نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام
    امید وارم این آموزش بدرد بخور باشه
    مرحله اول ثبت نام در سایت ارائه دهنده هاست رایگان مثل xzn.ir یا zgig.ir یا gigri.ir یا gigpa فرق نداره . بعد از ثبت نام و فعال شدن حسابتون وارد کنترل پنل شوید .
    مرحله 2 :

    ایجاد دامنه :

    c1.jpg

    ثبت دامنه مورد نظر :
    دامنه رو با نام barnamenevis.zgig.ir ایجاد کردم

    d1.jpg


    بعد از تایید دامنه وارد کنترل پنل می شوید .

    مرحله 3:ایجاد دیتابیس .

    برای این کار در کنترل پنل وارد قسمت mysql databases می شویم
    m.jpg
    دیتابیس را با نام u537635166_barnameh و با نام کاربری u537635166_book و پسورد barnamenevis ایجاد کردم .

    m33.jpg


    باید جداول رو اینجا بسازید ایمپورت نکنید .برای این منظور وارد php my admin می شویم .

    مرحله 4: آپلود سایت

    برای این کار در کنترل پنل شده و ارد file manger1 می شویم
    f1.jpg


    ان شاء الله فردا کامل می کنم.








    آخرین ویرایش به وسیله زینب فاطمی : چهارشنبه 19 مهر 1391 در 15:28 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام
    چون میخواستم مطلب رو با عکس بذارم در هر تاپیک بیشتر از 5 تا عکس اجازه نمیداد مجبور شدم این طوری ادامه بدم .
    ادامه مرحله 4 : برای آپلود فایل وارد public_html می شویم حتما توی این پوشه آپلود کنید اگر نه نمایش نمی دهد .

    u1.jpg

    در این پوشه صفحه ی پیش فرض رو بردارید .
    u2.jpg
    بعد از آپلود فایل زیپ رو باید آن زیپ کنید . اگرنه سایتتون رو نمایش نمی دهد و البته بعضی سایت ها نیاز به آن زیپ دارند .
    z1.jpg

    مرحله 5: ارتباط با دیتابیس

    connection در اینجا باید به دیتابیس رو درست کنید .
    مثلا اگر با زبان php می نویسید :

     <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <?php

    $link=mysql_connect('localhost','root','');
    if(!$link)
    { die("couldn't connect to my sql");};
    mysql_select_db('databases',$link) or die("couldn't connect to db");
    mysql_query('set names utf8') or die(mysql_error());

    ?>
    حالا باید طبق هاست جدید تغییر کنه ما در مرحله 3 دیتابیس را با نام u537635166_barnameh و با نام کاربری u537635166_book و پسورد barnamenevis ایجاد کردیم . پس connection ما می شود :

     <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <?php

    $link=mysql_connect('mysql.zgig.ir','u537635166_bo ok','barnamenevis');
    if(!$link)
    { die("couldn't connect to my sql");};
    mysql_select_db('u537635166_barnameh',$link) or die("couldn't connect to db");
    mysql_query('set names utf8') or die(mysql_error());

    ?>
    مرحله 6 :پسورد گذاشتن روی پوشه مثلا بخش مربوط به مدیریت . برای این کار باید صفحه مثلا admin.php رو باید داخل یک پوشه قرار بدید که من اسمشو admin گذاشتم .
    حالا به قسمت کنترل پنل رفته و وارد password protect می شویم .
    p2.jpg
    پوشه مورد نظر را به همراه اطلاعات خواسته شده وارد کنید.
    yy.jpg


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    باید جداول رو اینجا بسازید ایمپورت نکنید .برای این منظور وارد php my admin می شویم .
    زینب جان چرا میگید نباید ایمپورت کنید ؟ من جداول رو نمیسازم و کل پایگاه رو ایمپورت میکنم و تا به حال هم مشکلی نداشتم . شاید منظور دیگه ای داشتی و من متوجه نشدم !! درسته ؟!
    ولی مرسی ، جای همچین آموزشی خالی بود !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام
    اخه من ایمپورت کردم کار نمی کرد و با پشتیبانی مطرح کردم و گفتن ایمپورت نکنید . نمیدونم شاید من جایی اشتباه می کردم اگه با ایمپورت کار کنه خیلی خوبه .
    ممنون خواهش می کنم وظیفم بود .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    شاید به هاستی که خریداری میکنیم ارتباط داره ، چون من اینو نشنیده بودم .
    در مورد اینکه پوشه ی پیش فرض رو هم حذف کنیم ، باز من این کار رو تا بحال انجام ندادم ، ولی شاید نکاتی که میگید رعایت بشه ، بهتر و استانداردتر باشه.
    ممنون عزیزم.

  6. #6

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    مرسی ممنون

  7. #7

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    بهتر برای اکسپورت به صورت Gzip اکسپورت کنیم تا با چنین مشکلاتی مواجه نشویم

  8. #8

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام به همه دوستان چرا وارد قسمت فایل منیجر نمیشه؟

  9. #9

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    من یه سوال دارم من خودم یه دامنه ثبت کردم اگه بخوام از هاست رایگان استفاده کنم میشه یا نه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط rtg067 مشاهده تاپیک
    من یه سوال دارم من خودم یه دامنه ثبت کردم اگه بخوام از هاست رایگان استفاده کنم میشه یا نه؟
    سلام
    بلی میشود!
    فقط تو مرحله :
    https://barnamenevis.org/attachment.p...0&d=1349810980
    باید تیک اولی را بزنید! یعنی i want to host my own domain را انتخاب کنید و نام دامنه را وارد کنید و در پنل دامنه هم باید dns های مربوط ب هاست را وارد کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط vampirex مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان چرا وارد قسمت فایل منیجر نمیشه؟
    میشه! دفه اول پسورد میگیره! و دفه دوم وارد میشه!

  12. #12

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام ممنون از اموزش جالب تون.ولی وقتی میخوام برم توی فایل منیجر میگه هنوز نصب نشده.بعدش هم که نصب میکنم و روی نمایش دادن نتیجه کلیک میکنم دوباره صفحه ی قبلی میاد.باید چه کار کنم؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط parsagt2 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از اموزش جالب تون.ولی وقتی میخوام برم توی فایل منیجر میگه هنوز نصب نشده.بعدش هم که نصب میکنم و روی نمایش دادن نتیجه کلیک میکنم دوباره صفحه ی قبلی میاد.باید چه کار کنم؟
    تیکت بذارید اونحا مشکلتون رو مطرح کنید . جواب میدن .اگر نشد فاگیگ عضو بشید مشکلی تو آپلود پیش نمیاد . اگر سوالی بود بگید.
    آخرین ویرایش به وسیله زینب فاطمی : پنج شنبه 24 مرداد 1392 در 15:38 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    تشکر زینب خانم , در مورد این هاست های رایگان کسی میدونه ایا تضمینی است روش یا نه ؟

    یعنی چند مدت میذارن استفاده کنیم ؟ و چقدر میشه اعتماد کرد که بعدا حذف نشه اطلاعت و ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط loveload مشاهده تاپیک
    تشکر زینب خانم , در مورد این هاست های رایگان کسی میدونه ایا تضمینی است روش یا نه ؟

    یعنی چند مدت میذارن استفاده کنیم ؟ و چقدر میشه اعتماد کرد که بعدا حذف نشه اطلاعت و ...
    من توی xzn / fagig/ zgig اپلود کردم در zgig دچار کمبود بودجه شد تبلیغات گذاشت و xzn پاسخگو نبودن و xzn / zgig اگر اپلود کنید و سر نزنید پیام میده بهتون که نیاید اکانتتون حذف میشه . فاگیگ اینطوری نیست بنظرم بهتر هست و مشکلی تو قسمت اپلود و مدیریت پیش نمیاد.
    شما میتونید بک اپ بگیرید از اطلاعات تون.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    اونهایی که فایل منیجرشون باز نمیشه از فایل منیجر بدون شماره استفاده بکنن....
    برای اپلود هم پیشنهاد میکنم از لین کد استفاده کنید:

    <meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />
    <style>
    .red{color:red;font-weight:bold;}
    .green{color:green;font-weight:bold}
    span{display:block;padding:2px;}
    a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}
    </style>
    <form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>
    <div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>
    آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>
    قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >
    <input type=hidden name=ok value=ok >
    <br><br>
    <input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />
    </form>
    <?php
    if(isset($_POST['ok'])){
    $content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));
    @mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);
    $fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");
    if (!$fp)
    echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';
    else
    echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';
    fwrite($fp, $content);
    fclose($fp);
    }

    ?>
    </div>
    <?php
    function getDirectoryList ($directory)
    {
    $results = array();
    $handler = opendir($directory);
    while ($file = readdir($handler)) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
    $results[] = $file;
    }
    }
    closedir($handler);
    return $results;
    }
    $files = getDirectoryList (dirname( __FILE__ ));
    foreach($files as $file){
    echo '<a href="http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file.'">http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file."</a><br />";
    }
    ?>


    اینو توی یه فایل با پسوند php بریزید و فایل php رو باز کنید....
    با این کار میتونید هر فایلی رو از طریق لینک اپلود کنید!!!
    هاست رایگان هم xzn.ir از بهترین هاست...

    اگه از هاست استفاده نشه بعد از یه مدت اخطار حذف هاست برای شما میاد و اگه توجه نکنید کلا حذف میشه!!!!

  17. #17

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام
    ببخشید من اولین باره که سایتی رو میخوام آپلود کنم.
    میخواستم بدونم کدهایی که برای ارتباط با دیتابیس گفتید.باید کجا قرار بدم؟؟؟؟
    ممنون

  18. #18

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام سایتی که میخوایم اپلود کنیم حتما باید php باشه چون من با asp سایتمو نوشتم و اپلودشم کردم ولی وقتی اسم سایتمو مینویسم به جای باز کردن سایتم عین پروژه رو میاره مثلا homepage و وقتی بازش میکنم فقط کداشو نشون میده سایت به نمایش در نمیاد باید چکار کنم تو رو خدا یکی کمکم کنه ضروریه!!!

  19. #19

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام
    میخواستم بدونم کدهایی که برای ارتباط با دیتابیس گفتید.کجا قرار بدم؟
    کلا کد هارو کجا وارد کنم و چطوری قالب رو واسه سایت بزارم؟
    ممنون

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط Hack-8 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخواستم بدونم کدهایی که برای ارتباط با دیتابیس گفتید.کجا قرار بدم؟
    کلا کد هارو کجا وارد کنم و چطوری قالب رو واسه سایت بزارم؟
    ممنون
    سلام
    کد های مربوط به ارتباط با دیتابیس در مرحله چهارم تو فایل منیجر اپلود میشه
    کلا کد ها توی فایل منیجر اپلود میشه .
    سوالی بود بگید .

  21. #21
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    من هم توی سایت گیگ پا حساب باز کردم بعد ممنون از راه نمایی شما
    http://www.asemoon.co.nr

  22. #22

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام من تمام کارهایی رو که گفتید انجام دادم اما سایتم هنوز مشکل داره و ارور می دهWarning: require_once(Connections/connection.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u207631599/public_html/NewsCMS/header.php on line 1 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'Connections/connection.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u207631599/public_html/NewsCMS/header.php on line 1
    کسی می تونه راهنمایی کنه یوزر پسورد بدم ؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    35

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    تشکر از آموزش
    اما بهنگام وارد کردن آدرس سایت روی هاست خریداری شده بجای نمایش سایت نام پوشه آپلود شده را نمایش می دهد و با کلیک روی آن سایت نمایش داده می شود!!!چرا؟؟؟؟و چه کاری باید انجام دهم که با واردکردن آدرس سایت، سایت نمایش داده شود
    یک مشکل دیگه هم برای کانکشن دارم بجای این mysql.zgig.ir درmysql_connect چی باید بذارم؟
    آخرین ویرایش به وسیله samira_66 : جمعه 19 اردیبهشت 1393 در 18:24 عصر

  24. #24

    نقل قول: نحوه آپلود سایت بر روی هاست رایگان

    سلام تو قسمت


    $link=mysql_connect('mysql.zgig.ir','u537635166_bo  ok','barnamenevis');





    بجای mysql.zgig.irباید چه چیزی بنویسیم؟ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه آپلود سایت بر روی سرور
    نوشته شده توسط ijavad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1390, 21:06 عصر
  2. نحوه آپلود اسکیوال سرور روی هاست
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 12:52 عصر
  3. مشکل با آپلود سایت بر روی هاست
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 21:35 عصر
  4. سوال: تست کردن سایت بر روی هاست رایگان
    نوشته شده توسط vhossein در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:41 عصر
  5. درخواست آموزش برای آپلود سایت بر روی هاست
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •