نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

  1. #1

    چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    با سلام
    مي خواستم بدانم چگونه مي توانم وجود يك جدول خاص را داخل ديتا بيس چك كنم ؟
    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    کنترل SQL Server با کمک کتابخانه ی فرمانهای SMO ، که SQL Managemtn Object است ممکنه.
    شما می توانید همه کارهایی که دستی پشت SQL انجام می دهید از طریق این کتابخانه انجام بدید.
    به این مقاله سر بزنید :

    http://www.mssqltips.com/sqlserverti...t-objects-smo/

  3. #3

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    تو خود sql تعداد خیلی زیادی sp مفید پیاده سازی شده که واسه همچین مواقعی به کار میرن
    شما فقط کافیه یه خط کد زیر رو اجرا کنید فهرستی از جداول موجود در پایگاه داده کنونی رو بهت میده.
    exec sp_tables

  4. #4

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    متاسفانه جواب نداد من مي خواهم يك جدول خاص و داخل ديتابيسم چك كنم
    با تشكر

  5. #5

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    دوست عزیز به این شکل استفاده کن
    exec sp_tables
    @table_name='%TableName%'

  6. #6

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    این کد رو تست کردم جواب میده


    System.Data.SqlClient.SqlConnection SqlCon = new
    System.Data.SqlClient.SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=jewel;Integrated Security=True");
    SqlCon.Open();

    System.Data.SqlClient.SqlCommand SqlCom = new System.Data.SqlClient.SqlCommand();
    SqlCom.Connection = SqlCon;
    SqlCom.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    SqlCom.CommandText = "sp_databases";

    System.Data.SqlClient.SqlDataReader SqlDR;
    SqlDR = SqlCom.ExecuteReader();

    while (SqlDR.Read())
    {
    listBox1.Items.Add (SqlDR.GetString(0));
    }

  7. #7

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    نقل قول نوشته شده توسط kebriya مشاهده تاپیک
    این کد رو تست کردم جواب میده


    System.Data.SqlClient.SqlConnection SqlCon = new
    System.Data.SqlClient.SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=jewel;Integrated Security=True");
    SqlCon.Open();

    System.Data.SqlClient.SqlCommand SqlCom = new System.Data.SqlClient.SqlCommand();
    SqlCom.Connection = SqlCon;
    SqlCom.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    SqlCom.CommandText = "sp_databases";

    System.Data.SqlClient.SqlDataReader SqlDR;
    SqlDR = SqlCom.ExecuteReader();

    while (SqlDR.Read())
    {
    listBox1.Items.Add (SqlDR.GetString(0));
    }
    این کدی که شما نوشتین فهرست پایگاه داده های سرور جاری رو برمیگردونه نه جداول یک پایگاه داده خاص.

  8. #8

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_kyan مشاهده تاپیک
    این کدی که شما نوشتین فهرست پایگاه داده های سرور جاری رو برمیگردونه نه جداول یک پایگاه داده خاص.
    بله آقای مهندس. حق با شماست. هواسم نبود
    این کد دیگه واقعا جواب میده


    System.Data.SqlClient.SqlConnection SqlCon = new
    System.Data.SqlClient.SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=jewel;Integrated Security=True");
    SqlCon.Open();
    List<string> result = new List<string>();
    System.Data.SqlClient.SqlCommand cmd = new
    System.Data.SqlClient.SqlCommand("SELECT name FROM sys.Tables", SqlCon);
    System.Data.SqlClient.SqlDataReader reader = cmd.ExecuteReader();
    while (reader.Read())
    listBox1.Items.Add(reader["name"].ToString());

  9. #9

    نقل قول: چگونگي بدست آوردن ليست جدولهاي ديتا بيس

    این کد دیگه واقعا جواب میده
    کدتون درسته و جواب میده ولی نه جواب سوال دوستمون رو.
    من مي خواهم يك جدول خاص و داخل ديتابيسم چك كنم
    کدی که ایشون میخوان به این شکله :

    SqlConnection con= new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Database_Name;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd= new SqlCommand("exec sp_tables @table_name='%'"+TableName+"'%'",con);

    con.open();
    cmd.ExecuteReader();
    con.close();

    sqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);

تاپیک های مشابه

  1. چگونگي بدست آوردن پسوند يك فايل؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 19:19 عصر
  2. سوال: چگونگي انتقال اطلاعات بين دو ديتا بيس با روش BCP
    نوشته شده توسط pars.engineer در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1387, 02:21 صبح
  3. بدست آوردن ليست فرمهاي موجود در يك پروژه
    نوشته شده توسط Parial در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 22:41 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 17:01 عصر
  5. بدست آوردن ليست propertyهاي يك شي در زمان اجرا
    نوشته شده توسط Parial در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •