نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: XCSR----->expert classifier system real valued

  1. #1
    کاربر جدید آواتار fkaz_fkaz
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    earth
    پست
    22

    XCSR----->expert classifier system real valued

    سلام بر همه
    خوبید؟
    کسی با سیستم های طبقه بند توسعه یافته با متغیرهای پیوسته (XCSR) ها آشنایی داره؟(expert classifier system real valued)
    ممنون میشم پاسخ بدید

  2. #2
    کاربر جدید آواتار fkaz_fkaz
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    earth
    پست
    22

    نقل قول: XCSR----->expert classifier system real valued

    کسی نیست بتونه کمکم کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: System.Data.SqlClient.SqlException: Conversion failed when converting the nvarchar value 'Label
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 10:04 صبح
  2. مقاله: expert system
    نوشته شده توسط girl_computer در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 12:35 عصر
  3. مشکل با نوع real
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1382, 08:27 صبح
  4. not all code pathes return value
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 11:44 صبح
  5. مشکل با نوع real
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 20:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •