نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستورات SQL رو بعد ازنصب برنامه با InstallShield چطور اجرا کنم؟

  1. #1

    دستورات SQL رو بعد ازنصب برنامه با InstallShield چطور اجرا کنم؟

    سلام
    بعد از نصب یک برنامه بوسیله install shield ، دستورات SQL مربوط به ساختن و یا Attach کردن دیتابیس رو چطور باید اجرا کرد؟

    اگر بخواهیم از ADOcommand یا ADOQuery استفاده کنیم این ابزارها احتیاج به ConnectionString دارن که هنگام تعریف ConnectionString باید نام یک دیتابیس رو به اون معرفی کنیم (تا اونجایی که من میدونم)
    در صورتی که وقتی برنامه برای بار اول اجرا میشه هنوز هیچ دیتابیسی ساخته و یا Attach نشده
    آیا راه دیگری برای این کار وجود داره؟
    لطفا راهنمایی کنید
    باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi_moosavi : پنج شنبه 22 دی 1384 در 14:52 عصر

  2. #2
    در Installshield 11.5 خودش جایی برای اینکار دارد

  3. #3
    با تشکر از شما
    ولی اقای موحد اگه از 11.5 install shield استفاده نکنیم چطور؟
    من از نسخه ای که داخل سی دی دلفی 7 هست استفاده می کنم
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi_moosavi : پنج شنبه 22 دی 1384 در 15:52 عصر

  4. #4
    سلام
    در adoCommand نیازی به اسم database نیست، وقتی که بخواهی dataBase را create کنی adocommand کافی به sql وصل باشه و لوزمی نداره database مشخص بشه.
    نمونه : http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=32723
    موفق باشی

  5. #5
    سلام
    ضمن تشکر از شما دوست عزیز مشکل من تا حد زیادی رفع شد
    ولی هنگام ساختن دیتابیس در اول برنامه ، پیغام خطای زیر ظاهر میشه:


    [DBnetlib][ConnectionOpen(Connect().)] sql server does not exist or access denied


    من برنامه ای رو که شما لینک داده بودید دانلود کردم و بعد از اینکه setup اون رو با install shield ساختم ، setup رو توی یک ویندوزی که دلفی و sql نداشت نصب کردم وبعد از اجرا ، دستور create database کد خطای بالا رو داد

    آیا باید قبل از دستور ساختن دیتا بیس دستور دیگری اجرا بشه؟
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  6. #6
    سلام
    این برنامه فقط dataBase را می سازه و restore میکنه ولی sql server باید نصب باشه.
    البته میگن MSDE هم نصب کنی برای بعضی کاربردها کفایت می کنه. من خودم sql را هر بار نصب کردم و از این روش استفاده نکردم و کم و کیفشو نمی دونم. حالا اگه نمی خواهی sql را نصب کنی راجع به این موضوع یه سرچی بکن.
    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi
    همونطور که آقای کشاورز گفتند MSDE برای استفاده Local هست به این معنی که Client (کامپیوتر)دیگه ای نمیتونه
    به DataBase شما وصل شه، شما Console ایی برای انجام تغییرات در اختیار نداری و عملیات مورد نظر رو میبایست
    در خط فرمان یا همون Command Prompt بنویسی، بیشتر قابلیتهای SQL Server 2000 رو در اختیار داری
    ولی تعدادی از خصوصیات رو هم ازت میگیره مثل Indexed View و ابزار مدیریت SQL Server رو هم در اختیار
    نداری.

    با لینک زیر فکر کنم به نتیجه خوبی برسی : http://msdn.microsoft.com/library/de...ar_ts_1cdv.asp
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. InstallShield
    نوشته شده توسط javid_p84 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1387, 00:22 صبح
  2. با installshield خود دلفی یا installshield رایگان دیگر SQL Sever 2000 را setup کنم؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1387, 23:19 عصر
  3. باز هم موضوع تکراری InstallShield
    نوشته شده توسط vahid64 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 22:33 عصر
  4. نصب InstallShield 11.5
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 17:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •