موسسه با جچم تراکنش کم مثل نمایشگاه ماشین باشه در اون صورت میشه همه رو تو یه دیتابیس قرار دارد ولی برای سایر موسسه ها باید دیتابیس جدا طراحی شه.هر چند مشکلات خودش رو داره ولی بهترین راه ممکن هستش

  19. #59
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    خب پس من اگر برنامم 5 تا جدول داشته باشه که ئو تاش اطلاعات اولیه و کلی هستن و سه تای دیگش نیاز به فیلد تاریخ دارن (سال مالی قید شده)
    باید به ازای هر سال مالی یک دیتابیسی با همین 5 تا جدول طراحی کنم؟
    در سال 90 بشه db 90 و در سال 91 بشه db 91
    یا فقط اون سه تا جدولی که با سال مالی و یا تاریخ کار میکنن تو دیتابیس جدید باید ساخته بشن؟ اگر جواب مثبته پس من به اون دو تا جدول که اطلاعات اولیه رو دارم چه جوری دسترسی پیدا کنم؟

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    خواهشا یکی جواب ما رو برده خیلی نیاز دارم ...

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    کسی نیست؟

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    روال کار به این صورته :برای هر سال مالی یه دیتابیس.در واقع نیازی به دخیره سال مالی تو دیتابیس ندارید فقط تو setting نرم افزار ذخیره کنید.یا اینکه یه دیتابیس مثلا با اکسس درست کنید که توش اطلاعات سال مالی رو ذخیره کنه.دیگه نیازی ندارید اطلاعات سال مالی رو تو همه تیبل هاتون ثبت کنید

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    روال کار به این صورته :برای هر سال مالی یه دیتابیس.در واقع نیازی به دخیره سال مالی تو دیتابیس ندارید....
    میشه معنی جمله فوق را یکی کامل کنه؟

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    سلام
    بالاخره بهترین روش برای سال مالی کدومه ؟
    1- یه جدول با فیلد سال مالی تو جدول های سند و فاکتور و ...
    2- یه بانک جدید به اسم سال ؟
    یا روش دیگه ؟
    .................................................. .............................
    اولی که ظاهرا بدردبخور تره !!
    اگه روش اول رو بری :
    جدول چه فیلدایی نیاز داره ؟
    و فیلد سال مالی که توی هر سند یا فاکتور و ... هست ، میتونه همون تاریخ (ثبت فاکتور یا سند) باشه ؟
    .
    .
    .
    البته من واسه برنامه انباداری میخوام نه حسابداری !

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    سلام میدونم این تایپیک قدیمیه ... جهت کمک به برنامه نویسان میگم (البته اگر قابل بدونن)

    من یک دیتابیس sql برای اینکار ساختم
    و یک فیلد گذاشتم که تاریخ سال رو وارد میکنم.

    یعنی براساس یک فیلد و یک دیتابیس دارم کار میکنم و سال مالی ایجاد میکنم

  26. #66
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    شما که اینقدر نگران حجم داده ها هستید ! مشکلتون روی توانایی پایگاه داده است یا روی حجم اطلاعات ؟

    اگر روی حجم باشه که چاره ای ندارید گاهی وقت ها ممکن حجم دیتابیس شما در هنگام Export گیری به 100 مگابایت برسه اما موضوعی که مهمه اینه که تا جایی که ممکنه باید اطلاعات توی یک دیتابیس باشه و با یک معماری که همه اطلاعات را خورد کنه مثلا اگر شما برای یک نوع حساب قراره در یک جدول Type تعریف کنید بهتره همون حساب یک جدول جدا داشته باشه/

    البته شما اگر یه جستجویی در گوگل کنید می بینید که طرف با یک جدول با 300 میلیون رکورد درگیریه و سیستمی مثل Mysql به راحتی میتونه جستجو کنه این مسئله حل شده است ، فکر کنید دیتابیس بانک صادرات از 20 سال پیش تا الان توی یک کامپیوتر بوده ! قطعا روش هایی برای کارهای خیلی بزرگ باید وجود داشته باشه که بشه توی اطلاعات جستجو کرد.

    من یک برنامه نویس تحت وب هستم و با تکنولوژی Hadoop شما را آشنا می کنم این تکنولوژی یک راه حل برای داده های بسیار زیاد است ، مثلا شما باید درگیر یک سرور قوی باشید اما در Hadoop بحث روی یک سرور نیست ! بلکه روی هزاران سرور است با یک سرعت وحشتناک بالا

    اما تنها چیزی که منو درگیر میکنه اینه که حالا که سخت افزار برای محاسبه مشکلی نداره تکنولوژی هم نه نمی گه اما در هنگام بکاپ گیری از یک دیتابیس بزرگ موضوع کنترل حجم فایل پیش میاد ؟ درست نمی گم ، مثلا اگه حجم فایل شد 500 مگابایت بعد هر روز باید 500 مگابایت اطلاعات که از 20 سال پیش مثلا توش وجود داره رو باید کپی کنیم.

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    دوستان من در برنامه خودم برای هر سال یک دیتابیس ساختم با یک کمبو باکس خیلی سریع توی سالهای مورد نیاز جابجا میشم هیچ مش کلی هم ندارم اینم کد پسوند.

        public readonly static string Sal = Properties.Settings.Default.Sal.ToString();        public readonly static string connString = (@"Data Source=.\SQLEXPRESS;
    AttachDbFilename=|DataDirectory|\" + Sal + "\\Data.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30; User Instance=True");

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    سلام
    تجربه 20 ساله بنده میگه بهترین راه استفاده از یک دیتابیس است که معماری استاندارد و بهینه داشته باشه.

    این هم عرض کنم که اکسس زیاد مناسب نیست. بهتره از دیتابیس هایی مثل MS_SQL_server / MySQL / Oracle استفاده کنید. این ها حالتهای پشتیبانگیری مختلف رو پشتیبانی میکنند. میتونید بجای پشتیبان گیری روزانه از کل دیتابیس ، فقط تغییرات رو نسبت به پشتیبان قبلی ذخیره کنید. در این صورت مجموع حجم کل پشتیبانهای گرفته شده از اول تا امروز میتونه فقط کمی بیشتر از حجم دیتابیس باشه

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    نظر منم یک دیتابیس بهترینه چون در حسابداری عملیاتی به اسم بستن حساب و سال مالی جدید داریم لازم نیست عملیات سالهای قبل بیخود در دیتابیس بمونه وقتی هیچ استفاده ای برای شما نداره چرا بایگانی نشه و روی دیتابیس فعال بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

  30. #70

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    سلام. سال مالی به صورت یه ستون در جدول ها استفاده شود

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    باسلام : بنده حسابدار هستم یکم کد نویسی سی شارپ هم بلدم -فرمایش اکثر دوستان درست و منطقی ولی به قول بعضی از دوستان مهم سلیقه و مدیریت و درخواست خریدار یا کاربر از نرم افزار شما چیست؟ب
    دیتابیس اس کیول مشکلی نداری که تمام اطلاعات روی یک دیتای واحد باشه در ضمن با یک فانکشن میتونید فقط اطلاعات یک سال رو مدیریت کنید . بنده دو جدول مربوط به سال دارم یکی جدول سالهای موجود کارشده در دیتابیس یکی هم که خیلی مهمه جدول سال مالی فعال خب وقتی سال مالی رو انتخاب میکنم دواقع سال مربوطه را در جدول فعال ویرایش میکنم.
    Untitled.png
    اینم کد ویرایش:


    private void انتخاب سال_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlCommand com = new SqlCommand("UPDATE [dbo].[tfal] SET [Sal] = @Sal, [sdate] = @sdate, [edate] = @edate WHERE ([id] = @id)", con);
    com.Parameters.AddWithValue("@id", 1);
    com.Parameters.AddWithValue("@Sal", textBox1.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@sdate", maskedTextBox3.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@edate", maskedTextBox4.Text);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    Properties.Settings.Default.Set = textBox1.Text;
    Properties.Settings.Default.Save();
    this.Close();
    }


    این جدول اصلی را با جدول سند مالی ارتباط دادم چون هسته و گره گشای یک برنامه حسابداری سند حسابداریست - خرید -فروش-انبار-حقوق-مخارج - درامد و هر عملیاتی که بخوای انجام بدی نهایت باید یک سند برای اون داشته باشی - که اغلب نرم افزارهای مدرن حسابداری دستی ایجاد میشه یا میشه بصورت مخفی و اتوماتیک هم ایجاد کرد.
    پس اومد از دول فعال و سند حسابداری یک کوری ساختم تمام ریز و بم حسابداری و انواع گزارشات رو از همون کورری ایتخراج میکنم بسیار راحت.
    برنامه بنده رو ببینید 7000 رکود ثبت شده ولی با یک دیتابیس خام هیچ فرقی ندیدم تا حالا از لحاظ سرعت.
    Untitled.png
    چون من اینجا برای نمونه فقط دارم سال 90 رو نشون میدم
    Untitled.png
    درضمن کدینگ حسابداری خیلی مهمه به هیچ وجه نباید تغییر کنه حتی اگر چندین دیتابیس داشته باشی - اگر دیتا واحد باشه که اجازه تغییر نداری ولی اگر دیتا هم جدا باشه کدینگ باید ثابت بمونه وگر نه مشکل جدی در عملیات حسابداری بوجود میاد .
    درضمن برای هر سال مالی هم رمز عبور خودش رو قراردادم اون اقا که فرمودند شاید دوست نداری سالهای بعد رو ببینی .
    شرط گذاشتم اگر جدول فعال مثلا1390 شد با این کد وارد بشو دستور if() که دوستان بلد هستند.

    اگر دیتا بیس جدا گانه هم داشته باشی دوستان گفتند برای گزارشات مشکل ساز میشه نه نمیشه:
    اولا در حسابداری ما بستن حساب داریم که جز استانداردهای حسابداریست و حتما باید انجام بشه و گزارش هر سال مالی مانده سال قبل بعنوان مانده اول دوره موجود است.

    اگر ریز هم خواستی ارتباط همزمان با چند تا دیتابیس فراهم هست به شزطی که عرض کردم کدینگ تغییر نکند ؟

    اینم ارتباط؟:
    Untitled.png
    ایتنم پیوند
    SqlConnection con = new SqlConnection(Program.connString);
    2SqlConnection con2 = new SqlConnection(Program.connString);

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    اینم فرم سند و نمونه سند :
    Untitled.jpgUntitled2.png
    یک مطلب مهم هم عرض کنم در نرم افزار حسابداری کدینگ حسابداری خیلی خیلی خیلی مهمه :و استاندارد خواص حودش رو داره مثلا حساب کل 4 رقم و معین 6 رقم سه رقم اول کدمعین همان کد کل هستش
    دراقع کد 111001 یعنی این حساب معین یک حساب کل به کد 111 داره که توسط حسابداری خیلی راخت قابل پیگیریت.
    و کد تفصیل هم اختیاری معمولا 10 رقم در نظر می گیرند .
    درضمن کد معین اگر 7 رقم شد یعنی این حساب معین پیوند حساب تفصیل دارد . مثلا اگر گروه تفصل 2 مربوط به سهامداران باشد کد 1110012 یعنی این کد معین یک ریز حساب بنام سهامداران دارد.
    نرم افزارهای حسابداری با مشاوره حسابدار و استاندارد تهیه میشن ولی بعضی حسابدارها چون کدینگ نرم افزاری حالیشون نیست باور کنید ماهیت پیشرفته ترین نرم افزارها رو زیز سول میبرند - من یک جا رفتم حسابدارشون 30 سال خدمت بود باور کنید مثل یک دفتردار فقط یاداشت برداری کرده بود کدینگ را بدجوری سلیقه ای نوشته بود اصلا نمیشد یک گزارش ساده گرفت اون برنامه نویس بیچاره اگر میدید باور کنید ترک برنامه نویسی میکرد
    آخرین ویرایش به وسیله علی فتحی : سه شنبه 03 اردیبهشت 1398 در 16:19 عصر

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: سال مالی در برنامه حسابداری

    تاپیک تعطیل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: چگونگی طراحی سال مالی (حسابداری) در دیتا بیس
    نوشته شده توسط INeedHelp در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 19:16 عصر
  2. ساخت برنامه حسابداری و مالی و اداری
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 08:50 صبح
  3. دوره مالی جهت برنامه حسابداری و بانک SQL
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1384, 03:25 صبح
  4. دوره مالی جهت برنامه حسابداری با دیتابیس SQL
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •