نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعیین جهت تیتر Groupbox ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question تعیین جهت تیتر Groupbox ؟

    دوستان سلام
    من از این کد برای تعیین جهت تیتر Groupbox استفاده می کنم ولی تاثیر نمی ذاره؟

    ui->groupBox->setTitle("Tooraj"); ui->groupBox->setAlignment(Qt::RightToLeft);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: تعیین جهت تیتر Groupbox ؟

    باید این کار بعد از ایجاد شدن UI انجام بدید کدتون رو باید بعد از این کد قرار بدید:
    ui->setupUi(this);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: تعیین جهت تیتر Groupbox ؟

    آقای returnx ممنون
    می دونی اشکال چی بود. کد درستش اینه :
    ui->groupBox->setAlignment(Qt::AlignLeft);

    بازم ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله complexcoding : جمعه 07 مهر 1391 در 23:56 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: تعیین جهت تیتر Groupbox ؟

    من فکر کردم با عوض کردن تیتر مشکل دارین...
    لطفا سوال هایتان را کامل و واضح بپرسید تا بشه ، راحت تر بهتون کمک کرد....
    متاسفانه اکثر سوال هایی که میپرسید ، خیلی گنگ هستند و من بشخصه خیلی متوجه نمیشم منظورتون چیه؟
    موفق باشید..../

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: تعیین جهت تیتر Groupbox ؟

    نقل قول نوشته شده توسط returnx مشاهده تاپیک
    من فکر کردم با عوض کردن تیتر مشکل دارین...
    لطفا سوال هایتان را کامل و واضح بپرسید تا بشه ، راحت تر بهتون کمک کرد....
    متاسفانه اکثر سوال هایی که میپرسید ، خیلی گنگ هستند و من بشخصه خیلی متوجه نمیشم منظورتون چیه؟
    موفق باشید..../
    سلام
    این سوال اول من بود:
    "من از این کد برای
    تعیین جهت تیتر Groupbox استفاده می کنم ولی تاثیر نمی ذاره؟" کجاش کنگه!!
    جهت طرف سمت سو

    بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: الگوریتیمی جهت تعیین اولویت رکوردها در سیستم خبری
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 02:08 صبح
  2. نحوه تعیین آدرس جهت دانلود فایل pdf
    نوشته شده توسط bahram_ariana در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 14:20 عصر
  3. تعیین موقعیت کرسل جهت شروع تایپ
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1390, 00:35 صبح
  4. تعیین جهت کاغذ قبل از پرینت توسط برنامه
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 11:19 صبح
  5. Proxy Switch جهت افزایش سرعت و مخفی شدن در اینترنت
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 16:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •