نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    سلام . چه طور میشه یه لینک رو در زبانه جدید باز کرد؟

  2. #2

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    سلام
    فرضا میخوای سایت یاهو رو تو یه صفحه جدید باز کنی :
    <a href="yahoo.com" target="_blank">yahoo</a>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahmood_4246
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران - mahmoodnajafi.ir
    سن
    35
    پست
    419

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    تو تگ a اینو اضافه کن
     target='_blank'

    با این کد مشکل تو مرورگرها به جز IE درست میشه
    برای IE باید تو تنظیمات به صورت دستی بگی که تو تب جدید باز بشه .. پیش فرض همیشه پنجره جدید هست ..
    tools>inetrnet options >>General Tab>>tab setting
    =====
    باسه IE هم میتونی از Jquery استفاده کنی
    این لینک کمکت میکنه
    http://jquerybyexample.blogspot.com/...new-popup.html
    آخرین ویرایش به وسیله mahmood_4246 : جمعه 07 مهر 1391 در 21:04 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    ممنون . با کد سی شارپ نمیشه این کارو کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahmood_4246
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران - mahmoodnajafi.ir
    سن
    35
    پست
    419

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    میخوای چه کاری کنی تو #C؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    نقل قول نوشته شده توسط mahmood_4246 مشاهده تاپیک
    میخوای چه کاری کنی تو #C؟
    یه لینک رو توی زبانه جدید باز کنم(با سی شارپ)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahmood_4246
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران - mahmoodnajafi.ir
    سن
    35
    پست
    419

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    یه لینک رو توی زبانه جدید باز کنم(با سی شارپ)
    با redirect میتونید تو همون صفحه باز کنید
    Response.Redirect("http://google.com");
    آخرین ویرایش به وسیله mahmood_4246 : یک شنبه 09 مهر 1391 در 19:54 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    این که تو زبانه جدید باز نمیکنه!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahmood_4246
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران - mahmoodnajafi.ir
    سن
    35
    پست
    419

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    باسه این که بخوایین از طریق کد لینک رو تو صفحه جدید باز کنید میتونید از کد زیر استفاده کنید .. در واقع باز هم شما از دستورات جاوا اسکریپت استفاده میکنی
    ClientScript.RegisterStartupScript(GetType(), "SomeNameForThisScript",
    "window.open('YourPage.aspx');", true);

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: بازکردن لینک در یک زبانه جدید

    سلام دوست من شما می تونید با گذاشتن یه هایپر لینک در صفحه و قراردادن صفحه دلخواه در قسمت NavigationUrl مثلا(http://www.msn.com و یا هر صفحه دیگه ای مثلا Defualt.aspx)و قراردادن گزینه Target به روی Blank_ درون صفحه جدید ، صفحه خود راباز کنید.

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لینک در یک تب جدید
    نوشته شده توسط Kia_MLS در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 10:02 صبح
  2. باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده
    نوشته شده توسط reza_majid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 10:25 صبح
  3. بازکردن لینک با استفاده از جاوا
    نوشته شده توسط Mahdy_M_S در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 21:39 عصر
  4. باز شدن لینک ها در صفحه جدید
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •