نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کد querystring در دستور linq(entity framework ؟؟

  1. #1

    کد querystring در دستور linq(entity framework ؟؟

    سلام
    دنبال کد linq(entity framwork هستم .در واقع میخوام این کدم را به دستور linq تبدیل کنم.کد تبدیل شده به linq رو میخوام.(به زبان #c)
    کد :

    Try
    con.Open()
    Dim cmdstr As String = "select * from table1 where Id1='" + Request.QueryString("id").ToString + "'"
    Dim ds As New DataSet
    Dim da As New SqlDataAdapter(cmdstr, con)
    da.Fill(ds, "table1 ")
    DataList1.DataSource = ds.Tables("table1 ").DefaultView
    DataList1.DataBind()
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    Finally
    con.Close()
    End Try

    نحوه نشان دادن اطلاعاتم در datalist رو میدونم که کدش اینه:

    ShopClassesDataContext sc = new ShopClassesDataContext();
    var qq = from g in sc.table1 select g ;
    DataList1.DataSource = qq;
    DataList1.DataBind();


    اما دنبال دستور where هستم که بتونم querystring رو در این دستور نشون بدم.ممنون

  2. #2

    نقل قول: کد querystring در دستور linq(entity framework ؟؟


    Dim db As New DataClassesDataContext
    Dim Query = From qry in db.table1 _
    Where qry.id1 = Page.Request.QueryString.Item("id").ToString() _
    Select qry

    Datalist1.DataSource = Query
    DataList1.DataBind()

  3. #3

    نقل قول: کد querystring در دستور linq(entity framework ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amirzandi مشاهده تاپیک

    Dim db As New DataClassesDataContext
    Dim Query = From qry in db.table1 _
    Where qry.id1 = Page.Request.QueryString.Item("id").ToString() _
    Select qry

    Datalist1.DataSource = Query
    DataList1.DataBind()
    این روش هم میشه و میتونی مقدار رو در بالا بگیری و در پایین مقایسه کنی ولی هر دو روش یکی هست فرقی نمیکنه
    Dim Id1 as string
    Id1=Request.QueryString("id

    Dim db As New DataClassesDataContext
    Dim Query = From qry in db.table1 _
    Where qry.id1 = Id1() _
    Select qry

    Datalist1.DataSource = Query
    DataList1.DataBind()
    [/VB][/QUOTE]

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت LINQ to SQL با Entity Framework
    نوشته شده توسط uniqueboy_ara در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1395, 11:59 صبح
  2. دستور معادل کد select در #c به کد linq(entity framework
    نوشته شده توسط aminie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1391, 01:03 صبح
  3. تفاوت LINQ to SQL با Entity Framework
    نوشته شده توسط uniqueboy_ara در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 19:49 عصر
  4. آموزش: مقایسه بین Linq to SQL و Entity Framework
    نوشته شده توسط reza344 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 20:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •