نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه می توان فهمید که یک فرم از برنامه در حال اجراست یا خیر

  1. #1

    چگونه می توان فهمید که یک فرم از برنامه در حال اجراست یا خیر

    فرم نه برنامه !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    این روش ضد شیئ گرائی میباشد.
    دلیله اینکه میخواهید فرم را پیدا کنید چیه؟
    به singleton pattern یک نگاه بندازید.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : پنج شنبه 22 دی 1384 در 07:46 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982

    انتخاب موضوع درست و متن پست

    نقل قول نوشته شده توسط دنی کوئیل
    فرم نه برنامه !

    سلام
    این متن سوال شما است !
    یک نکته کنکوری میگه دیگران در مغز ما نیستند ! پس اگر میخواهیم با آنها ارتباط بر قرار کنیم باید اطلاعات اولیه را به اشتراک بگذاریم !

    این موضوع هم چندین بار بحث شده اون جستجو که اون بالاست اینقدر چیز خوبیه که نگو

    از findwindowsex استفاده کنی کارت راه می افته

    بای

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    یکی از یاده ترین روشها چک کردن ماتکس است :


    function isInstance:Boolean;
    var
    _Handle:THandle;
    begin
    _Handle := CreateMutex(nil,True,'miMutexCopy');
    Result := False;
    if not (WaitForSingleObject(_Handle,0)<>WAIT_TIMEOUT) then
    Result := True;
    end;


    یا حق !!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_PaK
    یکی از یاده ترین روشها چک کردن ماتکس است :


    function isInstance:Boolean;
    var
    _Handle:THandle;
    begin
    _Handle := CreateMutex(nil,True,'miMutexCopy');
    Result := False;
    if not (WaitForSingleObject(_Handle,0)<>WAIT_TIMEOUT) then
    Result := True;
    end;


    یا حق !!!
    این روش ضد شیئ گرائی میباشد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    اما با عرض پوزش در ابتدا فرمودند فرم ولی بعد در همون سوالشون کفته اند : فرم نه برنامه !
    این جمله خبری است ، یعنی برنامه مد نظر ایشون بوده نه فرم ...
    یا حق !!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_PaK
    اما با عرض پوزش در ابتدا فرمودند فرم ولی بعد در همون سوالشون کفته اند : فرم نه برنامه !
    این جمله خبری است ، یعنی برنامه مد نظر ایشون بوده نه فرم ...
    یا حق !!!
    ما رو هم گیج کردند!
    پوزش از ماست استاد!

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط MiRHaDi
    سلام
    این متن سوال شما است !
    یک نکته کنکوری میگه دیگران در مغز ما نیستند ! پس اگر میخواهیم با آنها ارتباط بر قرار کنیم باید اطلاعات اولیه را به اشتراک بگذاریم !

    این موضوع هم چندین بار بحث شده اون جستجو که اون بالاست اینقدر چیز خوبیه که نگو

    از findwindowsex استفاده کنی کارت راه می افته

    بای
    آقای میرهادی داری حاشیه میری ، برو سر اصل مطلب

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    اگه برنامه نویس برنامه خودتی FormName.Showing
    و اگرم میخوای باز بودن فرم برنامه دیگه ای رو چک کنی همون طوری که جناب میرهادی گفتن با تابع FindWindow میتونید بر اساس عنوان فرم و یا کلاس فرم تشخصیص بدین فرم مورد نظرتون باز هستش یا نه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •