نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

  1. #1

    Question مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    سلام ببخشید 2 - 3 روزه میخوام زبان اندروید رو روی ویژوال استودیو نصب کنم که با مشکل بر میخورم.
    تمامی پلاگین و مکمل ها رو نصب کردم اما موقع اجرای ویژوال استودیو یه خطا به وجود میاد.



    sdk رو نصب کردم اما مسیر رو پیدا نمیکنه دستی هم بهش مسیر میدم باز جواب نمیده

    عکس ضمیمه

    خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه مشکل از کجاست.

    visual studio 2010 نصب کردم برنامه رو کرک کردم jtk و java-jdk و MonoDevelop-3.0.3.2 هم نصب کردم ورژن sdk : mono-android-4.2.3 و mono-android-4.2.5 رو نصب کردم اما مشکلم حل نشد فایل ها هم از سایت احسان آور دانلود کردم که سایر دوستان درست نصب کردن.

  2. #2

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    سلام
    باید اول sdk رو کامل دانلود کنید.
    برای هر ورژن اندروید فرق می کند.
    بعد از دانلود باید در آدرس فولدر پروگرم - اندروید باشد.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    ممنونم از راهمایتتون محمد جون میشه یه نگاهی به مسیر خودتون کنید ببینید کجا نصب شده ؟

    یه سوال دیگه امکانش هست sdk رو بصورت آفلاین نصب کرد؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهمایتتون محمد جون میشه یه نگاهی به مسیر خودتون کنید ببینید کجا نصب شده ؟

    یه سوال دیگه امکانش هست sdk رو بصورت آفلاین نصب کرد؟
    سلام.
    افلاین ، انلاینش دیگه چیه ؟! از یه جا دانلود می کنید ( که کردید ) یا می خرید و نصب میکنید دیگه !

    حالا من برای احتیاط بیشتر خودم نصب میکنم (اخه ویندوز عوض کردم) و خبرش رو بهتون میدم.

  5. #5

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    بله ، حق باشماست.

    مشکل از برنامه ای هست که برای دانلود گذاشتن ؛ یه مجموعه ی اموزش اندروید دارم که یک کلیپش رو که در رابطه با نحوه ی نصب هست رو اپلود کردم.

    اینم لینک دانلود با حجم 12 مگابایت

    و اما برای مشکل SDK هم ، من با مسئولین سایت در میان میزارم ببینم مشکل چیه ، تا موقع هم می تونید یا از جای دیگه ای دانلود کنید و یا از فروشگاه ها بخرید.



    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!


  7. #7

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    ممنونم احسان جون خیلی زحمت کشیدی ولی من الان بیش از 20 روز گیر این برنامه هستم کل بازار ر هم گشتم این برنامه رو پیدا نکردم!!!
    لینک دانلود هم جز احسان آور برای سی شارپ پیدا نکردم !!!

    فایل کرک رو هم در مسیر مشخص قرار دادم و replase شد اما دوباره با این مشکل مواجه هستم.

    میدونی چیه توی تمامی آموزش ها میگه بعد از نصب پلاگین ها برنامه رو با یه وی پی ان آپدیت کنید که من به جواب نرسیدم.

    این فایل احسان آور برای شما هم مشکل داشت؟ مشکلتون حل نشد؟

    لطفا اگه لینک مناسبی داری برام بذار که دیگه دارم کلافه میشم.

    مرسی از لطفت

  8. #8

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    گفتم که ، منم که دیشب نصب کردم ، به همین مشکل تو برخوردم . البته اگه دقت کرده باشی احسان ای وی ار دوتا لینک گذاشته برای دانلود ، یکیش حدود 100 مگابایته و یکی دیگه هم نردیک 140 .

    میرم بگردم ، انشاءلله که یه سالم و تست شدش رو پیدا کنم .

  9. #9

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    گفتم که ، منم که دیشب نصب کردم ، به همین مشکل تو برخوردم . البته اگه دقت کرده باشی احسان ای وی ار دوتا لینک گذاشته برای دانلود ، یکیش حدود 100 مگابایته و یکی دیگه هم نردیک 140 .

    میرم بگردم ، انشاءلله که یه سالم و تست شدش رو پیدا کنم .
    دمت گرم خیلی گلی

  10. #10

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    سلام دوستان
    از مشکل بالا نتیجه ای حاصل شد ؟؟؟
    منم درگیر همین مشکل شدم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    و همینطور من...................................

  12. #12

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    سلام ؛
    اینجا رو ببینید احمالا مشکلتون حل بشه...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    بد نبود ولی آدمو راه نمیندازه

  14. #14

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    نقل قول نوشته شده توسط modern_amin مشاهده تاپیک
    بد نبود ولی آدمو راه نمیندازه
    سلام چرا آقا امین نصب کردید؟
    مشکل چی بود؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    نصب نمیشد
    اجازه دانلود نداشتم
    تو ویژوال استادیوم اومده ولی خطا میده
    الان هربار باز میکنم ویژوالو یک خطا برام میاد



    ---------------------------

    ---------------------------
    There was an error attempting to initialize the MonoAndroidPackage:

    System.ArgumentNullException: Value cannot be null.

    Parameter name: path1

    at System.IO.Path.Combine(String path1, String path2)

    at Xamarin.AndroidTools.AndroidSdk.get_AdbExe()

    at Mono.Android.VisualStudio.MonoAndroidDeviceManager ..ctor()

    at Mono.Android.VisualStudio.MonoAndroidSdk.get_Devic eManager()

    at Mono.Android.VisualStudio.MonoAndroidPackage.Initi alize()
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

  16. #16

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    سلام ؛ منم هنوز نا موفق در نصب اندروید !!!!!!!

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    من هم همین اررور رو دارم

    Parameter name: path1

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    آدم که لقمه رو بچرخونه بذاره دهنش دستش میشنه تا ته!
    اندروید رو با اندروید استدیو کار میکنن نه با ویژوال استدیو.
    من نمیدونم شما چرا اینجوری هستید.آقا از رااهی استفاده کنید که خود گوگل گفته.چیه این کارا.
    برمیدارید از خودتون اکشن بار و ناویگیشن دراور اختراع میکنید با اینکه همه اینارو گوگل خودش ارائه کرده.
    من واقعا نمیتونم از شما سر در بیارم

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: مشکل با نصب اندروید بر روی ویژوال استودیو (لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته گرفتارم) !!!

    من هم نصب کردم با خطا مواجه شد
    اما دیدم در زامارین هیچ مشکلی نداره
    و الان با زامارین کار میکنم و دقیقا مثل ویژوال هست پس خودتونو درگیر ویژوال نکنید

تاپیک های مشابه

  1. نصب boost روی ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط kitten در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 اردیبهشت 1393, 19:19 عصر
  2. مشکل در نصب AS10g بر روی سرور 2003
    نوشته شده توسط m_mhjir در بخش Oracle
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آبان 1386, 17:30 عصر
  3. مشکل در نصب برنامه از روی سورس
    نوشته شده توسط pesarkhobeee در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 22:42 عصر
  4. نصب کریستال ریپورت 10 روی ویژوال استودیو دات نت 2003
    نوشته شده توسط niloofar85 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1384, 13:56 عصر
  5. طریقه نصب ASP.NET روی ویندوز 2003 لطفا راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط Vahab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 بهمن 1382, 22:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •