نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد کانکشن برای ارتباط با پایگاه داده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    ایجاد کانکشن برای ارتباط با پایگاه داده

    با سلام


    SqlConnection Con =new SqlConnection();
    Con.ConnectionString = @"Data Source=DAVUDS-PC\TEST;Initial Catalog=dbtest;Integrated Security=True";

    این کانکشن بر روی کامپبوتر خودم کار می کنه و به پایگاه داده وصل میشه ولی اگه می خواسته باشم برنامه ای که از این کانکشن استفاده می کنه رو بر روی یک کامپیوتر دیگه کار کنه چه طور باید پیاده سازی کرد
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد کانکشن برای ارتباط با پایگاه داده

    بايد نام instance در SQL و يوزرت دقيقا همنام با كامپيوتر خودت باشه .
    پيشنهاد: اگر از Express استفاده كني و بجاي نام instance از (Local) يا . استفاده كني ديگه نيازي به اون كارايي كه اول گفتم نيستش. همه جا راحت اجرا ميشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    نقل قول: ایجاد کانکشن برای ارتباط با پایگاه داده


    بايد نام instance در SQL و يوزرت دقيقا همنام با كامپيوتر خودت باشه .
    یعنی برنامه ای که با sql پایگاه داده شو طراحی می کنیم رو فقط می تونیم درون کامپیوتر خودمون استفاده کرد!!!!؟؟؟؟؟
    حتما راه حل دیگه دارد
    راه حلی ندارید؟؟

  4. #4

    نقل قول: ایجاد کانکشن برای ارتباط با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط malaki.davud مشاهده تاپیک
    یعنی برنامه ای که با sql پایگاه داده شو طراحی می کنیم رو فقط می تونیم درون کامپیوتر خودمون استفاده کرد!!!!؟؟؟؟؟
    حتما راه حل دیگه دارد
    راه حلی ندارید؟؟
    وقتي كانكشن استرينگ رو اونجري كه شما تعريف كرديد باشه بايد با تنظيمات كامپيوتر شما يكي بشه . حتي شما اگر ويندوز عوض كنيد و تغيير بديد اينستنس رو ديگه نميتونيد به ديتابيس كانكت بشيد مگر اينكه كانكشن رو درستش كنيد.
    راه حل هم كه هموني بود كه توي پيشنهادم در پست اول براتون نوشتم.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد کانکشن برای ارتباط با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط malaki.davud مشاهده تاپیک
    با سلام


    SqlConnection Con =new SqlConnection();
    Con.ConnectionString = @"Data Source=DAVUDS-PC\TEST;Initial Catalog=dbtest;Integrated Security=True";

    این کانکشن بر روی کامپبوتر خودم کار می کنه و به پایگاه داده وصل میشه ولی اگه می خواسته باشم برنامه ای که از این کانکشن استفاده می کنه رو بر روی یک کامپیوتر دیگه کار کنه چه طور باید پیاده سازی کرد
    با تشکر
    فکر می کنم اگر روی Local باشه و به جای DAVUDS-PC کاراکتر . (نقطه) بزارید مشکلی نباشه دیگه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چند نوع روش برای ارتباط با پایگاه داده وجود داره ؟
    نوشته شده توسط Direlap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 33
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1391, 00:11 صبح
  2. نسخه silent از mysql connector برای ارتباط با پایگاه داده mysql هم از روی local هم از راه دور
    نوشته شده توسط Black_Strom در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 11:38 صبح
  3. سوال: ساخت کلاس برای ارتباط با پایگاه داده
    نوشته شده توسط Twoplus2010 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 13:49 عصر
  4. نسخه جدیدی از mysql connector برای ارتباط با پایگاه داده mysql هم از روی local هم از راه دو
    نوشته شده توسط Black_Strom در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1390, 06:09 صبح
  5. کد برای ارتباط با پایگاه داده sql
    نوشته شده توسط sara_mc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 23:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •