نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در shortcut key

  1. #1

    مشکل در shortcut key

    سلام دوستان من یک فرم دارم که درون آن یک تکست باکس هستش زبان فرمم هم با استفاده از کد نویسی فارسی کردم و نمیخوام تغییرش بدم . میخوام وقتی کاربر Shift + Z را مثلاً فشرد وارد پنجره ای شود.

    اما مشکلم اینجاست چون که زبان فرمم فارسی Shift + Z را نمیشناسه بلکه Shift + ة را شناسایی مکنه چگونه میتونم این دو رو بهم تبدیل کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: مشکل در shortcut key

    سلام
    شما دارید از Keypress استفاده می کنید از Keydown استفاده کنید درضمن در Keydown از Keydata درون شی e استفاده نمائید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در shortcut key

     private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Alt && e.KeyCode==Keys.F1)
    {
    new frmNamehaye_dakheli().ShowDialog();
    }}

    و
    keypreview =True

  4. #4

    نقل قول: مشکل در shortcut key

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
     private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Alt && e.KeyCode==Keys.F1)
    {
    new frmNamehaye_dakheli().ShowDialog();
    }}

    و
    keypreview =True
    دوست من این چی نوشتی ؟؟؟ من اینا رو بلدم میگم میخوام از Shift + Z استفاده کنم اما چون زبان فرم میخوام فارسی باشه Z را بصورت ة میشناسه میخوام Shift + ة = Shift + Z باشه .اینو حل کن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: مشکل در shortcut key

    میشه لطف کنید کدتون رو بذارین!
    آخه منم زبان رو فارسی میکنم ولی وقتی کلید z رو میزنم همون z رو میده نه معادل فارسیشو.
    اگه کدتون رو بذارین بهتر میتونیم کمکتون کنیم.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در shortcut key

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    دوست من این چی نوشتی ؟؟؟ من اینا رو بلدم میگم میخوام از Shift + Z استفاده کنم اما چون زبان فرم میخوام فارسی باشه Z را بصورت ة میشناسه میخوام Shift + ة = Shift + Z باشه .اینو حل کن.
    دوست من این یه نمونه هستتش منم فارسی استفاده میکنم . این کد من طبق حرف دوست قبلیمون بود که گفته بود از key_Down استفاده کن. شما تو key_down کنترل یا هر چی که هست کد خدتون رو قرار یدهید. شما یاز کد خودتو بذار تا ببینیم مشکلت کچاست

  7. #7

    نقل قول: مشکل در shortcut key

    دوست عزیز مشکل شما به اسن شکل درست میشه
    من امتحان کردم جواب داد. ببینید لطفا"
     if (e.Modifiers == Keys.Shift && e.KeyCode == Keys.Z)
    {
    new frmNamehaye_dakheli().ShowDialog();
    }

  8. #8

    نقل قول: مشکل در shortcut key

    از همه ممنون حل شد .

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: shortcut key برای برنامه در هر حالت
    نوشته شده توسط shahrokhimostafa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 22:37 عصر
  2. سوال: كامپوننت براي مديريت Shortcut Key ها
    نوشته شده توسط Silent Ninja در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1390, 13:24 عصر
  3. سوال: طريقه ساخت ShortCut Key در برنامه
    نوشته شده توسط sir_djalireza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 22:53 عصر
  4. تعریف Shortcut key برای button
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 13:42 عصر
  5. سوال: Shortcut Key
    نوشته شده توسط pazis-flasher در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 20:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •