نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

  1. #1

    مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    با سلام ..........
    من تو برنامم میخوام جمع 15تا تکست (تکست ها حاوی اعداد به صورت 1,000 هستن یا 5,000,000)
    بذارم تو یه تکست دیگه ولی چون فرمت تکست باکس ها به صورت بالاست جمع درست در نمیاد در واقع هر چی قبل از علامت , هست جمع میشه و بقیه جمع نمیشه

    چطور میتونم اینا رو جمع کنم نمیخوام فرمت رو عوض کنم چون فاکتور فروش هست و تکست ها قیمت ها و این فرمت ضروریه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    سلام
    اینجوری:
    (3 تا تکست باکس، یه دونه کامند بوتون)

    Private Function RemoveChar(ByVal str As String) As String
    Dim i As Variant, c As String
    For i = 1 To Len(str)
    c = Mid(str, i, 1)
    If Asc(c) >= vbKey0 And Asc(c) <= vbKey9 Then
    RemoveChar = RemoveChar & c
    End If
    Next
    End Function
    Private Sub Command1_Click()
    On Error Resume Next
    Dim jam As Variant
    jam = Val(RemoveChar(Text1)) + Val(RemoveChar(Text2))
    Text3 = Format(jam, "###,###,###,###,###,###,###,###")
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    سلام علیکم
    یا کاما را از رشته حذف کنیم، برای مثال:
    Private Sub Command1_Click()
    Caption = CVal(Text1) + CVal(Text2) + CVal(Text3)
    End Sub

    Public Function CVal(sString$)
    CVal = Val(Replace(sString$, ",", ""))
    End Function


    چرا که اگه پیش از حذف کاما از Val استفاده کنیم تنها عدد سمت چپ برگشت داده میشود

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    ممنون از تمام دوستان مشکل با راهنمایی آقا محسن حل شد

  5. #5

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    من یه مشکل خیلی عجیب دارم وقتی میخوام دوتا متغییر رو جمع کنم مثلا x1+x2 اگه مقدار هر کدومشون 2 باشه به جای اینکه بنویسه 4 -------> مینویسه 22 یعنی میزارتشون کنار هم بقیه عملگرها درسته ها فقط جمع که من باهاش کار دارم مشکل داره ؟! چیکارش کنم ؟!

  6. #6

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    نقل قول نوشته شده توسط shinyboy مشاهده تاپیک
    من یه مشکل خیلی عجیب دارم وقتی میخوام دوتا متغییر رو جمع کنم مثلا x1+x2 اگه مقدار هر کدومشون 2 باشه به جای اینکه بنویسه 4 -------> مینویسه 22 یعنی میزارتشون کنار هم بقیه عملگرها درسته ها فقط جمع که من باهاش کار دارم مشکل داره ؟! چیکارش کنم ؟!
    سلام علیکم
    به احتمال خیلی قوی x1 و x2 از نوع String هستند، کد را به ضورت زیر بنویسید:

    Val(x1)+Val(x2)



    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  7. #7

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    مرسی از جواب سریع تون ولی تو تعریف متغیر ها جفتشون رو از نوع Integer معرفی کردم. اگه اینجوریه عملگرهای دیگه چرا درست کار میکنه؟!!!

  8. #8

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    سلام دوستان
    من برعکس این مشکل رو دارم
    یعنی یه تکست باکس دارم می خوام وقتی توش عدد تایپ می کنی سه رقم سه رقم با کامل جدا کنه
    برای مبلغ می خوام
    لطفا کمک کنید

  9. #9

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    نقل قول نوشته شده توسط shinyboy مشاهده تاپیک
    مرسی از جواب سریع تون ولی تو تعریف متغیر ها جفتشون رو از نوع Integer معرفی کردم. اگه اینجوریه عملگرهای دیگه چرا درست کار میکنه؟!!!
    الحاق مقادیر فقط در رشته ها صورت میگیره و در غیر آن براساس عملگر مابینشون جمع، تفریق و ... میشه، یکی از متغیرها را (مثلا x1) انتخاب و Shift+F2 را فشار بدین تا cursor به خط اعلان متغیر پرش کنه و نوعش مشخص بشه


    نقل قول نوشته شده توسط aliphp1
    سلام دوستان
    من برعکس این مشکل رو دارم
    یعنی یه تکست باکس دارم می خوام وقتی توش عدد تایپ می کنی سه رقم سه رقم با کامل جدا کنه
    برای مبلغ می خوام
    لطفا کمک کنید
    سلام علیکم
    بهتر بود سوال را در تاپیک جداگانه ای مطرح می کردید، کد نمونه زیر را بررسی کنید:

    Private Sub Command1_Click()
    MsgBox "1000000000 -> " & Format("1000000000", "#,###")
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  10. #10

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    بازم ممنون با val(x1) l مشکل حل شد. ولی من اون کاری رو که شما گفتید کردم. تو خط اعلان متغیر نوعش integer بود. هنوزم نفهمیدم چرا اونو به عنوان رشته میشناخت !!!!

    برای مشکل دوستمون یه روش دیگه هم هست . تو propeties هر تکست باکس یه گزینه برای تعییین نوع متغیر داخل اون هست . اگر اونو رو number بزاری یه تیک داره که نوشته عددهارو 3 تا 3 تا جدا کنه !

  11. #11

    نقل قول: مشکل با جمع کردن اعدادی که به صورت 1,000 یا 5,000,000 هستن

    نقل قول نوشته شده توسط shinyboy مشاهده تاپیک
    برای مشکل دوستمون یه روش دیگه هم هست . تو propeties هر تکست باکس یه گزینه برای تعییین نوع متغیر داخل اون هست . اگر اونو رو number بزاری یه تیک داره که نوشته عددهارو 3 تا 3 تا جدا کنه !
    سلام علیکم
    خاصیت DataFormat برای زمانی است که کاربر textbox را به یک data-source متصل کرده باشد

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در جمع کردن محتوای دو textbox
    نوشته شده توسط bahman.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1395, 18:08 عصر
  2. حرفه ای: مشکل در جمع کردن فیلدها
    نوشته شده توسط araz_pashazadeh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1390, 11:49 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرا کردن پروژه وبی به صورت مجددا
    نوشته شده توسط milad.rahmian در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 شهریور 1389, 01:45 صبح
  4. سوال: sort کردن اعدادی که به صورت رشته ذخیره شدن
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 07:06 صبح
  5. مشکل در Export کردن با FastReport به صورت Tiff با کیفیت بد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 21:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •