نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: replace کردن یک رشته در فایل؟

  1. #1

    replace کردن یک رشته در فایل؟

    با یاد خدا
    سلام دوستان
    فایل متنی داریم که داخل اون به شکل زیر هست
    ali 123456
    حالا چجوری میشه این فایل رو باز کرد و اون 3 رو به 9 تغییر داد؟
    در واقع مشکل من با پاک کردن عدد 3 هست

  2. #2

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    نقل قول نوشته شده توسط one hacker alone مشاهده تاپیک
    با یاد خدا
    سلام دوستان
    فایل متنی داریم که داخل اون به شکل زیر هست
    ali 123456
    حالا چجوری میشه این فایل رو باز کرد و اون 3 رو به 9 تغییر داد؟
    در واقع مشکل من با پاک کردن عدد 3 هست
    سلام عليکم
    ميتونيد از اين دستور استفاده کنيد:
    filepath = "C:\txtfile.txt"
    FileNumber = FreeFile()
    Open filepath For Output As FileNumber
    Write #FileNumber, "ali 129456"
    Close FileNumber

    و يا از اين دستور استفاده کنيد:
    Dim filepath As String
    filepath = "C:\txtfile.txt"
    FileNumber = FreeFile()
    Open filepath For Output As FileNumber
    Write #FileNumber, Replace("ali 123456", "3", "9")
    Close FileNumber


    اگه توضيح خواستين بگين.

    موفق باشيد

  3. #3

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    ممنون مشکلی که هست اینه که محتوای فایل ثابت نیست فقط ما میدونیم که مثلا هفتمین و هشتمین کاراکتر باید پاک بشن و بجاش دو رقم دیگه قرار بگیره و سایر داده های فایل متغییر هست

  4. #4

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    نقل قول نوشته شده توسط one hacker alone مشاهده تاپیک
    ممنون مشکلی که هست اینه که محتوای فایل ثابت نیست فقط ما میدونیم که مثلا هفتمین و هشتمین کاراکتر باید پاک بشن و بجاش دو رقم دیگه قرار بگیره و سایر داده های فایل متغییر هست
    اگه شما ميدونيد که چندمين کاراکتر بايد جايگزين بشه ميشه بايک تغيير کوچولو در کد اون رو اعمال کرد.

  5. #5

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    اونجایی که من میخوام تغییر بدم مشخص هست اما ادامه رشته متغییر هست و معلوم نیست چیه اما کد شما جوری نوشته شده که محتوای فایل ثابت در نظر گرفته شده

  6. #6

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    اين هم براي متن متغير:
    Dim inti As Integer
    Dim filepath As String
    Dim fileline As String
    Dim le As String
    Dim mi As String

    filepath = "C:\txtfile.txt"
    FileNumber = FreeFile

    Open filepath For Input As FileNumber
    While EOF(FileNumber) = False
    Input #FileNumber, fileline
    le = fileline
    Wend
    Close

    Open filepath For Output As FileNumber
    Write #FileNumber, Replace(le, "1", "9")
    Close FileNumber


    موفق باشيد

  7. #7

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    ممنون ایرادی که داره در نهایت چیزی که داخل فایل ذخیره میشه اینه
    ""


    همین

  8. #8

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    نقل قول نوشته شده توسط one hacker alone مشاهده تاپیک
    ممنون ایرادی که داره در نهایت چیزی که داخل فایل ذخیره میشه اینه
    ""


    همین
    خواهش ميکنم
    اين هم قابل حله،کافيه خطا زير رو
    Write #FileNumber, Replace(le, "1", "9")

    به اين:
    Print #FileNumber, Replace(le, "1", "9")

    تغيير بدي.
    يعني به جاي Write از Print استفاده کنيد.



    موفق باشيد

  9. #9

    نقل قول: replace کردن یک رشته در فایل؟

    ممنون دوست عزیز جواب داد
    فقط دوستان دیگه که خواستن استفاده کنن خط
    le = fileline
    رو به شکل زیر تغییر بدن
    le = le + fileline


    اما در کل مشکلی که هست اینه که اگه فایل ما چند خطی باشه بعد از تغییر در فایل همشون یک خطی میشن که برای اون هم روش های دیگه ای هست

تاپیک های مشابه

  1. Replace کردن یک رشته درون خود فایل
    نوشته شده توسط Maryam80 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 07:30 صبح
  2. نحوه پاس کردن یک رشته یا یک مقدار به یک TextFieldدر Crystal
    نوشته شده توسط liliomed در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1383, 17:24 عصر
  3. پیدا کردن یک رشته در بین چند رشته
    نوشته شده توسط sirwan در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1383, 00:14 صبح
  4. تابع پیدا کردن مکان رشته در یک رشته دیگر
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 15:09 عصر
  5. رمز کردن یک رشته
    نوشته شده توسط موسوی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1382, 22:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •