نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi7s
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    هر جایی می تونه باشه
    پست
    141

    Thumbs up چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    با سلام

    یک بازی ساده و تک مرحله ای شبیه Angry Birds ساخته ام که توضیحات و آموزش و ... را می توانید از اینجا مشاهده کنید.

    موفق باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    بازیش جالب بود ولی توضیحات راضی کننده نبود.
    +

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi7s
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    هر جایی می تونه باشه
    پست
    141

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    سلام
    بازیش جالب بود ولی توضیحات راضی کننده نبود.
    در زمان نوشتن آن توضیحات بیشتر در نظر داشتم قسمت های کلی و اصلی را توضیح دهم تا جزئیات ساخت بازی-از طرفی وقت درست و حسابی هم نداشتم
    در حال حاضر شما و یا فرد دیگری که آن مطلب را خوانده، اگر احساس می کنید توضیحات قسمتی کم است و یا اصلا در مورد موضوعی توضیح داده نشده آن را به من بگویید، من توضیحات را ویرایش و اعلام می کنم.

    !!!- تا آنجایی که من می دانم از علامت + برای جمع دو عدد استفاده می شود! اگر شما منظور خاص دیگری ار آن دارید می توانید آن را به زبان فارسی بگویید!

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    در کل خوندم خیلی برام سوال پیش اومد تا به اون لینکه مراجعه کردم بازم بررسی می کنم سوالی بود می پرسم ...

    !!!- تا آنجایی که من می دانم از علامت + برای جمع دو عدد استفاده می شود! اگر شما منظور خاص دیگری ار آن دارید می توانید آن را به زبان فارسی بگویید!
    + را من بیشتر برای این استفاده می کنم که ارجاع بدم یا اینکه بگم در فکر چیه ازش استفاده می کنم اینجا هم منظور این بوده توضیحات نوشته را با توضیحات خودتون مقایسه کنید .
    و از معنی زیر استفاده شده ;)
    Plus and minus are Latin terms meaning "more" and "less", respectively.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi7s
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    هر جایی می تونه باشه
    پست
    141

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    با سلام

    در کل خوندم خیلی برام سوال پیش اومد تا به اون لینکه مراجعه کردم بازم بررسی می کنم سوالی بود می پرسم ...
    + را من بیشتر برای این استفاده می کنم که ارجاع بدم یا اینکه بگم در فکر چیه ازش استفاده می کنم اینجا هم منظور این بوده توضیحات نوشته را با توضیحات خودتون مقایسه کنید .
    این طور که من متوجه شدم شما دو مطلب سایتم را باهم قاطی کرده اید! (اگر بد متوجه شدم بیشتر توضیح دهید)
    این لینکی که گذاشته اید در مورد Three.js (انجین سه بعدی تحت وب) و Ammo.js (پورت جاوااسکریپت موتور فیزیک سه بعدی Bullet ) می باشد و مربوط به مطلب قبلی سایتم می شود و در کل هیچ ربطی به مطلب فعلی که یک بازی دو بعدی (با استفاده از انجین cocos2d و موتور فیزیک box2d ) هست، ندارد.

    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    والا من این پست جدیدت رو چند خطش رو خوندم چیزی دستگیرم نشد و نفهمیدم چی به چیه رو گوگل سرچ زدم در مورد موتور ammo.js رسیدم به اون لینک و دیگه همونو خوندم یک چیزایی فهمیدم .
    الان هنوز مجدد بررسی نکردم الانم که میگی پریدی رو یک موتور دیگه که باید بعداً بخونمش.
    در ثانی منم اونقدر که بدردم بخوره یاد میگیرم تنبلی و هزار درد :دییییی
    آخرین ویرایش به وسیله amin1softco : دوشنبه 17 مهر 1391 در 20:54 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    امروز رفتم دوباره از اول خوندم . (البته بی دقت) خلاصه آخرش این بنده که پشت پرنده است چطوری پیاده شده ؟
    ولی در کل بدی هم ننوشته بودی...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdi7s
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    هر جایی می تونه باشه
    پست
    141

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    ... این بنده که پشت پرنده است چطوری پیاده شده ؟...
    مثل خود پرنده! البته با یک تفاوت کوچک، برای پرنده زمانی که شما کش تیرکمان را می کشید فقط مکان پرنده تغییر می کند، اما برای آن بند لازم است چرخش هم تغییر کند، به کد زیر(که در رویداد onTouchesMoved در فایل game.js نوشته شده) نگاه کنید:

    if (topRubber) {
    rubber.setScaleY(1.1 - ((0.7 / this.slingRadius.max) * length));
    this.slingRubber3.setRotation(-rubberDeg);
    this.slingRubber3.setPosition(cc.pAdd(from, cc.p((length) * Math.cos(rubberAng), (length) * Math.sin(rubberAng))));
    }


    نام آن بند در کد slingRubber3 هست. کد تخصیص مکان جدید برای این بند دقیقا شبیه کدی است که برای تعیین مکان پرنده نوشته شده(که در آن پست توضیح دادم). چیز اضافه ای که وجود دارد چرخش آن است، متغیر rubberDeg زاویه ای است که از بردار حاصل از تفریق دو پارامتر to (نقطه ی پایانی کش) و from (نقطه ابتدای کش) بدست آمده (اگر توجه کنید می بیند دو کش تیرکمان نیز چرخشی برابر با بند پشت سر پرنده دارند، برای همین چرخش آن بند را از چرخش آن دو بند محاسبه میکنیم) و در آخر برای تعیین چرخش از متد setRotation استفاده کرده ایم و منفی زاویه بدست آمده را به فرستادیم. چرا منفی زاویه بدست آمده؟ چون در انجین Cocos2D زوایای منفی پاد ساعت گرد و زوایای مثبت ساعت گرد هستند!

    موفق باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mtareh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    103

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    ممنون خوب بود

  10. #10

    نقل قول: چگونه بازی Angry Birds بسازیم؟!

    لینکش خرابه اگه کسی اینو داره آپ کنه چون خیلی لازمش دارم

تاپیک های مشابه

  1. چطور میتونم یک بازی مشابه انگری بیردز angry birds بسازم ؟
    نوشته شده توسط gothic در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1391, 14:24 عصر
  2. گفتگو: چگونه بازی دوز را بنویسم؟
    نوشته شده توسط mortezamsp در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 23:28 عصر
  3. چگونه یک اینترنت کانکشن بسازیم؟
    نوشته شده توسط saeed_h در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 16:23 عصر
  4. سوال: چگونه بازی آنلاین در وب سایت خود قرار دهیم
    نوشته شده توسط mohsen.gb20 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1387, 18:04 عصر
  5. چگونه یک یادآور تاریخ بسازیم؟
    نوشته شده توسط رها در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 18:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •