نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا برای استفاده کردن از توابع عضو حتما باید از signal و Slot استفاده کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question آیا برای استفاده کردن از توابع عضو حتما باید از signal و Slot استفاده کرد؟

    با سلام
    آیا برای استفاده کردن از توابع عضو حتما باید از signal و Slot استفاده کرد؟ مثلا کد زیر را باید چگونه به کار گرفت:
    voidQGroupBox::mouseMoveEvent(QMouseEvent*event ) 



    خیلی ممنون از کمکتون
    آخرین ویرایش به وسیله complexcoding : دوشنبه 10 مهر 1391 در 17:26 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: آیا برای استفاده کردن از توابع عضو حتما باید از signal و Slot استفاده کرد؟

    نه این کار همیشه لازم نیست شما می تونید هر تابع رو هرجا از کلاس که خواستید فراخوانی کنید تنها زمانی از سیگنال و سلات استفاده میشه که میخواهیم یک کار با اتفاق افتادن یه کار دیگه انجام بشه برای مثال با هر ثانیه یه عملیات صورت بگیره.
    در مورد این تابعی هم که نوشتی یه event می باشد که خودش اتفاق می افته و لازم نیست شما در جایی از اون استفاده کنید eventها معمولا از نوع virtual هستند که برنامه نویس میتونه دوباره براساس نیاز خودش اون رو دوباره پیاده سازی کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آیا برای استفاده کردن از توابع عضو حتما باید از signal و Slot استفاده کرد؟

    دست شما درد نکنه یه نمونه کد نداری طرز استفادهش رو ببینم؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    NULL
    پست
    87

    نقل قول: آیا برای استفاده کردن از توابع عضو حتما باید از signal و Slot استفاده کرد؟

    void analogclock::mouseReleaseEvent(QMouseEvent *event)
    {
    if (event->button() & Qt::LeftButton) {
    //every thing
    event->accept();
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آیا برای استفاده کردن از توابع عضو حتما باید از signal و Slot استفاده کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali chegini مشاهده تاپیک
    void analogclock::mouseReleaseEvent(QMouseEvent *event)
    {
    if (event->button() & Qt::LeftButton) {
    //every thing
    event->accept();
    }
    }
    نمونه کد خیلی خوب و جامعی بود ممنون
    اما توضیح یکی از دوستان در این باره بدبن گونه هست که باید ارث بری انجام بشه ... یک مثال با این توضیحات اگر حتی آدرسش در گوگل هم باشه راضیم حتما نباید به زحمت بیفتید... بازم ممنون
    توضیح دوستمون :
    "برای بکار گیری توابع کنترل رویداد مثل همین نمونه ایی که گذاشتید باید کلاسی رو از کلاس اون شی به ارث ببرید و بعد اون تابع رو بازنویسی کنید.
    توابع کنترل رویداد در سطح پایین در Qt بصورت virtual تعریف شدند و قابل بازنویسی هستند البته بازنویسی این توابع قوانین و شرایط خاصی دارد وگرنه اون شی امکان پاسخ به اون رویداد رو از دست میده.
    مثلا برای کنترل رویداد حرکت موس در یک widget باید ایتدا کلاسی رو از QWidget به ارث ببرید تا بتونید به توابع کنترل رویداد که در بخش protected در کلاس widget قرار دارند دسترسی پیدا کنید بعد اقدام به بازنویسی اون کنید و رویداد رو هر طور که دوست دارید کنترل کنید ولی در نهایت باید رویداد روبه شی پاس بدید تا شی بتونه به اون پاسخ بده. "

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا برای ایجاد لیست مقایسه کالا از کوکی باید استفاده کرد ؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 18:42 عصر
  2. سوال: برای لینک کردن فایلهای خارجی جاوا اسکریپت باید از CDATA استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط phpweb در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 بهمن 1389, 13:10 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 05:16 صبح
  4. آیا برای استفاده از بانک sql باید حتما sql نصب شده باشه؟؟
    نوشته شده توسط اَرژنگ در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1384, 02:57 صبح
  5. آیا برای استفاده از بانک sql باید حتما sql نصب شده باشه؟؟
    نوشته شده توسط user addi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 08:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •