نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش عکس های یک جدول در یک کنترل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Arrow نمایش عکس های یک جدول در یک کنترل

    فرض کنید یک جدول موجود است که سه فیلد به نام های pic1 , pic2 , pic3 را داراست
    اسم عکس ها در دیتابیس و خود عکس ها در پوشه ذخیره شده است
    با کد زیر عکس ها نمایش داده میشوند


    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
    DataKeyNames="id" DataSourceID="SqlDataSource1" Width="100%"
    ShowHeader="False" CssClass="font">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <table style="width:100%;">
    <tr>
    <td class="style2">
    <table style="width:100%;">
    <tr>
    <td valign="top">
    <asp:ImageButton ID="ImageButton1" runat="server"
    ImageUrl='<%# Eval("pic1","~/img/{0}") %>' Width="250px"
    BorderColor="#CDCDD1" BorderStyle="Outset" BorderWidth="5px" Height="250px" />
    <div>
    <table style="width:100%;">
    <tr>
    <td align="center">
    &nbsp;</td>
    <td align="center">
    &nbsp;</td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    <div>
    </div>
    <div>
    </div>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    <td valign="top">
    <div align="right">
    <asp:Label ID="Label3" runat="server" Font-Bold="True" ForeColor="#3366CC"
    Text="توضیحات"></asp:Label>
    <hr />
    </div>
    <div align="right"><asp:Label ID="Label1" runat="server" Text='<%# Eval("tozihat") %>'></asp:Label>
    </div>
    <div align="right">
    <asp:Label ID="Label4" runat="server" Font-Bold="True" ForeColor="#003399"
    Text="مشخصات فنی"></asp:Label>
    <hr />
    </div>
    <div align="right">
    <asp:Label ID="Label2" runat="server" Text='<%# Eval("moshakhasat") %>'
    CssClass="rightText"></asp:Label>
    </div>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="style2" align="center">
    <asp:ImageButton ID="ImageButton4" runat="server" Height="200px"
    ImageUrl='<%# Eval("pic2", "~/img/{0}") %>' Width="200px" />
    </td>
    <td valign="top">
    <table style="width:100%;">
    <tr>
    <td valign="top">
    <p>
    <a href="#dialog" name="modal">
    <asp:ImageButton ID="ImageButton2" runat="server" Height="200px"
    ImageUrl='<%# Eval("pic2","~/products_img/{0}") %>' Width="200px" />
    </a>
    </p>
    </td>
    <td valign="top">
    <p>
    <a href="#dialog" name="modal">
    <asp:ImageButton ID="ImageButton3" runat="server" Height="200px"
    ImageUrl='<%# Eval("pic3", "~/img/{0}") %>' Width="200px" />
    </a></p>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="style2">
    &nbsp;</td>
    <td>
    &nbsp;</td>
    </tr>
    </table>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>


    حال کنترل دیگری مثل گرید ویو میخوام ، میخوام زمانی که روی عکس هر کدوم از عکس ها کلیک بشه همون عکس در گریدویو نمایش داده بشه
    اگر فقط یک عکس بود مشکلی نبود با کد زیر میشد

    <asp:ImageButton ID="ImageButton1" runat="server"
    ImageUrl='<%# Eval("pic1","~/img/{0}") %>' " />


    حالا میشه راهی رو پیشنهاد کنین که مشکلم حل بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نمایش عکس های یک جدول در یک کنترل

    خیلی از سایت ها رو دیدم که چنین کاریو انجام میدن کسی اطلاع نداره چطور این کار رو میشه انجام داد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: نمایش عکس های یک جدول در یک کنترل

    من نمونه های زیادی گزاشتم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...84%D9%88%D8%AF
    سمپل شما هم درست کردم
    توی ضمیمه هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش یک فیلد از جدول بانک در کنترل تکست باکس
    نوشته شده توسط nimnegah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 01:26 صبح
  2. نمایش عکس با اندازه واقعی آن در کنترل اچتملی image
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 00:37 صبح
  3. نمایش عکس های آپلود شده
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 11:50 صبح
  4. مشکل با DBctrlGrid برای نمایش عکس های متوالی
    نوشته شده توسط nasr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 12:31 عصر
  5. نمایش عکس های GIF
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1383, 16:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •