نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نقش توابع set و get در کیوت چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question نقش توابع set و get در کیوت چیست؟

    با سلام
    می خواستم بدونم نقش توابع ست و گت در کیوتی چیست ؟ با توجه به اینکه برای تغییر ساختار یک کنترل هم QML داریم و هم Stylesheet ؟
    خیلی ممنون از کمکتون

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: نقش توابع set و get در کیوت چیست؟

    با تشکر
    اینچیزی که گفتم رو در یک پی دی اف خوندم من نیز تازه کار هستم و برای متوجه شدن این مباحث یک خورده ای زمان می بره. این کدهاشه:
    QString text()
    {
    return m_text;
    }
    void setText(Qstring newText)
    {
    m_text=newText;
    }


    اینم توضیحات پی دی اف:
    برای اینکه برنامه نویس نتواند Property ها را دستی تغییر دهد و کنترل برنامه را بهم بریزد،
    Property ها مستقیما قابل تغییر نیستند. برای تغییر هر متغیری که Property است، باید از تابع
    استفاده کرد. بنابراین شما اصلا متغیر m_text مربوط به txtInput را نم یبینید، بلکه با تابع setText
    مقدار آنرا تغییر می دهید و اگرم یخواستید مقدار آنرا بدانید یا جایی استفاده کنید، بازهم از تابع text
    استفاده می کنید و هیچگاه مستقیما به m_text دسترسی ندارد.شاید به نظر برسد وجود این دو تابع معقول نیست و کارکردن مستقیم با متغیر ساده تر است،
    اما معمولا توابع get و set دارای کدهای دیگری جهت کنترل برنامه هستند (مثلا hide نه تنها _ m
    visible را false می کند، بلکه دکمه را یکبار دیگر نیز رسم می کند)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: نقش توابع set و get در کیوت چیست؟

    من دقیقا باز هم متوجه منظورتون نشدم!!
    ولی در واقع ما بلاک هایی در C#‎‎‎ به عنوان get و Set داشتیم که بطور مثال اینطور استفاده میشد:


    privatestring _current_filename;


    publicstring current_filename

    {


    get { return _current_filename; }

    }

    در مثال بالا اگر بنامه نویسی دیگه ای از کلاس من استفاده کنه دیگه نمیتونه به خصوصیت Current file name ، مقدار خاصی بده (برای جلوگیری از اشتباه در استفاده از این کلاس!!) و در صورتی که اینکار کنه با این خطا زیر مواجه میشه :
    Error 2 Property or indexer 'Map.Classes.Layer1.current_filename' cannot be assigned to -- it is read only G:\Program\C#‎‎‎\Map\Map\Form1.cs 63 13 Map
    و برای Set :

    public



    string x

    {


    set {


    try

    {

    temp_x =
    Convert.ToInt32(value);

    }
    //End Try


    catch

    {

    err =
    true; //Error

    }
    //End Catch

    }
    //End Set

    }
    //End Varible Block

    (البته این دو مثال از دو کلاس جدا بود و ربطی به هم ندارند و فقط صرفا کاربرد get و Set رو نشون میده)
    اما بعید میدونم همچین چیزی تو C++‎‎‎ وجود داشته باشه!؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نقش توابع set و get در کیوت چیست؟

    اگه داری از property ها توی Qt استفاده می کنی می تونی به آدرس زیر مراجعه کنی تا هم با سیستم property های Qt و همچنین نقش کامل توابع set , get توی درسترسی به property ها آشنا شی
    http://doc.qt.digia.com/4.4/properties.html

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کاربرد توابع set و get چیست
    نوشته شده توسط storm_saeed در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 آبان 1400, 12:05 عصر
  2. سوال: توضیح در رابطه با Set و Get
    نوشته شده توسط jaykob در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 00:47 صبح
  3. سوال: set and get
    نوشته شده توسط m.darvishi در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1388, 15:53 عصر
  4. سوال: کاربرد و چگونه پیاده سازی توابع set , get در کلاسها
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 22:57 عصر
  5. Set & Get CheckListBox From SQL Query
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1383, 13:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •