نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یه سوال در مورد وارد کردن اطلاعات فارسی و stored procedure

  1. #1

    یه سوال در مورد وارد کردن اطلاعات فارسی و stored procedure

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من میدونم برای وارد کردن پیغام های فارسی در فیلدهای sqlخودمون باید فیلدو از نوع nvarchar یا هر نوع فیلدی که با n شروع میشه انتخاب کرد و موقع نوشتن دستور insert باید قبل از هر مقدار یک N قرار بدیم.
    حالا من میخوام این مقدار دادن یعنی دستور insert رو در stored procedure قرار بدم syntax این برنامه چجوری باید باشه ؟ چون وقتی پارامتر تعریف میکنیم و پارامتر رو بجای مقدار مورد نظر قرار میدیم دیگه نمیشه از '' استفاده کرد
    ممنون از کمک پیشاپیش شما

  2. #2
    DataType پارامتر خود را nvarchar در نظر بگیرید...

  3. #3

    CREATE TABLE T1(
    Col1 NVARCHAR(100),
    Col2 NVARCHAR(100)
    )
    GO

    CREATE PROC T1_Insert
    @P1 NVARCHAR(100),
    @P2 NVARCHAR(100)
    AS
    INSERT T1 VALUES (@P1, @P2)
    Go

    EXEC T1_Insert N'مقدار اول', N'مقدار دوم'

    SELECT * FROM T1

  4. #4
    آقی ثباتی..ممنون از راهنماییتون
    اما من از این Stored procedure میخوام در برنامم که با VB.NET نوشتم استفاده کنم اونجا فقط میشه به پارامتر ارسالی فقط مقدار فرستاد نمیشه از N استفاده کرد

  5. #5
    دوستمون در پست قبلی اشاره کردند، باید nvarchar بگیرید، یعنی N لازم نیست:

    Dim x As New SqlClient.SqlParameter
    x.DbType = SqlDbType.NVarChar
    x.Size = 1

  6. #6

    سپاس

    مشکل من چیز دیگه ای بود ولی با همین کد حل شد . (میخواستم تو #C کد بنویسم)
    خیلی ممنون

  7. #7
    دستتون درد نکنه مشکل من هم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Stored Procedure
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 00:54 صبح
  2. Stored Procedure با چند دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 01:50 صبح
  3. stored procedure
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 15:50 عصر
  4. Stored Procedure
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 12:58 عصر
  5. ذخیره خروجی Stored Procedure در یک جدول
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •