نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

    چه روشی وجود داره که پیغامهای
    Exception
    را به صورت فارسی نمایش بده؟
    یا پیغامها را به صورت مفهومی نمایش بده
    که هم شماره خط خطا را نمایش بده هم نام جایی که این اتفاق افتاده و ...



  2. #2

    نقل قول: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

    ساده ترین روش استفاده از MessageBox هستش. یه کم جلوتر بری اینکه خودت یه فرم طراحی کنی و Exception رو به عنوان پارامتز اونجا بفرستی و هر جور دوس داشتی نمایش بدی. و چند راه دیگه

  3. #3

    نقل قول: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

    باید منبع Exception ها رو بدست بیاری.
    یک Dictionary بسازی که key شماره خطا باشه value متن ترجمه شده خطا. که خودت با توجه به منبع ترجمه کردی
    بعد که خطا اتفاق افتاد با توجه به شماره خطا متن فارسیشو از dictionary بدست بیاری نشون بدی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

    آیا dll ی برای اینکار وجود نداره؟
    قبلا شنیده بودم که هست اما پیداش نکردم
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

    روش دیگه اینکه توی زیر سیستم ها یک کلاس Exeption تعریف کنی
    بعد مقدار هر اکسپشن رو از ریسورس ها بخونی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

    می شه نمونه کد به من بدید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ

    روش دیگه اینکه توی زیر سیستم ها یک کلاس Exeption تعریف کنی
    بعد مقدار هر اکسپشن رو از ریسورس ها بخونی
    یکی نیست بگه چجوری مقدار هر اکسپشنو بخونم؟
    Messageهمشون که یکیه.
    An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details.

  8. #8

    نقل قول: بهترین روش نمایش پیغامهای Exception در سی شارپ


    try
    {

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);



    }


                catch (Exception ex) 
    میتونی متن خطا را بر گردونی البته اگه بخوای خودت پیغام فارسی بزاری هم میتونی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: بهترین روش برای انتخاب رکورد های مد نظر کاربر و نمایش آن در صفحه
    نوشته شده توسط Hamid2547 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 13:27 عصر
  2. مبتدی: بهترین روش برای نمایش اطلاعات خوانده شده از دیتابیس بر روی صفحه
    نوشته شده توسط Hamid2547 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1391, 11:13 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1390, 18:45 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 21:52 عصر
  5. بهترین روش خواندن شماره سریال هارد چیست؟
    نوشته شده توسط nematia در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 12:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •