نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در تهیه setup ؟

  1. #1

    Question مشکل در تهیه setup ؟

    سلام خدمت دوستان

    راستش من اولین بار که می خوام این کار رو انجام بدم تمام فیلم ها و مقالات رو هم خوندم اما 2 تا مشکل دارم یکی اینکه من برای دیتابیس از sqlserver 2008 r2 استفاده کردم و از نوع express هم نیست من اومدم دیتابیس رو به فایل ها پروژه نصبی اضافه کردم و سعی کردم تو connection string با attach کار کنم اما هر چی سعی کردم تو سیستم کاربر نتونست وصل بشه ؟
    یک سوال دیگه وقتی من دیتابیسم از نوع express نیست موقعی که باید برنامه ها رو برای نصب به setup اضافه کنم باید کدوم sql رو اضافه کنم به من یک sqlserver 2008 express نشون می ده و یک compact 3.5 sp2 ?

    و مشکل دوم من اینه که وقتی می خوام برای desktop یک shortcut تعریف می کنم موقع build این ارور رو می ده :
    Error9 Unable to build shortcut named 'Students', located in '[DesktopFolder]'

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    کد های اتچ بانک مشکل دارن در کد نویسی بیشتر دقت کنین و لازم نیست کل sqlserver رو روی مقصد نصب کنین مگر میخواین بانک رو انجا مدیریت کنین . در سیستم مقصد حتما توجه کنین که پوشه های درایو کمپرس نشده باشن منظورم مسیر نصب است. برای نام سرور در کانکشن استرینگ بجای ایپی یا نام سیستم طرف از دات یا همان نقطه استفاده کنین (.) خودش سرور فعال رو شناسایی میکنه.(در شرایط خاص)
    sqlserver express 2008رو تیک بزنین
    کل پوشه بین و obj رو پاک کنین و مجددا بولید کنین و ستاپ رو هم به همین شکل از نام فارسی هم دوری کنین واسه نام گزاری. موفق باشین

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    ممنون دوست عزیز

    ورژن sql رو برای این پرسیدم چون یک بار برای تست اسم سرور رو اسم سیستم کاربر رو دادم وقتی اجرا کردم ارور تغییر کرده بود و حالا یک چیز هایی در باره ورژن می گفت نمی دونم می گفت sql شما از نوع 661 ولی اینی که نصبه از نوع 551 حالا عدد ها رو دقیق یادم نیست ولی یک همچین اروری داد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    میشه ارور رو کامل بزارین ممنون میشم .

  5. #5

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    این ارور رو می ده :

    The database 'students' cannot be opened because it is version 661. This server supports version 655 and earlier. A downgrade path is not supported
    البته این ارور رو یک جای دیگه هم دیدم تو vs تو قسمت setting اومدم connection string رو دستکاری کردم بعد تست کانکشن رو که زدم دوباره همین ارور رو داد

    کانکشن استرینگی که گذاشتم :


    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Data\students.mdf;Initial Catalog=students;Integrated Security=True;User Instance=True


    لطفا اگر کانکشن استرینگ ایراد داره ممنو می شم برام تصحیح کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & Application.StartupPath &"\Data\students.mdf;Initial Catalog=students;Integrated Security=True;User Instance=True"
    فکر میکنم |DataDirectory| مشکل ساز هست بهتره که با مسیر دهی نسبت به فایل اجرایی بانک رو مسیر بدین
    در خیلی کانکشن استرینگ ها دیدم که این مشکل هست. تست کنین.داخل students.mdf پوشه Data است که پوشه دیتا هم کنار فایل اجرایی است .
    application.startupPath مثلا میشه
    c:\Barname

    یه سری هم به این قسمت بزنین
    Tools>Options>Data Connections فکر کنم instance name خالی باشه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    می ره تو قسمت کد نویسی LINQ و این خط رو نشون می ده :


    public DC_linqDataContext() :
    base(global::students.Properties.Settings.Default. studentsConnectionString, mappingSource)
    {
    OnCreated();
    }



    و این ارور رو می ده :

    Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 14.

    در مورد اون آدرسی هم که دادید رفتم نوشته : SQLEXPRESS

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    متأسفانه من لینک بلد نیستم و همچنین سی شارپ

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    مشکل دوم من اینه که وقتی می خوام برای desktop یک shortcut تعریف می کنم موقع build این ارور رو می ده :
    در کنار خود فایل exe شورت کات بسازید بعد با موس به پوشه مربوطه جابجا کنید.

  10. #10

    نقل قول: مشکل در تهیه setup ؟

    فکر کنم مشکلش با icon هست به محض اینکه به shourtcut آیکون اضافه می کنم نمی تونه build کنه آیکون رو باید جای خاصی بزارم ؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساختن Setup برای برنامه
    نوشته شده توسط MF در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 08:44 صبح
  2. مشکل تاریخ و تهیه Setup برای برنامه
    نوشته شده توسط S.A در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 14:32 عصر
  3. مشکل در تهیه برنامه نصب
    نوشته شده توسط sh_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1383, 14:33 عصر
  4. مشکل در ایجاد setup
    نوشته شده توسط kati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1383, 16:27 عصر
  5. تهیه setup
    نوشته شده توسط محمد حسین شکور در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1382, 10:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •