نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

  1. #1

    پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    سلام . چه جوری میشه بفهمیم طرف توی textbox چند حرف وارد کرده؟

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox


    TextBox1.Text.Length

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    مرسی .

    حالا چجوری میشه این عدد رو به تکستش تبدل کرد ؟
    مثلا طرف مینویسه "abcd"
    طول اون رو برگردونه
    بعد دوباره اون عدد رو به همون حرف تبدیل کنه.
    و یا اگر 2 حرف اول رو خواستیم 2 حرف اول رو برگردونه

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    برای برگردوندن هر زیر رشته دلخواه روی هر متن دلخواه که در اینجا روی همین تکست باکس مثال زدم:
    TextBox1.Text.Substring(0,3);

    که 0 یعنی از اولین حرف متن رو تا کلا 3 حرف از متن اصلی جدا کن و برگردون.

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    و برای تبدیل عدد به متن،یکی از روش های زیر:
    TextBox1.Text.Length.ToString();


    Convert.ToString(TextBox1.Text.Length);

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    با تشکر

    ایا میشه هر یک کاراکتری که کاربر داره وارد میکنه رو شمرد به طور لحظه ای ؟
    مثلا وقتی داره مینویسه abc بتونیم به طور لحظه ای اعداد حرفی رو که تا این لحظه وارد کرده رو توی یک متغیر بریزیم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط farzad226 مشاهده تاپیک
    با تشکر

    ایا میشه هر یک کاراکتری که کاربر داره وارد میکنه رو شمرد به طور لحظه ای ؟
    مثلا وقتی داره مینویسه abc بتونیم به طور لحظه ای اعداد حرفی رو که تا این لحظه وارد کرده رو توی یک متغیر بریزیم؟
    یک لیبل تعریف کن برای نشون دادن چیزی که میخوای . کافی است در رویدادKeyUp
    مربوط به تکست باکست اینو بنویسی
      Label1.Text = TextBox1.Text.Length

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    می تونی با جاوا اسکریپت هم اینطوری انجام بدی ، هر لحظه هر حرفی که بزنه یدونه اضافه بشه
    addEvent(window, 'load', function(){
    addEvent(gel('Id TextBoxet'),'keyup', showCharLength);
    })

    function showCharLength(e)
    {
    gel('Id Yek Tak Span dar safhat').innerHTML=(new Evt(e).source).value.length;
    }



    به جای gel تو بنویس docoment.getElementById

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    سلام من یک ck editor دارم می خوام کاربر بیشتر از 1250 حرف ننویسه و یک جا بهش نمایش داده بشه که چندا تا حرف تا الان نوشته

  10. #10

    نقل قول: پیدا کردن تعداد حروف وارد شده در TextBox

    معمولا بیشتر کنترل ها یک گزینه دارن به نام MaxLength داره که میتونی مشخص کنی حداکثر چند کاراکتر بگیره.
    در خصوص نمایش دادن شماره ها از تابع تکست چنش استفاده کن.
    مثلا
    002.png

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1391, 22:37 عصر
  2. سوال: شمارش تعداد حروف وارد شده
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 20:09 عصر
  3. مبتدی: جلوگیری از تغییر Focus بر اساس تعداد کاراکتر وارد شده در TextBox
    نوشته شده توسط lonak_2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آذر 1389, 22:07 عصر
  4. ajax و تعداد حروف وارد شده
    نوشته شده توسط mohitlog در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 13:29 عصر
  5. پیدا کردن تعداد برگهای رد شده از چاپگر
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 07:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •