نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بروز اشکال در onActivityResult

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    52

    بروز اشکال در onActivityResult

    با سلام خدمت دوستان

    من با یک مشکل عجیب در انتقال یک رشته از یک اکتیویتی به اکتیویتی دیگه مواجه شدم که اصلا سر در نمیارم.

    من تو پروژه ام 2 تا اکتیویتی درست کردم که اکتیویتی دوم با کد زیز اجرا میشه

    startActivityForResult(f,1);


    بعد در اکتیویتی دوم داخل رویداد کلیک دکمه ای که تو صفحه هست رشته Hello رو می خوام برگردونم به اکتیویتی اول و این اکتیویتی رو ببندم برای این کار هم از کد زیر استفاده کردم


    Intent f = new Intent();
    f.putExtra("myString", "Hello");
    setResult(RESULT_OK, f);

    this.finish();


    بعد از این کار تو اکتیویتی اول که این اکتیویتی رو اجرا کرده بود تابع onActivityResult رو بصورت زیر اجرا کردم تا مقدار رشته ای رو که داخل myString گذاشتم رو بخونه و نمایش بده.


    protected void onActivityResult(int requestCode, int resultCode, Intent data) {
    if (resultCode==RESULT_OK && requestCode==1){
    if (data.hasExtra("myString")){
    Toast.makeText(getApplicationContext(), data.getExtras().getString("myString"), Toast.LENGTH_LONG).show();

    }
    }
    }


    اما متاسفانه تو اجرا برنامه خطا میده و اجرا نمیشه! من سعی کردم تریس کنم و دیدم اشکا رو تو تابع onActivityResult دارم و اون هم دقیقا زمانی که data.getExtras().getString("myString") اجرا میشه

    دوستان مشکل من کجاست!؟

    با تشکر از همه دوستان

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    52

    نقل قول: بروز اشکال در onActivityResult

    ظاهرا من مرتکب اشتباه شده بودم و کد زیر رو از تابع onActivityResult حذف کرده بودم!!!

    super.onActivityResult(requestCode, resultCode, data);


    تابع رو به شکل زیر نوشتم مشکل حل شد


    protected void onActivityResult(int requestCode, int resultCode, Intent data) {
    super.onActivityResult(requestCode, resultCode, data);
    if (resultCode==RESULT_OK && requestCode==1){
    if (data.hasExtra("myString")){
    Toast.makeText(getApplicationContext(), data.getExtras().getString("myString"), Toast.LENGTH_LONG).show();

    }
    }
    }


    دوستان عبارت super که تو اکثر توابع ایجاد میشه کاربردش چی هست؟
    لطفا راهنمایی بفرماید

    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: بروز اشکال در onActivityResult

    تا اونجایی که من میدونم super به آبجکت والد کلاس مورد نظر اشاره داره، یعنی آبجکتی که اونو ساخته و این کلاس از اون ارث بری داره

تاپیک های مشابه

  1. بروز اشکال در اجرای منو
    نوشته شده توسط EBRAHIM_BANIHOSEINI در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 06:52 صبح
  2. بروز اشکال در هنگام باز کردن فایل گزارش
    نوشته شده توسط EBRAHIM_BANIHOSEINI در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 16:39 عصر
  3. اشکال در بروز رسانی داده های جدول
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 اسفند 1387, 19:29 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 10:08 صبح
  5. بروز اشکال هنگام ورود به سیستم.
    نوشته شده توسط white fox در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 18:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •