نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: وقتی یک شی می سازم این اخطار داده می شود؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question وقتی یک شی می سازم این اخطار داده می شود؟

    با سلام به دوستان
    وقتی یک شی می سازم این اخطار داده می شود :
    QPushButton*button1=newQPushButton("One"); 


    این هم اخطار مربوطه:
    C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Test\minimal-build-desktop-Qt_4_8_0_for_Desktop_-_MSVC2008__Qt_SDK__Debug\..\minimal\main.cpp:13: warning: C4189: 'button2' : local variable is initialized but not referenced

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: وقتی یک شی می سازم این اخطار داده می شود؟

    دوستان جواب رو پیدا کردم ... چونکه از شی های ساخته شده استفاده نمی کردم این اخطار رو می داد و بعد از استفاده از شی ها این اخطار برطرف شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 15:02 عصر
  2. سوال: چرا این جدول در IE اشتباه نمایش داده می شود؟
    نوشته شده توسط ali_sed در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1387, 21:08 عصر
  3. خبر: وقتی ارسال جواب میکنیم میگه این گفتگو قدیمیه چک باکس را بزن ولی چک باکسی جایی نیست
    نوشته شده توسط nasr در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 10:43 صبح
  4. وقتی که Run می کنم این پیغام را می دهد.
    نوشته شده توسط sheida-peyravi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 08:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •