نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت با روشی فوق العاده

    سلام دوستان
    شاید تا حالا خواسته باشید در برنامه هاتون با زدن دکمه اینتر به تکس باکس بعدی بروید مخصوصا در برنامه های حسابداری .
    من یه سورس کوچولو نوشتم که این کار را انجام میده با یک روش فوق العاده .
    اگر بدردتون خورد نظر بدید ممنون می شم.
    تشکر یادتون نره.


    لینک دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله niknam_mh : پنج شنبه 13 مهر 1391 در 09:20 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

    این کد رو این جوری هم می تونستید بنویسید (در این صورت نیاز به دکمه فرمان هم نیست)
        Private Sub TextBox1_up(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) _
    Handles TextBox1.KeyUp, TextBox2.KeyUp, TextBox3.KeyUp

    If e.KeyCode = 13 Then
    SendKeys.Send("{tab}")
    End If
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

    دوستان عزیز یه راه کلی هست که دیگه نیاز نیست از keypress عمل کنید و روی همه کنترل ها Enter عمل میکنه حتی روی Button و Combobox که به بانک اطلاعاتی متصل است



    Protected Overrides Function ProcessDialogKey(ByVal keyData As System.Windows.Forms.Keys) As Boolean

    If keyData = Keys.Enter Then

    Return MyBase.ProcessDialogKey(Keys.Tab)

    Else
    Return MyBase.ProcessDialogKey(keyData)
    End If

    End Function



    اگر میخوای که روی Buttonها کلید اینتر عمل نشه و کد داخل Button اجرا بشه باید قبل از ارسال کلید زمانی که Enter فشار داده میشه یه شرط بذاری که اگر Button انتخاب است کد Tab عمل نشه یعنی مثل کد زیر



    Protected Overrides Function ProcessDialogKey(ByVal keyData As System.Windows.Forms.Keys) As Boolean

    If keyData = Keys.Enter Then
    If Button1.Focused Then
    Return MyBase.ProcessDialogKey(keyData)
    Else
    Return MyBase.ProcessDialogKey(Keys.Tab)
    End If

    Else
    Return MyBase.ProcessDialogKey(keyData)
    End If

    End Function


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

    دوستان کنترل های Dev همچین خاصیتی داره
    یعنی خاصیت Enter رو True میکنی بعد خودش وقتی اینتر بزنی میره روی کنترل بعدی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

    سلام
    برای دکمه "Print screen" باید چکار کرد؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

    سلام
    برای دکمه "Print screen" باید چکار کرد؟؟؟

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    1

    نقل قول: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

    برای سی شارپ چی پس؟ Button1.Focused نداره

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    36

    نقل قول: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط arash020 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای دکمه "Print screen" باید چکار کرد؟؟؟
    سلام
    برای این کار میتونید از این کد استفاده کنید برای پرینت اسکرین هم همینطور به جای ENTER ،
    printscreen می نویسید.

    Private Sub TextBox1_KeyUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TextBox1.KeyUp
    If e.KeyCode = Keys.PrintScreen Then
    TextBox2.Focus()
    End If

تاپیک های مشابه

  1. خبر: آموزش برنامه نويسي تحت ويندوز - سي شارپ دات نت
    نوشته شده توسط Masoud_TB در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1395, 00:54 صبح
  2. سوال: در تکس باکس نمیخوام دکمه اینتر زده بشه؟
    نوشته شده توسط msozan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 12:31 عصر
  3. خبر: آموزش برنامه نويسي تحت ويندوز - سي شارپ دات نت
    نوشته شده توسط Masoud_TB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 11:55 صبح
  4. فراخوانی دکمه های کیبورد بوسیله صدا
    نوشته شده توسط <<<S.H.M>>> در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 14:10 عصر
  5. فراخوانی دکمه های کیبورد با صدا
    نوشته شده توسط <<<S.H.M>>> در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 08:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •