نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
    امکان جابهجایی بین tabها ، داشتن button کنار tab برای بستن فرم فرزند
    حتما دانلود کنید...

    http://uplod.ir/xlwj4pwrma79/Windows...ation1.rar.htm

  2. #2

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    لینک دانلود کار نمیکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_kyan مشاهده تاپیک
    لینک دانلود کار نمیکنه
    من دانلو دکردم مشکلی نداشت

  4. #4

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    من دانلو دکردم مشکلی نداشت
    حق با شماست منم الان دانلود کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    لینکش درسته

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    آقا کار قشنگی بود، تشکر. مردیم از بس showdialog کرده بودیم. فقط یه سوال: چطور میشه از باز شدن بیشتر از یک بار هر تب جلوگیری کرد؟. یعنی وقتیکه فرم 1 باز شد دیگه با کلیک کردن نشه یه فرم1 دیگه باز کرد.

  7. #7

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    آقا کار قشنگی بود، تشکر. مردیم از بس showdialog کرده بودیم. فقط یه سوال: چطور میشه از باز شدن بیشتر از یک بار هر تب جلوگیری کرد؟. یعنی وقتیکه فرم 1 باز شد دیگه با کلیک کردن نشه یه فرم1 دیگه باز کرد.
    محمد جان به جاي كد :
            private void فرم1ToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1 frm = new Form1();
    TabAdd(frm);
    }

    از اين كد استفاده كن.
            private void فرم1ToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1 frm = new Form1();
    int State = -1;
    for (int i = 0; i < TabChildForm.Items.Count; i++)
    if (TabChildForm.Items[i].Name == frm.Name)
    {
    State = 1;
    break;
    }

    if (State == -1)
    TabAdd(frm);
    }

    روشش بهينه نيست ولي كار ميكنه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    برای اینکه بیش از یک باز باز نشه و اگر دوباره کاربر بر روی منو کلیک کرد تا فرم باز بشه روش Focus کنه این کد در رویداد کلیک باز کردن پنجره بزارین...


    if (Application.OpenForms["Acc_Hesab"] == null)
    {
    Acc_Hesab.
    Acc_Hesab Acc_Hesab = new Acc_Hesab.Acc_Hesab();
    TabAdd(Acc_Hesab);
    }
    else
    {
    foreach (Form frm inApplication.OpenForms)
    {
    if (frm.Name == "Acc_Hesab")
    frm.Focus();
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله saeedhushmand : شنبه 22 مهر 1391 در 00:48 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    دانلود کردم، کار جالبی بود. ممنون. جهت فقط 1 بار باز شدن فرم ها می تونین برای هر فرم یه متغیر Bool تعریف کنین که با باز شدن فرم ، مقدار true و در زمان بسته شدن مقدار false بگیره . زمان کلیک بر روی منوها اول باید چک شود که مقدار متغییر مربوط به اون فرم true هست یا false اگه false بود ، فرم Load بشه.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    دوست عزیز ممنون از نظرتون کدی که در پست بالا گذاشتم به نظرم ساده ترین کدیه که می شه برای جلوگیری از بازشدن مجدد فرم استفاده کرد

  11. #11

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    پروژه ی بسیار جالبی ست
    اما نکته ای که باید بگم اینه که از این پروژه می توان الگوهای بسیار زیادی را به کار گرفت
    دوستان برای بهینه کردن این پروژه نظرات را اعلام کنند.
    و نکته دیگر این که اشکالاتی هم در بر داره
    اگر تعداد فرم از یک tab فراتر رفت چه اتفاقی باید رخ بده؟
    به نظر من سبکی که محیط ویژوال استادیو داره استفاده می کنه را در این پروژه پیاده کرد
    آیا می شه چنین چیزی پیاده کرد؟
    Untitled.jpg

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    پروژه ی بسیار جالبی ست
    اما نکته ای که باید بگم اینه که از این پروژه می توان الگوهای بسیار زیادی را به کار گرفت
    دوستان برای بهینه کردن این پروژه نظرات را اعلام کنند.
    و نکته دیگر این که اشکالاتی هم در بر داره
    اگر تعداد فرم از یک tab فراتر رفت چه اتفاقی باید رخ بده؟
    به نظر من سبکی که محیط ویژوال استادیو داره استفاده می کنه را در این پروژه پیاده کرد
    آیا می شه چنین چیزی پیاده کرد؟
    Untitled.jpg
    میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدید.
    سبک باز شدن پنجره ها در نوع خودش جالب و نو هستش و به مراتب بهتر از showdialog كرىن پنجره ها هستش.
    من اولین بار چند وقت پیش توی یه نرم افزار این بک باز شدن پنجره ها رو دیدم که در واقع فقط تب اضافه میشد. من فکر میکردم که از یه کامپوننت خاص استفاده میکردن.

  13. #13

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    اگر تعداد فرم از یک tab فراتر رفت چه اتفاقی باید رخ بده؟
    به نظر من سبکی که محیط ویژوال استادیو داره استفاده می کنه را در این پروژه پیاده کرد
    آیا می شه چنین چیزی پیاده کرد؟
    این مشکل رو نداره
    1.jpg
    يكي از مشكلاتش اينه كه عنوان تب Active مشخص نيست مثلا ميشه رنگ لیبل نام تب Active رو متمايز كرد.
    و يا يكي ديگه از مشكلاتش بستن تب هستش كه وقتي چند تب به صورت همزمان بازه رو هر كدوم از ضربدرهاي بستن تب ها كليك شه همون تب Active بسته میشه نه اون تبی که داریم رو علامت ضربدرش کلیک میکنیم

  14. #14

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    چطوری می شه کاری کرد که علامت close فقط برای فرمی مشخص باشه که فعال هستش
    دقیقا مثل محیط ویژوال استادیو

  15. #15

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدید.
    سبک باز شدن پنجره ها در نوع خودش جالب و نو هستش و به مراتب بهتر از showdialog كرىن پنجره ها هستش.
    من اولین بار چند وقت پیش توی یه نرم افزار این بک باز شدن پنجره ها رو دیدم که در واقع فقط تب اضافه میشد. من فکر میکردم که از یه کامپوننت خاص استفاده میکردن.
    در چه خصوصی منظورم واضح نیست؟
    نظر من اینه مثل ویژوال عمل کنه

  16. #16

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    چطوری می شه کاری کرد که علامت close فقط برای فرمی مشخص باشه که فعال هستش
    دقیقا مثل محیط ویژوال استادیو
    12.JPG
    اینم فایل جدیدش
    WindowsFormsApplication1.rar
    البته با اجازه دوستمون saeedhushmand که زحمت اصلی کد اولیه رو ایشون کشیدن.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    دوست عزیز ممنون ایده ی جالبی بود...

  18. #18

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhushmand مشاهده تاپیک
    فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
    امکان جابهجایی بین tabها ، داشتن button کنار tab برای بستن فرم فرزند
    حتما دانلود کنید...

    http://uplod.ir/xlwj4pwrma79/Windows...ation1.rar.htm
    دوست خوبم امکان دانلود نیست چون پیام میدهد که فایل را پیدا نکرده

  19. #19

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhushmand مشاهده تاپیک
    فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
    امکان جابهجایی بین tabها ، داشتن button کنار tab برای بستن فرم فرزند
    حتما دانلود کنید...

    http://uplod.ir/xlwj4pwrma79/Windows...ation1.rar.htm
    توی لینک که فایلی موجود نیست. از دوستانی که دانلود کردن تقاضا میشه یه نفر آپلود کنه. ممنون

  20. #20

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_kyan مشاهده تاپیک
    12.JPG
    اینم فایل جدیدش
    WindowsFormsApplication1.rar
    البته با اجازه دوستمون saeedhushmand که زحمت اصلی کد اولیه رو ایشون کشیدن.
    چطوری میشه از فرزنده دوم مجدد فرزند اول صدا زد؟

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مرودشت
    پست
    6

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhushmand مشاهده تاپیک
    فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
    امکان جابهجایی بین tabها ، داشتن button کنار tab برای بستن فرم فرزند
    حتما دانلود کنید...

    http://uplod.ir/xlwj4pwrma79/Windows...ation1.rar.htm

    دانلود نمیشه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید

    نقل قول نوشته شده توسط m.reza.k مشاهده تاپیک
    دانلود نمیشه
    تایپیک 5 سال قبل حتما لینک دانلودش از کار می افته چون از سرویس آپلود رایگان استفاده شده.
    اما شما دنبال کامپوننت mdiTabStrip بگردین عالیه برا خودش.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: حرکت فرم های فرزند داخل فرم مادر در محدوده خاص
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 20:21 عصر
  2. سوال: مینیمایز کردن همه فرم های فرزند یک فرم مادر
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1388, 23:23 عصر
  3. سوال: قرار گرفتن فرم های فرزند زیر PictureBox
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 04:59 صبح
  4. محل شروع فرم های فرزند
    نوشته شده توسط eyelash در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1385, 23:39 عصر
  5. نحوه ساختن فرم های فرزند و پدر در دلفی
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •