نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    52

    An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    دوستان، من هروقت میخوام AndroidManifest.xml رو در مد XML باز کنم با پیغام خطای An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException مواجه میشم!

    اشکال از چیه؟ چطور میتونم رفعش کنم؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط Ghadiri_S مشاهده تاپیک
    دوستان، من هروقت میخوام AndroidManifest.xml رو در مد XML باز کنم با پیغام خطای An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException مواجه میشم!

    اشکال از چیه؟ چطور میتونم رفعش کنم؟

    با تشکر
    یعنی چی در مُد؟!
    یعنی تکس هاشو ببینید دیگه؟

    قاطی کرده اکلیپس.
    از ورژنِ آخرش استفاده کنید: Indigo

    هروقت ازین شیرین کاریا دیدید،Clean :نید ،ان شاالله حل شه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    52

    نقل قول: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    من متوجه شدم هر وقت فایل activity_main.xml یا MainActivity.java رو از پروژه حذف میکنم این خطا رو میده

    آخه من نمیخوام از این دو تا که پیشفرض خود ایکلیپس درست میکنه استفاده کنم.
    البته من اکتیویتی مورد نظرم رو درست میکنم و تو فایل AndroidManifest.xml تغییرات لازم رو اعمال میکنم برای مثال کد زیر رو ببینید


    ...
    ...
    <application
    android:icon="@drawable/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@style/AppTheme" >

    <activity
    android:name=".MainActivity"
    android:label="@string/title_activity_main" >
    </activity>


    <activity
    android:name=".FrmNew">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>

    </application>

    ...
    ...


    اما همین که اون اکتیویتی رو پاک میکنم با این خطا که گفتم مواجه می شم!

    مشکل از کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط Ghadiri_S مشاهده تاپیک
    من متوجه شدم هر وقت فایل activity_main.xml یا MainActivity.java رو از پروژه حذف میکنم این خطا رو میده

    آخه من نمیخوام از این دو تا که پیشفرض خود ایکلیپس درست میکنه استفاده کنم.
    البته من اکتیویتی مورد نظرم رو درست میکنم و تو فایل AndroidManifest.xml تغییرات لازم رو اعمال میکنم برای مثال کد زیر رو ببینید


    ...
    ...
    <application
    android:icon="@drawable/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@style/AppTheme" >

    <activity
    android:name=".MainActivity"
    android:label="@string/title_activity_main" >
    </activity>


    <activity
    android:name=".FrmNew">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>

    </application>

    ...
    ...


    اما همین که اون اکتیویتی رو پاک میکنم با این خطا که گفتم مواجه می شم!

    مشکل از کجاست؟
    اکتیویتی رو پاک کردید ، ولی هنوز کدهاش و معرفیش توی مانیفست هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    سلام. اگه اصلا فایل رو باز نمی کنه که اشکال از eclipse اته... فایل xml رو با text editor ویرایش کن ببین درس میشه یا نه

  6. #6

    Lightbulb نقل قول: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط Ghadiri_S مشاهده تاپیک
    من متوجه شدم هر وقت فایل activity_main.xml یا MainActivity.java رو از پروژه حذف میکنم این خطا رو میده

    آخه من نمیخوام از این دو تا که پیشفرض خود ایکلیپس درست میکنه استفاده کنم.
    البته من اکتیویتی مورد نظرم رو درست میکنم و تو فایل AndroidManifest.xml تغییرات لازم رو اعمال میکنم برای مثال کد زیر رو ببینید


    ...
    ...
    <application
    android:icon="@drawable/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@style/AppTheme" >

    <activity
    android:name=".MainActivity"
    android:label="@string/title_activity_main" >
    </activity>


    <activity
    android:name=".FrmNew">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>

    </application>

    ...
    ...


    اما همین که اون اکتیویتی رو پاک میکنم با این خطا که گفتم مواجه می شم!

    مشکل از کجاست؟
    اکتیویتی رو پاک کردید ، ولی هنوز کدهاش و معرفیش توی مانیفست هست.

  7. #7

    نقل قول: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    سلام دوستان تروخدا یکی کمک کنه تازه استارت برنامه نویسی زدم یه پروژه ساده نوشتم تو اکلیپس میخوام تو دیوایس واقعی ران کنم این ارورو میده
    java.lang.NullPointerException
    باس چیکار کنم؟

  8. #8

    نقل قول: An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط jimbo86 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان تروخدا یکی کمک کنه تازه استارت برنامه نویسی زدم یه پروژه ساده نوشتم تو اکلیپس میخوام تو دیوایس واقعی ران کنم این ارورو میده
    java.lang.NullPointerException
    باس چیکار کنم؟
    شما متن کامل ارور رو بزار لطفا ضمن اینکه تایپیک جدید باز میکردی بهتر بود و اینکه چیکار میکنی ک این ارور رو میده اگر میشه کدت رو هم بزار

تاپیک های مشابه

  1. خطای An error has occurred while establishing a connection to the server
    نوشته شده توسط انتظاری در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 21:26 عصر
  2. A transport-level error has occurred when sending the request to the server
    نوشته شده توسط mohammady2 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 12:05 عصر
  3. پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 05:32 صبح
  4. Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NullPointerException
    نوشته شده توسط jeus در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:29 عصر
  5. سوال: Java.lang.NullPointerException in EClipse
    نوشته شده توسط 2nd-Cup در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •