نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

  1. #1

    تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    سلام من یک برنامه دارم که چندین فرم داره میخوام زبان پیش فرض هر فرمی که اجرا میشه فارسی باشه . چون تعداد فرمام زیاده نمیخوام برای هر کدام تک تک کد زیر رو بنویسم آیا راهی است که زبان پیش فرض برای تمامی فرمها فارسی بشود . از تغییرات کنترل پنلم نمیخوام استفاده کنم .


    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("FA-fa"));//a


    با سپاس از همگی

  2. #2

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    یک فرم بساز که این کد رو لودش نوشته باشی. بعد بقیه فرم هات از این فرم ارث بری کنن. این روش روشیه که خیلی کارهای تکراری رو فرم هاتو میتونی هندل کنی باهاش

  3. #3

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    تا جایی که یادمه شی Application هم گزینه ی Culture داره و با تغییر اون کل برنامه تغییر میکنه و هر فرمی که از درون اون بیرون میاد .

  4. #4

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    چند زبانه سازي: آموزش از آقاي جمشيدي مدير بخش

  5. #5

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    بد متوجه شدید. ایشون میخوان زبان کیبرد با باز شدن هر فرمی فارسی بشه ولی نمیخواد توی هر فرم کد بنویسه.

    راحت ترینش همونه که mohsen92 گفتند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    خوب گیریم 100 تا فرم داری خیلی سخته 100 بار کپی پست کنی؟

  7. #7

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    سلام دوست من

    بلاخره همه این فرم ها تو یک فرم فراخوانی میشن و مسلما شما یک فرم والد دارید که توش گزینه هایی برای نمایش سایر فرم ها گذاشتید.تو فرم لود فرم والد زبان رو فارسی کنید تا وقتی Alt+shift ندین فارسی میمونه فقط در صورتی انگلیسی میشه که alt+shift نزنین یا تکس باکستون حالت انگلیسی رو انتخاب نکرده باشید (مثل بعضی تکس باکسها که میشه نحوه دریافت رو مشخص کرد)

    اگه هم این شیوه رو دوست ندارید یه تابع بنویسید که نام فرم مورد نظرو بهش بدین اون بیاد زبانشو فارسی کنه بعد نمایشش بده

    موفق باشی
    بایت بایت

  8. #8

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    من تو یکی از فرم هام قبلا دستور InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.InstalledInputLanguages رو داشتم و مشکلی هم نداشت.اما یک مدت پشتش // گذاشته بودم.
    حالا که دوباره // رو برداشتم زیرش خط قرمز میاد! using اش رو هم برنداشتم هست.
    وقتی inputlanguage رو میزنم مشکلی نداره میاد. اما وقتی بعدش نقطه میذارم هیچی نمیاد! میگه هیچ چیزی برای ارث بری ندارد!
    چرا؟ چیزی رو جا انداختم؟

  9. #9

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mhdhp86 مشاهده تاپیک
    من تو یکی از فرم هام قبلا دستور InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.InstalledInputLanguages رو داشتم و مشکلی هم نداشت.اما یک مدت پشتش // گذاشته بودم.
    حالا که دوباره // رو برداشتم زیرش خط قرمز میاد! using اش رو هم برنداشتم هست.
    وقتی inputlanguage رو میزنم مشکلی نداره میاد. اما وقتی بعدش نقطه میذارم هیچی نمیاد! میگه هیچ چیزی برای ارث بری ندارد!
    چرا؟ چیزی رو جا انداختم؟
    از خودم یک چیزی اختراع کردم بهش گیر نداد. اما نمی دونم باید با این lang که ساختم چه کار کنم؟!


    InputLanguage lang = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("Fa-IR"));

  10. #10

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    کار خاصی نمیخواد بکنی که تو ویندوز Alt + Shift میزنی دیدی زبان تغییر میکنه . این کد هم این کار رو میکنه . یعنی اگر مثلاً تو رویداد کلیک باتن بنویسی با فشردت آن زبانت فارسی میشه . اگه تو فرم لود بنویسی با لود شدن آن زبان فارسی میشه . در کل این کد زبان فارسی رو ایجاد میکنه .

  11. #11

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    باید کلاس کد تغییر زبان رو فراخوانی کنی ولی باید یه راه اصولی پیدا کرد ...

  12. #12

    نقل قول: تغییر زبان پیش فرض در برنامه

    خب راه شما چی ؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. تغییر زبان پیش فرض TextBox به فارسی ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 14:10 عصر
  2. تغییر زبان پیش فرض textbox
    نوشته شده توسط ahmad_n80 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 15:09 عصر
  3. تغییر زبان پیش فرض ویندوز
    نوشته شده توسط Clever_MRG در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 02:33 صبح
  4. سوال در مورد تغییر زبان پیش فرض فیلدها در phpBB
    نوشته شده توسط p30magazine در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1383, 14:22 عصر
  5. تغییر رفتار پیش فرض کلیدهای شتاب دهندهء Grid
    نوشته شده توسط namin در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1382, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •