نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

  1. #1

    Question چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

    سلام به همه دوستان و اساتید
    من میخوام یوزری که با برنامه لاگین میکنه اگر ثبتی روی یک تیبل میکنه نام یوزر هم در یکی از فیلدهای تیبل ثبت بشه و دیگه اینکه اون فقط بتونه گزارش از موارد ثبت شده با یوزر خودش رو بگیره و ثبتی های یوزر دیگه رو نبینه
    ممنون میشم دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند و یا اگه ممکنه نمونه ای رو برام بزارند
    من از اکسس 2007 استفاده میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله yousef86 : پنج شنبه 13 مهر 1391 در 09:56 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اوج قله های مه آلود دوردست
    پست
    35

    نقل قول: چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

    به نظر می رسه که از اکسس 2003 استفاده می کنید.
    یک فیلد به جدولتون به نام مثلا UserName اضافه کنید . در رویداد BeforUpdate فرم مربوطه از کد Me.UserName = CurrentUser استفاده کنید. این کد نام یوزر جاری رو در فیلد مربوطه ذخیره میکنه.
    برای اینکه هر یوزر تنها رکوردهای خودش رو ببینه می توانید در رویداد Open فرم فیلتر فرم رو برای فیلد UserName برابر با CurrentUser قرار دهید. یعنی
    Me.Filter = "[UserName] = " & CurrentUser
    Me.FilterOn = True
    البته باید فرم بگونه ای طراحی بشه که یوزر نتونه فیلتر رو برداره.
    یه راهکار هم برای اینکه کاربر تنها رکوردهای خودش رو ببینه اینه که از کوئری استفاده کنید . یعنی فیلدهای مورد نظرتون رو به کوئری اضافه کرده و در قسمت Criteria کوئری CurrentUser() رو برای فیلد UserName وارد کنید.

  3. #3

    نقل قول: چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

    [QUOTE=e.shahidifar;1604255]به نظر می رسه که از اکسس 2003 استفاده می کنید.
    لطفا راهکار در 2007 را نیز بفرمائید. با تشکر

  4. #4
    کاربر جدید آواتار shahramrami
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

    [QUOTE=amirali111;1604333]
    نقل قول نوشته شده توسط e.shahidifar مشاهده تاپیک
    به نظر می رسه که از اکسس 2003 استفاده می کنید.
    لطفا راهکار در 2007 را نیز بفرمائید. با تشکر
    راهکار اکسس 2007 هم همینه دوست عزیز ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اوج قله های مه آلود دوردست
    پست
    35

    نقل قول: چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

    البته راهکار در اکسس 2007 هم از نظر ساختاری همینه ولی باید توجه داشته باشید که در برنامه ای که با 2007 نوشته شده باشه امکان تعریف یوزر همانند 2003 وجود نداره.

  6. #6

    نقل قول: چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

    از شما بابت جوابتون تشکر میکنم اگر براتون امکان داره یه فایل نمونه کوچیک در این رابطه برام بگذارید
    باز هم ممنونم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اوج قله های مه آلود دوردست
    پست
    35

    نقل قول: چگونگی ثبت نام یوزر جاری در تیبل

    نمونه پیوست شد. هر دو روش فیلتر روی فرم و از طریق کوئری انجام شده .
    برای جلوگیری از حذف فیلتر روی فرم ، Shortcut Menu فرم باید برابر با No باشد و امکان انتخاب Remove Filter هم از منوبار وجود نداشته باشد.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 15:49 عصر
  2. چگونگی ثبت نام کاربران با کاراکتر فارسی؟
    نوشته شده توسط saeid223 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 22:40 عصر
  3. سوال: چگونگی تکمیل مراحل ثبت نام کاربر بوسیله ایمیل
    نوشته شده توسط behnam_rahdari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 12:42 عصر
  4. چطور نام یوزر را برداشت و جای دیگه از اون استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1383, 11:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •