نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: هنگام استفاده از کتابخانه math.h این پیغام خطا رو می ده؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question هنگام استفاده از کتابخانه math.h این پیغام خطا رو می ده؟

    سلام دوستان
    هنگام استفاده و include کتابخانه math و استفاده از این خط کد :
    voidDialog::on_cmdCalculate_clicked() { QStringstrNum=ui->txtInput->text(); intintNum=strNum.toInt(); intintNumSquared=sqrt(intNum); }


    این ارور رو می ده؟
    C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Show_Picture-build-desktop-Qt_4_8_0_for_Desktop_-_MSVC2008__Qt_SDK__Debug\..\Show_Picture\dialog.cp p:21: error: C2668: 'sqrt' : ambiguous call to overloaded function
    C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\INCLUDE\math.h(581): could be 'long double sqrt(long double)'
    C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\INCLUDE\math.h(533): or 'float sqrt(float)'
    C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\INCLUDE\math.h(128): or 'double sqrt(double)'
    while trying to match the argument list '(int)'

    پیشاپیش ممنون از کمکتون

  2. #2

  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: هنگام استفاده از کتابخانه math.h این پیغام خطا رو می ده؟

    خودت تابع sqrt رو جدا پیاده سازی نکردی به عنوان یک تابع از کلاست ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: هنگام استفاده از کتابخانه math.h این پیغام خطا رو می ده؟

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    خودت تابع sqrt رو جدا پیاده سازی نکردی به عنوان یک تابع از کلاست ؟
    مشکل این بود که این تابع تنها جذر نوع Double رو می گیره نه int و Long.

تاپیک های مشابه

  1. این پیغام خطا برای چیه؟
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 10:09 صبح
  2. لطفا بگید این پیغام خطا چیه
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 14:23 عصر
  3. دلیل این پیغام خطا
    نوشته شده توسط مطهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1383, 20:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •