نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    سلام. من در فرم گزارشم در استیمول سافت فیلد وضعیت قسط از نوع Bool هست و در گزارش عبارت "True" برای قسط پرداخت شده و عبارت "False" رو برای قسط پرداخت نشده نمایش میده. میخوام به جای False از "پرداخت نشده" و به جای True از "پرداخت شده" استفاده کنم. با جستجوهایی که انجام دادم متوجه شدم باید درون استیمول برای تکست باکسی که مقدار True یا False میگیره کد زیر رو قرار بدم ولی مشکل من اینجاست که نمیدونم این کد رو باید کجا بزارم. من خصوصیات تکست باکس رو نگاه کردم ولی نمیدونم باید در کدوم خصوصیت کد رو بزارم.
    {IIF((StatusGhest==0),"پرداخت شده","پرداخت نشده") }

    ممنون میشم دقیقا بگید که کد رو کجا بزارم. تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    سلام
    در یک تاپیک دیگه جواب سئوال را دادم
    در خاصیت TEXT بجای StatusGhest فرمول بالا را قرار دهید . همین
    اگر درست نشد فایل گزارشتون را اینجا قرار دهید تا اصلاح کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    با سلام
    باید در قسمت code بنویسید .
    کلیک راست کنید کنار زیانه page قسمت code میبینید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    هم روش آقای aslan و هم روش آقای فخراوری رو تست کردم ولی هر دو روش خطا میده.(داخل خود استیمول هم که روی تب preview کلیک میکنم همین خطاها رو صادر میکنه).
    خطا با روش آقای aslan :
    errorreport2.JPG

    خطا با روش آقای فخرآوری :
    errorreport.JPG

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    سلام
    StatusGhest چیه ؟ اگر Columns ی از یک DataSource هست پس باید نام دیتاسورس قبل از اون بیاد مثلا { YourDataSourceName.StatusGhest}
    همانطور که از متن خطا مشخصه چیزی بنام StatusGhest شناسایی نمیشه ( علت : شرح بالا )

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    در قسمت کد
    using System;
    using System.Drawing;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data;
    using Stimulsoft.Controls;
    using Stimulsoft.Base.Drawing;
    using Stimulsoft.Report;
    using Stimulsoft.Report.Dialogs;
    using Stimulsoft.Report.Components;

    namespace Reports
    {
    public class Report : Stimulsoft.Report.StiReport
    {
    public Report() {
    this.InitializeComponent();
    }


    public static string Cheking(bool Text)
    {
    if(Text)
    {
    return "مقدار درست";
    }
    else
    {
    return "مقدار غلط";
    }
    }


    #region StiReport Designer generated code - do not modify
    #endregion StiReport Designer generated code - do not modify
    }
    }


    روی فرم برای طراحی
    {Cheking(datetime.status)}

    همین
    فقط باید نوع فیلد در لیست لستیمولیت bool تعریف شود

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    آقای فخر اوری همون خطای مربوط به نشناختن فیلد StatusGhest رو میده. ولی این فیلد وجود داره. تو عکس زیر مشخصه که این فیلد وجود داره.
    errorreport3.JPG

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    روی فرم برای طراحی
    {Cheking(datetime.status)}
    این قسمت رو متوجه نشدم. لطفا بیشتر توضیح بدید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    ببنید .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (45.0 کیلوبایت, 121 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.png‏ (10.7 کیلوبایت, 116 دیدار)
    • نوع فایل: png 3.png‏ (53.3 کیلوبایت, 118 دیدار)
    • نوع فایل: png 4.png‏ (16.4 کیلوبایت, 115 دیدار)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار madrid-poorya
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    131

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    توی قسمتی که فرمت تکست رو میشه انتخاب کرد بر اساس تاریخ پول و........ یه قسمت داره که میشه برای true false on off مقدار دهی کرد. من از این روش استفاده میکنم خیلی ساده

  11. #11

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari;
    ببنید .
    سلام. ببخشید یک سوال:
    توی قسمت کد چطوری میشه دستوری مثل "شماره صفحه" رو نوشت؟

  12. #12

    نقل قول: دستور IIF رو باید در کجای استیمول سافت بنویسم؟

    جالب بود برام که تازه کارم

تاپیک های مشابه

  1. دستور IIf
    نوشته شده توسط arman2000 در بخش Access
    پاسخ: 53
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 11:47 صبح
  2. فیلتر در استیمول سافت
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 14:48 عصر
  3. كمك در خصوص دستور IIf
    نوشته شده توسط behrooz-salehi در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 مهر 1389, 21:40 عصر
  4. مشکل با دستور IIF سیکوال، در BDE دلفی
    نوشته شده توسط FiACKER در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 09:38 صبح
  5. استفاده از دستور IIF يا جايگزين آن در SQL Server
    نوشته شده توسط E_Alikhani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 19:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •