نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: محدودیت در پست های یک صفحه

  1. #1

    محدودیت در پست های یک صفحه

    سلام.
    میخواستم ببینم با چه کُدی میشه برای تعداد پست های یک صفحه محدودیت گذاشت.
    مثلا داخل یه صفحه فقط 5 تا پست قرار بگیره و بعدش بنویسه "صفحه 1و2و3و..."

    توجه: از هیچ CMS استفاده نمیکنم،پس کُد پایه و کامل رو میخواد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: محدودیت در پست های یک صفحه

    یه نمونه ساده

    function news()
    {
    if(isset($_GET['id']) && $_GET['id'] != '' && is_numeric($_GET['id'])) {
    $id = (int) $_GET['id'];
    $res = mysql_query("SELECT * FROM `tbl_news` WHERE (`id`='{$id}') ORDER BY `id` LIMIT 1");
    }
    else {
    $page = (isset($_GET['page']) && is_numeric($_GET['page'])) ? (((int) $_GET['page']) - 1) : 0;
    if($page < 0) {
    $page = 0;
    }
    $perpage = 3;
    $start = ($page * $perpage);
    $res = mysql_query("SELECT * FROM `tbl_news` ORDER BY `id` desc LIMIT {$start}, {$perpage}");
    if($res && mysql_num_rows($res) > 0) {
    while($row=mysql_fetch_assoc($res))
    {
    echo'

    مطالب شما


    ';
    }
    }
    $count = mysql_result(mysql_query('SELECT COUNT(*) AS `count` FROM `tbl_news`'), 0, 0);
    $count = ceil($count / $perpage);
    for($i = 1; $i <= $count; $i++) {
    if($i != ($page + 1)) {
    echo '<a href="index.php?page='.$i.'" id="textpage">'.$i.'</a> ';
    }
    else {
    echo '<span id="textpagea">'.$i.'</span> ';
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 19:03 عصر
  2. پاک کردن پست های خودم
    نوشته شده توسط ali_hadian در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 فروردین 1384, 03:13 صبح
  3. پست های 2 و 3 مهر کجا رفتند ؟
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1383, 15:07 عصر
  4. حذف پست های ارسال شده
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 23:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •